Brænder du for at skabe unikke VVS-løsninger?

Skovhavens VVS søger VVS-montør, der skal arbejde selvstændit i et alsidigt firma.

Vi er et meget ambitiøst team på 8 placeret i Odense. Vores team består af unge og ældre - det giver et godt mix, der medvirker til et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi servicerer en bred vifte af forskellige kundesegmenter.

Du kommer derfor til at arbejde med en lang række af forskellige opgaver, der spænder fra den helt simple VVS-installation til den store, kreative opgave, hvor du får plads til at skabe en unik løsning.

Den perfekte kandidat til jobbet er fagligt udlært inden for VVS-branchen. Men det har ingen betydning, om du er ung eller lidt ældre: vi vægter gåpåmod, motivation og lysten til at skabe unikke løsninger højere end en bestemt alder.

Vi holder løbende samtaler indtil den rette er fundet.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329940349Phoenix-b7f958df12019-01-10T00:00:00Brænder du for at skabe unikke VVS-løsninger?

Skovhavens VVS søger VVS-montør, der skal arbejde selvstændit i et alsidigt firma.

Vi er et meget ambitiøst team på 8 placeret i Odense. Vores team består af unge og ældre - det giver et godt mix, der medvirker til et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi servicerer en bred vifte af forskellige kundesegmenter.

Du kommer derfor til at arbejde med en lang række af forskellige opgaver, der spænder fra den helt simple VVS-installation til den store, kreative opgave, hvor du får plads til at skabe en unik løsning.

Den perfekte kandidat til jobbet er fagligt udlært inden for VVS-branchen. Men det har ingen betydning, om du er ung eller lidt ældre: vi vægter gåpåmod, motivation og lysten til at skabe unikke løsninger højere end en bestemt alder.

Vi holder løbende samtaler indtil den rette er fundet.

 

Skovhavens VVS søger VVS-montør, der skal arbejde selvstændit i et alsidigt firma. Vi er et meget ambitiøst team på 8 placeret i Odense. Vores team består af unge og ældre - det giver et godt mix, der medvirker til et godt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi servicerer en bred vifte af forskellige kundesegmenter. Du kommer derfor til at arbejde med en lang række af forskellige opgaver, der spænder fra den helt simple VVS-installation til den store, kreative opgave, hvor du får plads til at skabe en unik løsning. Den perfekte kandidat til jobbet er fagligt udlært inden for VVS-branchen. Men det har ingen betydning, om du er ung eller lidt ældre: vi vægter gåpåmod, motivation og lysten til at skabe unikke løsninger højere end en bestemt alder. Vi holder løbende samtaler indtil den rette er fundet.11Jobnetb7f958df100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-07T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3432588SKOVHAVENS VVS A/S11Holkebjergvej 855250Odense SVDKDanmark0
mis@skovhavens-vvs.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent692172JobNet492904949290491000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7f958dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7f958dfhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7f958df&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b7f958df&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/5.jpgHos SKOVHAVENS VVS A/S søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.169711311Dansk3Læse/ tale937435VVS-montør21Bygge og anlæg360027062Michael Sarmamis@skovhavens-vvs.dkDKDanmarkDKDanmark329947938VVS-montørerBasic Er du VVS-montør og vil du have Danmarks bedste kollegaer, så brug lige et minut hér! Da vi vækster eksplosivt, søger vi fagligt dygtige, motiverede og selvkørende VVS-montører til vores afdelinger i Vejle og i Odense, der kan hjælpe med at servicere vores kunder i Trekant-området, på Sydfyn og i Odenseområdet. Du bliver en del af et stærkt og engageret team der ved, hvad det vil sige at løfte i flok, for at give vores kunder de bedste løsninger og den bedste service. Hos Pilegaard-Henriksen vil du opleve, at to dage ikke er ens. Vi har i dag ca. 85 ansatte og med afdelinger i Odense, Glostrup, Viborg, Vejle, Fredericia og Ringsted er vi landsdækkende. Vi tilbyder gode ordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsforsikring. Til stillingen hører firmabil, firmatelefon og iPad med elektronisk planlægning af arbejdsopgaverne. Om dig: Har kørekortEr bosiddende i Trekantsområdet eller på Sydfyn.Er uddannet VVS-montør blikkenslagerEr serviceminded, udadvendt, og evner at forstå kundens udfordringer i forbindelse med en forsikringsskadeHar god ordenssans og er kvalitetsbevidstSkal kunne trives med at arbejde selvstændigt med mange forskellige arbejdsopgaver Der er tale om 5 faste stillinger på fuld tid. Er denne stilling noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt til overmontør Søren Brickwoldt på mail: sbr@pilegaard-henriksen.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Brickwoldt på mobil: 51 55 42 80. Ansøgningsfrist onsdag d. 12. december 2018, men indkomne ansøgninger behandles løbende. Yderligere information om Pilegaard-Henriksen A S findes på vores hjemmeside www.pilegaard-henriksen.dk Se mere på vores ansøgersite: https: pilegaard-henriksen.brandero.com

