Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Botilbuddet Hindhøjen i Hinnerup søger pædagog til et vikariatPædagog søges til vikariat på Hindhøjen 89-103
 

Stillingen er på 32 timer, og vikariatet løber fra1. juli 2018 til 31. juli 2019. 

Hindhøjen 89-103 er et hus med 8 lejligheder, hvor der p.t. bor 6 borgere i alderen 40 til 75 år med varigt nedsat psykisk og for nogle vedkommendes også fysisk funktionsevne. 

Vi er en del af Voksenhandicap i Favrskov kommune og arbejder ud fra en overordnet værdi, der hedder Mest Muligt i eget Liv. 

Hverdagen er præget af de unikke mennesker, der bor i huset, alle med forskellige forudsætninger og behov for støtte i hverdagen. Derfor forsøger vi – gennem en mere eller mindre struktureret og forudsigelig hverdag – at skabe tryghed, udvikling og optimale livsbetingelser for hver enkelt borger. Udgangspunktet er den individuelle §141-plan og de mål og delmål, der knytter sig dertil. 

Alle borgere har eksternt dagtilbud, og i fritiden er udgangspunktet borgernes interesser og ønsker. Nogle tager i klub, til svømning, på ledsagerture og kunstterapi. Borgerne inddrages, så vidt det er muligt, i hverdagens praktiske gøremål såsom tøjvask, smårengøring af lejlighed, afrydning, aflevering af flasker osv. 

Dine kvalifikationer
Vi søger en erfaren pædagog, der hviler i sig selv og er både nærværende og igangsættende. Vi er en lille personalegruppe, og både borgere og kolleger søger en person, der er stabil og fleksibel både i praksis og i tankesæt. 

Derudover ønsker vi en kollega med:

 • kommunikative kompetencer både skriftligt og mundtligt
 • erfaring med handleplaner og delmål i Sensum Bosted
 • økonomisk flair og ordenssans
 • robusthed og styr på egne grænser
 • rummelighed over for forskelle hos både borgere og kolleger
 • respekt for borgerens ønsker, udfordringer og behov
 • nysgerrighed og udforskende tilgang. 

Vi kan så tilbyde

 • en rummelig og velfungerende arbejdsplads
 • plads til initiativ og udvikling
 • imødekommende borgere og kolleger
 • fokus på faglighed og profession
 • et hus, hvor respekt og omsorg for hinanden vægtes højt og ligeledes den gode stemning, livsglæde og godt humør. 

Yderligere oplysninger
Arbejdstiden ligger mellem kl. 7-23, og der er arbejde hver 3. weekend. 

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst, og det er en forudsætning for ansættelsen, at den person vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, der gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen. 

Du kan kontakte huset på 8964 2655 og høre nærmere – og gerne aftale et besøg, eller kontakt afdelingsleder Kirsten Jacobsen på kja@favrskov.dk eller 3051 2684. 

Samtale
Vi forventer at afholde samtaler i uge 19 (da vi er en del af den varslede konflikt, bliver processen muligvis udskudt). 

Søg jobbet
Vi beder dig sende din ansøgning og relevante bilag til Favrskov Kommune via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her