Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for Akut sygeplejen? Akutafdelingen søger sygeplejersker til fastansættelse - til at dække barselsvikariater, ferie og opnormering

Vi søger sygeplejersker der ønsker sig en hverdag med, stor variation i det daglige arbejde, stort patient flow, udfordrende sygeplejefaglige opgaver og masser af gode kolleger.

Faste stillinger som sygeplejerske er ledige til besættelse pr. 1. juli 2021 eller snarest. Stillingerne er på 37 timer.

Du kan forvente:

 • et godt og inspirerende arbejdsmiljø med gode muligheder for faglig og personlig indflydelse og udvikling
 • dygtige og engagerede kollegaer både mono- og tværfagligt, en kultur båret af teamsamarbejde og hvor det er tilladt at sige til og fra
 • en helt ny og top moderne afdeling i stor udvikling
 • høj faglighed både mono- og tværfagligt
 • videreuddannelse til akut- og/eller behandlersygeplejerske
 • velstruktureret oplæringsforløb med fokus på oplæring og det at være ny i job
 • at arbejde i skiftende vagter med vagt hver 3. weekend
 • tillæg for arbejde i det akutte speciale
 • en ganske særlig arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel vægtes højt
 • en spændende, travl, uforudsigelig og alsidig hverdag med modtagelse af akutte, uafklarede patienter inden for det akutte speciale
Vi søger dig som kollega fordi:
 • Du har en faglig og personlig profil, som passer til det akutte område, der er kendetegnet ved højt flow og korte patientkontakter
 • Du har et ønske om at udfordre dig selv fagligt og personligt
 • Du har lyst til at arbejde med uafklarede akutte patienter inden for mange specialer
 • Du har gode kommunikative og pædagogiske evner – også når det går stærkt
 • Du har lyst til at være med til at udvikle en organisation i nye rammer
 • Du er rummelig og imødekommen over for både patienter, pårørende og samarbejdspartenere
 • Du trives i en hverdag, hvor tingene går stærkt
 • Du er nysgerrig opsøgende og tør sige til og fra, med fokus på patientsikkerhed
 • Du har dokumenteret stabilt fremmøde
Om Akutafdelingen
Afdelingen er etableret som en udløber af Region Midtjyllands vedtagelse af akutplanen og en af fem akutafdelinger i regionen. Vi er i november måned 2019 flyttet til nye, topmoderne rammer, hvor nye, spændende organiseringer, nyeste teknologi og en formidabel sø-udsigt, præger vores hverdag.   

Patienterne i akutafdelingen er akutte, hvorfor dagligdagen er præget af et stort patient flow og travlhed. Vi modtager ca. 100 patienter i døgnet.

Akutafdelingen består af et modtagerafsnit, et behandlingsafsnit, en skadestue, akutklinikker i Skive og Silkeborg, en hospitalsvisitation og Børn og Unge akutmodtagelse – denne personale bemandes fra børn og Unge. Vi har samlet set 38 senge fordelt på de 2 planer, hvor der arbejdes tæt i tværfaglige team omkring patienter og pårørende. Der er derfor mulighed for mange forskellige arbejdsopgaver og dermed et spændende og afvekslende arbejdsliv. Vi har et tæt og godt samarbejde, både mono- og tværfagligt, så både patienter og pårørende føler sig ventet og velkommen.

Ved ansættelse i akutafdelingen bliver man tilknyttet én af funktionslederne og man vil få sin daglige gang i hele akutafdelingen. I takt med kompetenceudvikling og anciennitet vil der være mulighed for at blive oplært i specialfunktioner som fx skadestuen og hospitalsvisitationen.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.350 ansatte samt et budget på 2,5 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Akutafdelingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:
 • Konstitueret afdelingssygeplejerske Marianne Hagen Holm, 78446662
 • Afdelingssygeplejerske Helle Kornbek, 78445054
Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende autorisations-ID, oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde senest 20 maj 2021 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag 26 maj 2021. Der vil i forbindelse med samtalen tages udgangspunkt i en lille case – formål er for at få fokus på sygepleje, casen tilsendes inden samtalen.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.