Er du VVS-montør og vil du have Danmarks bedste kollegaer, så brug lige et minut hér! 

Da vi vækster eksplosivt, søger vi fagligt dygtige, motiverede og selvkørende VVS-montører til vores afdelinger i Vejle og i Odense, der kan hjælpe med at servicere vores kunder i Trekant-området, på Sydfyn og i Odenseområdet. 

Du bliver en del af et stærkt og engageret team der ved, hvad det vil sige at løfte i flok, for at give vores kunder de bedste løsninger og den bedste service. Hos Pilegaard-Henriksen vil du opleve, at to dage ikke er ens.  

Vi har i dag ca. 85 ansatte og med afdelinger i Odense, Glostrup, Viborg, Vejle, Fredericia og Ringsted er vi landsdækkende. Vi tilbyder gode ordnede arbejdsforhold med pension og sundhedsforsikring. Til stillingen hører firmabil, firmatelefon og iPad med elektronisk planlægning af arbejdsopgaverne.

Om dig:

 • Har kørekort
 • Er bosiddende i Trekantsområdet eller på Sydfyn.
 • Er uddannet VVS-montør/blikkenslager
 • Er serviceminded, udadvendt, og evner at forstå kundens udfordringer i forbindelse med en forsikringsskade
 • Har god ordenssans og er kvalitetsbevidst
 • Skal kunne trives med at arbejde selvstændigt med mange forskellige arbejdsopgaver

Der er tale om 5 faste stillinger på fuld tid.

Er denne stilling noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt til overmontør Søren Brickwoldt på mail: sbr@pilegaard-henriksen.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Brickwoldt på mobil: 51 55 42 80.

Ansøgningsfrist onsdag d. 12. december 2018, men indkomne ansøgninger behandles løbende. 

Yderligere information om Pilegaard-Henriksen A/S findes på vores hjemmeside www.pilegaard-henriksen.dk 

Se mere på vores ansøgersite: https://pilegaard-henriksen.brandero.com

ORS/Small/5c02c151_logo.jpegPilegaard-Henriksen A/SOdense SØ2019-01-24T14:02:41.0602019-02-27T00:00:00
329929883VVS'er til byggepladsBasic Trænger du til nye udfordringer og trives med at arbejde på byggeprojekter så læs med her. Vores kunde på Sydfyn har travlt og søger en dygtig VVS er til at hjælpe dem på pladser både i det Sydfynske og af og til på Sjælland Vi søger en dygtig og erfaren VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt. Der er tale om installationsopgaver på projekter på Sydfyn og Sjælland. Derfor vil der både være 4 og 5 dages arbejdsuger, alt efter projektet. Der er tale om et længerevarende vikariat, og for den rigtige kunne der blive tale om fastansættelse. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Nybyg Renovering Forefaldende opgaver Faglige kompetencer: Du er faglært VVS er og har praktisk erfaring Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst Du er ansvarsbevidst og pålidelig Personlige egenskaber: Du er omgængelig og imødekommende Du er engageret og fleksibel Du er stabil og møder til tiden Du kan fremvise straffeattest Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår. Ansøgning: Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.Trænger du til nye udfordringer og trives med at arbejde på byggeprojekter så læs med her. Vores kunde på Sydfyn har travlt og søger en dygtig VVS'er til at hjælpe dem på pladser både i det Sydfynske og af og til på Sjælland
Vi søger en dygtig og erfaren VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og effektivt.
 
