Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Boligselskab søger direktør

 

I Bornholms Boligselskab lægger vi vægt på nærvær, tryghed og trivsel for vores beboere. Det gør vi fordi det at have et godt sted at bo er én af de vigtigste forudsætninger for at skabe sig et godt liv.

Boligselskabet har de sidste par år haft fokus på at udvikle selskabet og igangsætte byggeri af nye boliger for at efterkomme en stigende efterspørgsel. Samtidig har der været fokus på at synliggøre boligorganisationen som en relevant lokal aktør og samarbejdspartner både overfor kommunen og offentligheden generelt. Der er igangsat flere initiativer og projekter, som kræver opmærksomhed og opfølgning fra en ny direktør. Vi søger derfor en direktør, som både evner at fortsætte den gode udviklingen, og som indadtil har det nødvendige blik for boligselskabets daglige drift, de løbende renoveringer og administrationen.

Faglige og personlige kompetencer

Grundet selskabets størrelse forudsættes det, at direktøren engagerer sig i den daglige drift, beboerkontakten og den interne mødevirksomhed i beboerdemokratiet.

Indadtil skal du have fokus på at styrke og udvikle driften og administrationen. Dette skal bl.a. ske ved at tilføre og udvikle på den faglige viden og kompetencerne i boligselskabet.

Udadtil ønsker vi fortsat at skabe synlighed og sikre gode vilkår for boligselskabet, hvilket fordrer, at du både er udadvendt, en dygtig formidler, har politisk tæft og et stort personligt engagement.

Vi forventer, at du har erfaring og nødvendige kompetencer til at varetage de ledelsesmæssige opgaver inden for:

  • Personaleledelse
  • Finansiering og økonomistyring
  • Betjening og styrkelse af bestyrelsens arbejde
  • Byggeri og drift/facility management

Derudover søger vi en person, som er både troværdig, åben, samlende, diplomatisk og rolig. 

Kontakt og ansøgning

I ansættelsesproceduren deltager BL – Danmarks Almene Boliger, og henvendelser, der behandles fortroligt, kan rettes til Eva Seyffert på 3376 2073, evs@bl.dk eller Dorte Hjerrild på 3376 2039, dhj@bl.dk

Ansøgning fremsendes senest 23. februar 2020 kl. 24.00 til job@bl.dk mærket ”Bornholms Boligselskab”. Første samtale forventes at finde sted den 2. marts. Tiltrædelse så vidt muligt den 1. maj 2020.

 

Bornholms Boligselskab har knap 1000 boliger beliggende over hele øen. Vi har både familieboliger, ældreboliger og ungdomsboliger – vi har noget for enhver smag, alder og livsstilssituation. Vi har 57 afdelinger. Hver afdeling er en selvstændig økonomisk enhed med eget budget og regnskab, der godkendes på beboermøder på beboer-demokratisk vis. Læs mere på www.bornholmsboligselskab.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.