Bostedsleder til Handicap i Haderslev kommune

Botilbuddet Kløvervænget i Haderslev søger en erfaren bostedsleder pr. 1. maj 2018 med solid ledelseserfaring fra tilbud inden for den brede målgruppe af voksne borgere med udviklingshæmning. Du drømmer først og fremmest om at skabe de absolut bedste muligheder for borgerne, og du ved, hvad der skal til.

Du har fokus på borgeren og dennes ressourcer med udgangspunkt i et etisk, respektfuldt samvær. Samtidig formår du at have fokus og flair for god pårørendekontakt. Det er vigtigt, at du er rodfæstet under pres, og at du kan skære igennem samt sætte retning for fremtidigt arbejde. Du sætter pris på at få dine idéer perspektiveret og nuanceret af dygtige medarbejdere og lederkolleger samtidig med, at du er tydelig i dine forventninger.

Herudover vil vi lægge betydning i, at du har en relevant faglig uddannelsesbaggrund suppleret med relevant lederuddannelse. Vi forventer også, at du vi indgå konstruktivt i den samlede ledergruppe, give og modtage supervision og sparring for bl.a. herigennem være med til at udvikle såvel egne som lederteamets kompetencer.

Målgruppen
Borgerne repræsenterer et stort spænd i funktionsniveau med behov for omfattende til moderat behov for hjælp og støtte.

Der bor i alt 24 borgere på Kløvervænget, som er opdelt i 3 leve-bomiljøer. Alle borgere bor i egen lejlighed med udgang til terrasse og er tilknyttet en levegruppe på 8 borgere.

Dine opgaver
Du skal være med til at sikre, at ydelse og rammer danner et bæredygtigt grundlag for borgernes hverdag på botilbuddet, blandt andet ved at understøtte borgernes indflydelse, selvbestemmelse samt integritet og selvstændighed.

For at lykkes som daglig leder, kan du motivere og sikre, at medarbejderne handler i overensstemmelse med fx at fremme borgerens mestringsstrategier, at modtage varierede tilbud om et sundt, meningsfyldt og sjovt liv og at modtage viden og øvelser om social adfærd i fællesskaber. Det er dig, som motiverer og sætter rammer for medarbejdernes faglige udvikling, og har fokus på det gode arbejdsliv.

De primære metoder, som botilbuddet anvender, tager afsæt i det rehabiliterende perspektiv, og vi benytter især KRAP som referenceramme.

Du skal være indstillet på, at dit ledelsesområde indholdsmæssigt og fysisk kan ændre sig i forhold til udvikling og behov.

Vi tilbyder:

  • Haderslev kommune er en værdistyret organisation, hvor følgende værdier overordnet er gældende: Ligeværdighed, Enhed, Tillid og Trivsel. I afdelingen for Handicap og Psykiatri har vi også formuleret nogle strategiske målsætninger. Vil du gerne læse mere om værdierne og de strategiske målsætninger, kan du rekvirere dette ved at skrive til os på nedenstående mailadresse
  • En struktureret og dynamisk arbejdsplads
  • Cirka 20 engagerede medarbejdere der i stigende omfang hjælper hinanden på tværs af de tre huse, og hvor hver især brænder for at gøre en forskel
  • At du bliver fagligt udfordret på en positiv og til tider svær måde, som kræver alternative løsninger, handlinger, energi og motivation som brændstof
  • Du bliver en del af en stor samarbejdende ledergruppe i Handicap og Beskyttet Beskæftigelse.
Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelsen sker efter overenskomst for pædagogiske ledere (OK-69.01) samt lokal forhåndsaftale. Arbejdstiden er uden højeste tjenestetid.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Karl Kristian Schwartz på telefon 29 36 58 10 mellem kl. 08.00 – 09.00 eller på mail: kakr@haderslev.dk

Formalia
Send din ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt relevante bilag via knappen ”Send ansøgning”, senest søndag den 4. marts 2018.

Første samtalerunde vil blive afholdt torsdag den 15. marts 2018. Anden samtalerunde vil blive afholdt onsdag den 21. marts 2018.

Ansøgere som kommer til 2. samtalerunde skal være indstillet på at medvirke til udarbejdelse af en profilanalyse. Herudover vil der i ansættelsessamtalerne blive anvendt en case.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Pædagogisk læringsleder til Specialundervisningscentret ved Østerbyskolen

Østerbyskolen

Vejen
Specialundervisningscentret ved Østerbyskolen i Vejen er for elever hvis læring og udvikling kræver en særlig opmærksomhed. Eleverne har brug for intensiv voksenstøtte, så der dagligt kan skabes inkluderende læringsmiljøer med optimale lærings- og u...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Medarbejder

Burger King Danmark

Jobbeskrivelse Vi ved at ansatte som trives skaber gode gæsteoplevelser. Vi leder efter dig, som elsker at have direkte kontakt med gæster. Hvorfor skal du vælge os? Du får erfaring med at samarbejde i et team og det kan blive værdifuldt for dig res...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Leder til Møllehuset

Møllehuset

Vi søger en engageret leder for medarbejderne i Møllehuset. Vil du gerne være med til at videreudvikle vores fantastiske børnehus, så læs endeligt videre. Møllehuset i Gårslev, Vejle kommune, er en selvejende integreret institution med 24 skønne og ...