Botilbudet Søbæk Have søger engagerede pædagoger

Søbæk Have er et botilbud til voksne udviklingshæmmede borgere, som har brug for moderat til meget omfattende støtte. Søbæk Have består af 40  nye og moderne lejligheder fordelt i seks mindre bo-grupper, der er samlet parvis som vinkelhuse, med fælles terrasser og store udendørs atriumgårde og parklignende have. Søbæk Have ligger i naturskønne omgivelser, i gåafstand til Jyderup by. Organisatorisk er Søbæk Have en del af Handicap og psykiatri, Aktiv Hele Livet i Holbæk Kommune.

De ledige stillinger er i to forskellige bo-grupper, hvor borgerne har multiple funktionsnedsættelser, kan være immobile eller have en støttekrævende adfærd som f.eks. udadreagerende adfærd, selvskadende adfærd eller hyperaktivitet.

Mange borgere på Søbæk Have har en kommunikationsnedsættelse, som kræver et højt fagligt niveau af medarbejderne i deres kommunikation med borgerne.
På Søbæk Have er målgrupperne delt op i tre kategorier, A, B og C. Stillingerne retter sig mod alle tre målgrupper.

Kan du se dig selv som en del af Søbæk Have og har du lyst til at bidrage til at sikre det faglige niveau og være loyal overfor vores kerneopgave, etiske profil, faglige tilgange og metoder, samt være en aktiv medspiller i Holbæk Kommune, så kan vi tilbyde dig:

 • Et arbejde med fokus på borgernes selvbestemmelse og inddragelse i tilrettelæggelse af borgerens hverdag
 • At være en del af en arbejdsplads, hvor der finder læring og udvikling sted
 •  At arbejde systematisk med udviklingsplaner for og med borgerne
 • Mulighed for kompetenceudvikling
Vi søger medarbejdere som har:
 • Pædagogisk uddannelse
 • Erfaring med arbejdet med voksne udviklingshæmmede
 • Kompetencer som henvender sig til enten målgruppe A og B 
 • Kreativitet, nytænkning og borgerinddragelse i alle sammenhænge
 • Motivation og engagement
 • Flair for at arbejde med IT og elektronisk dokumentation og evne til at udarbejde samt arbejde med statusbeskrivelser, udviklingsplaner og måleredskaber
 • Gode kommunikationsevner både i skrift og tale
 • Evne til at kommunikere på mange forskellige niveauer, herunder aflæse kropssprog og anvende forskellige kommunikations værktøjer.
 • Er fysisk og psykisk robust
 • Lyst til at arbejde tværfagligt, og styrke samarbejdet mellem bo grupper og mellem vores eget aktivitetscenter og bo-delene.
 • Evnen til at planlægge aktiviteter ud fra borgernes kognitive og fysiske funktionsniveau
 • Gode samarbejdsevner og samtidig evne til at arbejde selvstændigt og efterleve principperne for anerkendende følgeskab.
På Søbæk Have arbejder vi med kerneydelsen Livsmestring. Livsmestring betyder for Søbæk Have evnen til at mestre dele af sit eget liv – eller hele sit liv. Det kan eksempelvis være evnen til at give signal om at man er tørstig, det kan være evnen til at kontakte venner, og det kan være evnen til at lave mad. Livsmestring betyder dermed at være aktiv medskaber, evnen til at opnå selvbestemmelse og ansvarlighed for eget liv, med de ressourcer den enkelte borger Gennem støtte til livsmestring, udvikler vi borgerens individuelle oplevelse af livskvalitet.

Åbenhed, høj faglighed og ordentlighed er bærende værdier i vores arbejde. Vi arbejder med opmærksomhed på, og udvikling af etiske værdier. Den etiske profil for Søbæk Have beskriver en fælles etisk referenceramme og angiver etiske retningslinjer for det daglige arbejde og har til formål at definere en etisk ramme, som kan være ’ledestjerne’, når medarbejderne står i hverdagens krydspres mellem effektivitet, borgerens ønsker og faglige beslutninger. Formålet med den etiske profil er at understøtte alle ansatte i at arbejde med etisk refleksion som redskab i dagligdagen.