Der er tale om installationsopgaver på projekter på Sydfyn og Sjælland. Derfor vil der både være 4 og 5 dages arbejdsuger, alt efter projektet. Der er tale om et længerevarende vikariat, og for den rigtige kunne der blive tale om fastansættelse.
 
 
Arbejdsopgaver:
Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:
 • Nybyg
 • Renovering
 • Forefaldende opgaver

 • Faglige kompetencer:
 • Du er faglært VVS’er og har praktisk erfaring
 • Du er selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst
 • Du er ansvarsbevidst og pålidelig

 • Personlige egenskaber:
 • Du er omgængelig og imødekommende
 • Du er engageret og fleksibel
 • Du er stabil og møder til tiden
 • Du kan fremvise straffeattest

 • Du bliver ansat af JKS på overenskomstmæssige vilkår.

  Ansøgning:
  Udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende.

  JKS A/SOdense C2018-12-18T16:01:19.2402019-02-16T00:00:00
  329959759VVS-Montør til Falch VVS TeknikRobot Vi søger en dygtig og selvstændig VVS-Montør til opstart snarest. Jobbeskrivelse: Hos Falch VVS Teknik beskæftiger vi os med alt inden for VVS-arbejde. Blandt andet nybyggeri, service og renovering hos både private og erhvervskunder, hovedsageligt i Odense og Svendborg. Du skal derfor have et bredt kendskab til opgaver inden for vedligeholdelse af vandinstallationer, indretningen af nye badeværelser, renovering af varmeanlæg, udskiftning af radiatorer og meget andet. Det er en fordel, hvis du også kan udføre blikarbejde. Der stilles en nyere Mercedes Vito til rådighed med alt i værktøj. Kvalifikationer Udlært VVS-Montør eller VVS-Energimontør Bredt kendskab til VVS-faget Gerne flere års erfaring Kvalitetsbevidst, selvstændig og struktureret Serviceminded Kørekort B Læs mere om os på http: www.falchvvsteknik.dk Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnr.: 60375521 Send dit CV og ansøgning mail: kontakt@falchvvsteknik.dk Har du ikke hørt fra os inden den 15 3 - 2019, er stillingen besat til anden side.

  Vi søger en dygtig og selvstændig VVS-Montør til opstart snarest. 

  Jobbeskrivelse: 

  Hos Falch VVS Teknik beskæftiger vi os med alt inden for VVS-arbejde. Blandt andet nybyggeri, service og renovering hos både private og erhvervskunder, hovedsageligt i Odense og Svendborg. Du skal derfor have et bredt kendskab til opgaver inden for vedligeholdelse af vandinstallationer, indretningen af nye badeværelser, renovering af varmeanlæg, udskiftning af radiatorer og meget andet. Det er en fordel, hvis du også kan udføre blikarbejde. 

  Der stilles en nyere Mercedes Vito til rådighed med alt i værktøj. 

  Kvalifikationer 

  • Udlært VVS-Montør eller VVS-Energimontør
  • Bredt kendskab til VVS-faget
  • Gerne flere års erfaring
  • Kvalitetsbevidst, selvstændig og struktureret
  • Serviceminded
  • Kørekort B 

  Læs mere om os på http://www.falchvvsteknik.dk

  Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnr.: 60375521 

  Send dit CV og ansøgning mail: kontakt@falchvvsteknik.dk 

  Har du ikke hørt fra os inden den 15/3 - 2019, er stillingen besat til anden side.

