Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

''Borgernær-sygeplejerske" til barselsvikariat

Vores ”borgernære-sygeplejerske” skal på barsel

Derfor søger vi en sygeplejerske til vores kompetente sygeplejegruppe.

Vi har haft sygeplejersker af sted på begge hold af den nye uddannelse til borgernære-sygeplejerske, så hvis du er én af de heldige, der allerede har taget eller afslutter diplomuddannelsen her i november, så er det nu, du skal søge et nyt job.

Ansættelsen er på ca. 32 timer, hovedsageligt i dagvagter, med fire aftenvagter på seks uger. Vi arbejder hver 4. weekend, og har ca. 4-6 helligdage på et år.

Vi er en samlet sygeplejegruppe på 30 sygeplejersker, der varetager opgaver i hele distriktet. Du vil blive en del af det udekørende team bestående af 18 sygeplejersker. Ældreområdet i Skanderborg Kommune er delt i fire distrikter. Hvert distrikt består af hjemmeplejegrupper, plejecentre og hjemmesygeplejersker. I Plejedistrikt Skanderborg, som er det største af de fire distrikter, har vi to hjemmeplejegrupper, tre plejecentre og én sygeplejegruppe.

Som sygeplejerske har du, sammen med dine sygeplejekolleger, ansvaret for de sygeplejefaglige opgaver og det forventes, at du tager faglig ledelse på disse i forhold til overdragelse og videredelegering af sygeplejeydelser. Det er blandt andet; sårpleje, medicinvurderinger, cirkulationsbehandlinger, palliation og sygeplejefaglige udredninger. Det forventes, at du med din erfaring og selvstændighed, kan prioritere og vurdere de enkelte borgersituationer i en hverdag, hvor egenskaber som struktur, overblik og samarbejde er nødvendige at besidde.

Vi har tillid til, at alle løser deres opgaver på et fagligt funderet og reflekteret niveau. Vi arbejder med en kultur, hvor vi skaber læring via dialog. Vi har konstant fokus på kompetenceudvikling, både samlet i faggrupperne, men også på det individuelle niveau. I sygeplejegruppen har vi derfor nøglepersoner på flere områder, f.eks. KOL, sår, demens, palliation og som nævnt borgernær-sygepleje. Derudover har vi sygeplejersker, der varetager funktioner inden for UTH, dokumentation samt medicin.

Som nøgleperson eller funktionsansvarlige på et område forventes det, at du videndeler med dine sygeplejerskekolleger. Derved sikrer vi, at alle borgere får gavn af den nyeste viden. Vi modtager og uddanner også sygeplejestuderende på alle semestre, så hvis du er uddannet kliniskvejleder, ville det også blive en funktion, du skulle varetage hos os. På udeområdet har vi dem hovedsagligt på 1. 5. og 6. semester.

Vi arbejder ud fra en rehabiliterende tilgang og har, i alle vores forløb, fokus på det tværfaglige samarbejde, hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers ønske og motivation for rehabilitering. Bæredygtighed, kan i vores arbejde, beskrives ud fra flere parametre. Vi har fokus på vores kerneopgave og håndteringen af denne, når vi er på arbejde, og det betyder, at borgerne oplever engageret og motiveret personale, når vi kommer i hjemmet.

Vi giver dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed, både på det faglige og personlige niveau. Vi går til opgaverne med en positiv tilgang og med en indstilling til, at alt kan lade sig gøre, hvis blot vi samarbejder om opgaven.

Inden du starter hos os, sender vi en arbejdsplan for de første 3-4 uger. Disse er afsat til introduktion i forhold til dine arbejdsopgaver og organisationsforståelse. Det betyder, at du inden for de første måneder, bliver klædt på i forhold til din funktion, og dermed opnår kendskab til vores journalsystem Cura, samt vores procedurer og arbejdsgange i distriktet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Plejedistrikt Skanderborg.

Ved spørgsmål til stillingen skal du kontakte Leder for sygeplejen Christina Høy Olrik, tlf. 23 43 71 37

Ansøgningsfrist søndag d. 22. november 2020.

Indkaldelse til samtaler sendes elektronisk d. 23. november 2020 (husk at tjekke dit spamfilter)

Samtalerne afholdes onsdag d. 25. novmber 2020 i tidrummet kl 8.00-16.00, ved særligt ønske for samtaletidspunkt skrives det i ansøgningen.

Løn – og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.