Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bostedet Gyldenhuset v/Sundhed, Handicap og Rehabilitering i Kerteminde Kommune søger en socialpædagog til særforanstaltning samt en vågen nattevagt

 

Vi søger en socialpædagog til en stilling på 32 timer/ugen samt en vågen nattevagt 25 timer/ugen gerne med start 1. marts 2020.

Arbejdstiden i stillingen som socialpædagog tilrettelægges imellem kl. 6-23 samt hver anden weekend.

Arbejdstiden som vågen nattevagt tilrettelægges med timer imellem kl. 22–8.

Gyldenhuset er et døgndækket botilbud, som danner ramme omkring 11 voksne borgere, hvoraf to er særforanstaltninger. Borgernes støttebehov har afsæt i psykiske og fysiske funktionsnedsættelser - autisme, nonverbal kommunikation, immobilitet, synshandicap, udviklingshæmning og sjældne handicap.

Som socialpædagog i særforanstaltningen kommer du til at arbejde med borgere, der har autismespektrumforstyrrelser. Der arbejdes pædagogisk en til en og hverdagen er kendetegnet af struktur og forudsigelighed. Kommunikationen foregår via tegn til tale, piktogrammer og tydelighed i adfærd. 

Vi søger en pædagog med solide faglige kompetencer; du skal trives i en til en relationen, indgå på borgerens præmisser, være  afventende og fremstå rolig. Der vil være alenearbejde hos borgeren, du vil dog altid have kontakt til kollegaer i huset.

Som nattevagt tilkobles du en enkelt borger med epilepsi og opholder dig i borgerens egen bolig. Morgenrutiner hos borgeren indgår i dit arbejde – her kræves struktur, omsorg og samarbejde med borgeren.

Væsentligt er det, at du trives i samarbejdet med borgerne omkring individuel støtte og vejledning. Med afsæt i borgerens ressourcer, netværk og en rehabiliterende forståelse sammen, skabes det gode liv.

Fælles for stillingerne er, at du trives med:

  • Relationsarbejde med borgeren og deres pårørende.
  • Samarbejde med pædagogfaglige og sundhedsfaglige kolleger.
  • Samarbejde med andre faggrupper, specialister og aktivitetstilbud.

Som medarbejder i Gyldenhuset sætter vi borgerens selv- og medbestemmelse i centrum: Vi arbejder med en anerkendende tilgang og tager afsæt i individuelle handleplaner. Støtten til borgeren foregår individuelt, dels i eget hjem og dels i fællesrummet.

Vi arbejder ud fra pædagogiske handleplaner og mål, som løbende dokumenters, evalueres og justeres, dette foregår i Nexus.
 
Som kollega sætter vi fokus på:

  • Ordentlighed og respekt.
  • Faglighed og åbenhed.
  • Udvikling og begejstring.
  • Motivation og et godt arbejdsmiljø.

Ønsker du yderligere information, så kontakt teamleder Lisa Vinther Hansen, telefon 2270 1917 eller mail lvh@kerteminde.dk

Ansøgningsfrist er torsdag den 20. februar 2020 kl. 12.
Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 26. februar 2020.


Ansættelser efter gældende overenskomst.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.