   

  FALCH VVS TEKNIKOdense C2019-02-12T00:00:002019-03-15T00:00:00
  329961315VVS-montør søgesRobot VVS-montør Vi har travlt og søger derfor en erfaren VVS-montør til en blivende stilling. Vi kan tilbyde: Et alsidigt job i en mindre VVS virksomhed med en uhøjtidelig og god omgangstone. Løn efter kvalifikationer. Vi ønsker: Uddannet VVS montør Du er ærlig og ansvarlig og kan arbejde selvstændigt. Arbejdsopgaverne vil bestå af mindre projekter samt af serviceopgaver. Du har faglig stolthed er god til at planlægge og strukturere din tid og har god ordenssans. Er serviceminded, udadvendt og forstår kundens behov. Du har kørekort. Servicevogn stilles til rådighed. Lidt humor skader ikke. Hvem er vi: VVS og Boligservice ApS er et mindre VVS firma med en mindre anlægsgartnerafdeling tilknyttet. Vi er beliggende i Odense S, Hjallese. Vi prioriterer kvalitet og kundetilfredshed højt. Vi leverer forskelligartede VVS løsninger til både private og erhverv. Vores primære arbejdsopgaver er i Odense området, men vi arbejder landsdækkende. Er du vores nye kollega?: Har du spørgsmål eller vil du bare søge jobbet, så send en mail til: jacob@vvsogboligservice.dk eller jan@vvsogboligservice.dk snarest muligt. Du kan også kontakte Jacob på telefon 20892138 eller Jan på telefon 20601317. Vi ser frem til at høre fra dig. Med venlig hilsen VVS og Boligservice ApS

  VVS-montør

  Vi har travlt og søger derfor en erfaren VVS-montør til en blivende stilling.

  Vi kan tilbyde:

  Et alsidigt job i en mindre VVS virksomhed med en uhøjtidelig og god omgangstone.

  Løn efter kvalifikationer.

  Vi ønsker:

  Uddannet VVS montør

  Du er ærlig og ansvarlig og kan arbejde selvstændigt.

  Arbejdsopgaverne vil bestå af mindre projekter samt af serviceopgaver.

  Du har faglig stolthed er god til at planlægge og strukturere din tid og har god ordenssans.

  Er serviceminded, udadvendt og forstår kundens behov.

  Du har kørekort. Servicevogn stilles til rådighed.

  Lidt humor skader ikke.

  Hvem er vi:

  VVS og Boligservice ApS er et mindre VVS firma med en mindre anlægsgartnerafdeling tilknyttet.

  Vi er beliggende i Odense S, Hjallese.

  Vi prioriterer kvalitet og kundetilfredshed højt.

  Vi leverer forskelligartede VVS løsninger til både private og erhverv.

  Vores primære arbejdsopgaver er i Odense området, men vi arbejder landsdækkende.

  Er du vores nye kollega?:

  Har du spørgsmål eller vil du bare søge jobbet, så send en mail til: jacob@vvsogboligservice.dk eller jan@vvsogboligservice.dk snarest muligt.

  Du kan også kontakte Jacob på telefon 20892138 eller Jan på telefon 20601317. 

  Vi ser frem til at høre fra dig. 

  Med venlig hilsen

  VVS og Boligservice ApS 

   

  VVS og Boligservice ApSOdense S2019-02-15T00:00:002019-04-12T00:00:00
  329955594VVS-montør søgesRobot Vi søger en dygtig og alsidig VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Montering gaskedler Stoker-biobrændselsanlægGasserviceMontering af varmepumperFjernvarme - udskifte beholder vekslerRenovering af badeværelserNybyg totalrenoveringSpjældarbejde Vi forventer, at du: Er faglært VVS er og har praktisk erfaringGerne med Gas A-certifikatEr kundevenlig og salgs-orienteretArbejder selvstændigt, struktureret og effektivtSelvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverneOmhyggelig og kvalitetsbevidstAnsvarsbevidst og pålideligHar et godt humør og er imødekommendeEr engageret og fleksibelEr stabil og møder til tiden Vi tilbyder: Gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljøFirmabil stilles til rådighed med udkørsel fra egen bopælVi bor tæt på motorvej Ring 3Løn efter kvalifikationerPensionsordningSundhedsforsikring

  Vi søger en dygtig og alsidig VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt.

