Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bork Skole søger lærer til marts.


En af vore faste lærere har valgt nye udfordringer. Vi søger derfor en uddannet lærer på fuld tid i fast stilling fra 1. marts 2018 eller snarest derefter.
Bork Skole er en lille skole med skoledistrikt i det sydvestlige Ringkøbing-Skjern Kommune. Vi har PT 76 elever på skolen fordelt fra 0.– 6. klasse. Vi har egen SFO. Vi har tætte og gode relationer med lokalsamfundet og det ønsker vi at udbygge i tæt samarbejde med skolebestyrelsen. Både skolebestyrelse, medarbejdere og ledelse yder en dedikeret indsats for at skolen opleves som distriktets skole fyldt med kvalitet. Faglighed, trivsel og hele mennesker er vore kerneværdier. Som lærer i Ringkøbing-Skjern Kommune har du gode muligheder for efteruddannelse.
Vi er godt rustet på IT-området. Der er interaktive tavler i alle klasser. Eleverne har nyere bærbare Pcere og Ipads til rådighed. Man får som lærer stillet en bærbar PC og en Ipad til personlig rådighed. Desuden er vi digital eliteskole med masser af digitale læremidler. Vi har nyt matematik bogsystem og planlægger at indkøbe nyt dansk bogsystem.
Vi er LP-skole og arbejder intenst med at implementere professionelt lærende fællesskab.
Se mere om skolen på http://www.bork-skole.skoleintra.dk
Vi ønsker os en lærer, der kan være klasselærer og undervise i dansk i 1. klasse, samt et eller flere af følgende fag: Matematik i 2. og 4. klasse, engelsk, tysk. Andre fag kan også komme på tale. Vi lægger vægt på:
 

  • At du er god til at samarbejde og bygge gode relationer  
  • At du er en tydelig, anerkendende og inkluderende klasseleder. 
  • At du er en dygtig og engageret underviser 
  • At du kan lide dit job og passer ind i teamet. 
  • At du har humor.
Du er velkommen til at besøge skolen og se om det kunne være noget for dig. Yderligere informationer kan indhentes hos:

Skoleleder Jens Otto Pedersen: 7528 0153 (skolen) 2440 0153 (mobil)

Ansøgningsfrist onsdag den 21. februar. Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 26. februar.
Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Det kan oplyses, at Ringkøbing-Skjern Kommune indhenter børneattest i ansættelsesforhold, der vedrører børn og unge.
Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.job.rksk.dk.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" nedenunder selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her