Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bornholms Regionskommune søger byggesagsbehandlere

Bornholms Regionskommune søger byggesagsbehandlere

Bornholm er inde i en positiv udvikling og vi oplever en stigende mængde af henvendelser. Kommunalbestyrelsen har derfor besluttet at styrke byggesagsafdelingen (Byg) med tre ekstra stillinger.

Som byggesagsbehandler hos os får du hele Bornholm som din arbejdsplads. Du vil få en central rolle som sparrings- og samarbejdspartner for både virksomheder og borgerne. Gennem løsningsorienteret dialog skal du vejlede og hjælpe, når de ønsker at bygge til, bygge om eller bygger nyt og på samme tid skal du sikre, at gældende lovgivning, servicemål og lokale planer og rammer overholdes.

I myndighedsbehandlingen er det vigtigt, at du kan afbalancere mange forskellige hensyn – til bygherre, til naboer, til de bornholmske bymiljøer, til den rige bornholmske kulturarv og unikke natur.

Vores byggesager spænder vidt i kompleksitet, og det kræver, at du har analytisk sans. Du skal være i stand til både at have øje for detaljen samt kunne overskue helheden i en byggesag.
 
Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • at myndighedsbehandle byggesager
  • at vejlede borgere i forbindelse med byggeprojekter i bred forstand
  • at indgå i forhåndsdialog med virksomheder og borgere om byggesager 
  • at indgå i et tværfagligt samarbejde på tværs af afdelinger

Vi forstiller os, at dine kompetencer

  • Du er serviceminded og kan være præcis og tydelig i rollen som myndighed
  • Du arbejder helhedsorienteret og er bevidst om, hvornår andre skal på banen
  • Du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale
  • Du er god til at holde flow i dine sager og få dem afsluttet
  • Du har typisk en uddannelse som konstruktør, arkitekt, ingeniør, eller du kan have generel erfaring med sagsbehandling fra lignende stillinger

Om os
I Byg er vi pt. 16 medarbejdere med forskellige kerneopgaver og kompetencer. Opgaverne spænder fra myndighedsarbejde inden for byggeri og landzoneadministration til BBR-sager, scanning af byggesagsarkivet og mere serviceprægede opgaver i vores kundecenter.

Vi tilbyder et udviklende job på en arbejdsplads med et godt socialt og fagligt miljø og engagerede kolleger. Omgangstonen er præget af humor og hjælpsomhed. Vi er en travl arbejdsplads, hvor mange interesser skal balanceres i vores opgaveløsning. Vi har fokus på den gode dialog – både internt og i forhold til virksomheder, samarbejdspartnere og borgere.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-12-2020, eller snarest muligt

Arbejdssted: Skovløkken 4, Tejn, 3770 Allinge

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.  

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 18-10-2020. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 26.10.2020 og 27.10.2020

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Byg Regin Atterdag Nordentoft på 56922199 eller 29416530.

 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.