  Arbejdsopgaver:

  Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder:

  Montering gaskedler/Stoker-biobrændselsanlæg
  Gasservice
  Montering af varmepumper
  Fjernvarme - udskifte beholder/veksler
  Renovering af badeværelser
  Nybyg/totalrenovering
  Spjældarbejde

  Vi forventer, at du:

  Er faglært VVS'er og har praktisk erfaring
  Gerne med Gas A-certifikat
  Er kundevenlig og salgs-orienteret
  Arbejder selvstændigt, struktureret og effektivt
  Selvkørende og tager aktivt del i arbejdsopgaverne
  Omhyggelig og kvalitetsbevidst
  Ansvarsbevidst og pålidelig
  Har et godt humør og er imødekommende
  Er engageret og fleksibel
  Er stabil og møder til tiden

  Vi tilbyder:

  Gode kolleger og et uhøjtideligt arbejdsmiljø
  Firmabil stilles til rådighed med udkørsel fra egen bopæl
  Vi bor tæt på motorvej/Ring 3
  Løn efter kvalifikationer
  Pensionsordning
  Sundhedsforsikring

  DRÆBY VVS OG MASKINVÆRKSTED APSMunkebo2019-02-06T00:00:002019-04-03T00:00:00
  da-DK

  Andre job der matcher din søgning

  VVS-montører

  Pilegaard-Henriksen A/S

  Odense SØ
  Er du VVS-montør og vil du have Danmarks bedste kollegaer, så brug lige et minut hér! Da vi vækster eksplosivt, søger vi fagligt dygtige, motiverede og selvkørende VVS-montører til vores afdelinger i Vejle og i Odense, der kan hjælpe med at servicer...
  Indrykket:24. januar 2019
  Udløbsdato:27. februar 2019

  VVS'er til byggeplads

  JKS A/S

  Odense C
  Trænger du til nye udfordringer og trives med at arbejde på byggeprojekter så læs med her. Vores kunde på Sydfyn har travlt og søger en dygtig VVS er til at hjælpe dem på pladser både i det Sydfynske og af og til på Sjælland Vi søger en dygtig og er...
  Indrykket:18. december 2018
  Udløbsdato:16. februar 2019

  VVS-Montør til Falch VVS Teknik

  FALCH VVS TEKNIK

  Odense C
  Vi søger en dygtig og selvstændig VVS-Montør til opstart snarest. Jobbeskrivelse: Hos Falch VVS Teknik beskæftiger vi os med alt inden for VVS-arbejde. Blandt andet nybyggeri, service og renovering hos både private og erhvervskunder, hovedsageligt i...
  Indrykket:12. februar 2019
  Udløbsdato:15. marts 2019

  VVS-montør søges

  VVS og Boligservice ApS

  Odense S
  VVS-montør Vi har travlt og søger derfor en erfaren VVS-montør til en blivende stilling. Vi kan tilbyde: Et alsidigt job i en mindre VVS virksomhed med en uhøjtidelig og god omgangstone. Løn efter kvalifikationer. Vi ønsker: Uddannet VVS montør Du e...
  Indrykket:15. februar 2019
  Udløbsdato:12. april 2019

  VVS-montør søges

  DRÆBY VVS OG MASKINVÆRKSTED APS

  Munkebo
  Vi søger en dygtig og alsidig VVS-montør, der kan arbejde selvstændigt. Arbejdsopgaver: Arbejdsopgaverne er meget varierende, og kan være inden for følgende områder: Montering gaskedler Stoker-biobrændselsanlægGasserviceMontering af varmepumperFjern...
  Indrykket:6. februar 2019
  Udløbsdato:3. april 2019