Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bounce trampolin & parkour-park kommer til København - F&B Operations Manager søges

  Vi ved at vores team kommer til at være det der gør BOUNCE til en speciel oplevelse og vi leder efter den bedste af de bedste – DIG som udover at være en stærk struktureret og coachende leder kommer med en stor personlighed og stor positiv attitude.
 
I rollen som F&B Opertions Manager er du en vigtig del af ledergruppen. Du refererer direkte til Venue Manager Frode Jansson.
 
Som F&B Operations Manager er DU;

   • Lederen der er skarp til at kommunikere, lydhør og inspirerende – du brænder for at coache og udvikle ALLE i teamet
   • Service - at give ALLE gæster en god oplevelse er din højeste prioritet. Du er den synlige leder der er ude blandt gæsterne. Du formidler service på højt niveau og formår at videregive dine erfaringer til medarbejderne.
   • Drift - du er den som planlægger og kvalitetssikrer F&B delen. Du er en ørn til at vagtplanere og opsætte arbejdsplaner og checklister så alle kender deres roller. Du er selv en del af driften.
   • Sikkerhed - et stort ansvarsområde - alt personale skal til stadighed oplæres og efterleve de strenge krav BOUNCE stiller til sikkerhed og kvalitet
   • Resultat – du er kommercielt orienteret og god til at netværke, da du skal være med til at sætte BOUNCE på det lokale "mindset". Sammen med dit team arbejder i målrettet for at nå budget og kostkontrol. Du kender værdien i mersalg og er god til at få alle i teamet med

 
Vi tænker at du kommer med gode erfaringer, gerne som leder, indenfor hospitality og drift af evt. Kaffeebar, cafe eller restaurant.
Som person er du fyldt med god energi og elsker en varierende arbejdsdag med mange forskellige kundesegmenter og fart over feltet!!
 
Det er et must at du er flydende i dansk og engelsk.
 
Bounce tilbyder;

   • En spændende leder stilling hvor du er med fra start og får mulighed for at sætte dit præg på stillingen
   • En international virksomhed i stor udvikling
   • En god lønpakke med pension og sundhedsforsikring
   • Del i en meget energisk og entusiastisk leder gruppe

Interesseret?
Er du
Bounces nye F&B Stjerne - så hører vi gerne fra dig.
Ansøg via nedenstående link til FUGL LEONHARDT som vi samarbejder med på denne opgave.
 
Behandling af ansøgere sker løbende.
 Vi glæder os til at høre fra dig.
 

I begyndelsen af novebember 2016 slog det australske koncept Bounce dørene op til Europas største trampolin & parkour-park i Stockholm. Efterfølgende har Bounce åbnet i både Malmø og Gøteborg. Nu kommer Bounce til København, Fields hvor åbningen forventes sommer 2018.
På sigt planlægger man 10 trampolin og parkouranlæg rundt om i Skandinavien.
 
Bounce åbnede sit første anlæg i Australien for fem år siden og det får stærkt Bounce findes nu i Australien, Hong Kong, Singapore, Dubai, Abu Dabi, Sydafrika, Portugal og Sverige. Frankrig og Danmark er de næste.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her