På Søbæk Have arbejder vi ud fra to faglige tilgange: den anerkendende og den relationsorienterende tilgang. De to faglige tilgange supplerer hinanden og danner tilsammen et solidt fundament for det pædagogiske arbejde, og er den faglige ramme for arbejdet på Søbæk Have. I arbejdet for og med borgeren bestræber vi os hele tiden på at møde borgeren respektfuldt.

Vi har hele tiden fokus på at forstå og anerkende borgerens signaler - uanset hvordan de kommer til udtryk – og så arbejde ud fra disse, for at fremme borgerens selvbestemmelse, livsmestring og udvikling. For at omsætte de faglige tilgange i praksis, arbejder vi med en række forskellige metoder, herunder: Kommunikation i form af tegn til tale, billeder og boardmarker, konkreter og kommunikationspas, low arousal, skærmning, sanseintegration og det fælles tredje.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00 og kl. 22.00 samt hver anden weekend og på helligdage. Deltagelse i borger ferier kan blive aktuelt.

En stilling på 30 timer og en stilling på 35 timer, ansættelse den 1.april 2018 eller efter aftale. Løn- og arbejdsforhold i henhold til gældende overenskomst samt ny løn.

Elektronisk ansøgning via link, bilagt nedenstående bilag sendes senest den 22. februar 2018.

Følgende dokumenter bedes bilagt din ansøgning: Uddannelsesbevis, CV og evt. dokumentation for tidligere ansættelser.

Yderligere information omkring stillingerne, kan fåes ved henvendelse til Anja Eriksen 72 36 49 51 eller Pernille Christoffersen, 72 36 74 82. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Børnespecialcenteret - Specialbørnehaven Spiretårnet søger pædagog

Børnespecialcenter 2

Holbæk
Specialbørnehaven Spiretårnet søger en uddannet pædagog 37 t. ugentligt pr. 1. marts 2018 eller snarest derefter. Spiretårnet er et behandlingstilbud efter 32 og er en del af Børnespecialcenter2, Holbæk kommune.Spiretårnets målgruppe er børn med mul...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Søbæk Have Aktivitetscenter søger 32 timers pædaog

Søbæk Have

Holbæk
Kompetenceprofil medarbejdere i aktivitetstilbudAktivitetscentret Søbæk Have er et tilbud for voksne med betydelig og varigfunktionsnedsættelse. Borgerne som benytter aktivitetscentret bor på Søbæk Have,men man kan også bruge aktivitetscentret, selv...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Pædagog i Børnehuset Karensminde

Dagtilbud Holbæk By

Holbæk
Børnehuset Karensminde søger pr. 1. marts 2018 eller hurtigst muligt en pædagog på 32 t u i Mini-børnehaven. Børnehuset Karensminde er en del af Dagtilbud Holbæk by.Læs mere om vores børnehus på hjemmesiden https: dagtilbudholbaekby.holbaek.dkStilli...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Kompetent pædagog søges til Vipperød Børnegård

Dagtilbud Kildedam

Holbæk
Kompetent pædagog søges til Vipperød Børnegård 37 timer pr. uge. Vipperød Børnegård er en integreret institution med 7 grupper, hvoraf de tre rummer vuggestuen. Vi ligger i et familievenligt og naturskønt område og råder over nogle helt fantastiske ...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Kildedamsskolen, afdeling Ugerløse søger pædagoger

Kildedamskolen

Holbæk
Kildedamsskolen, afdeling Ugerløse søger pædagoger De ledige stillinger er fastansættelser på 32 timer som pædagog i skole og i SFO 1 og 2. Om osKildedamsskolen består af 6 afdelinger, der beliggende i hhv. Ugerløse, Tølløse, Stestrup,St. Merløse, Å...