Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for at støtte unge i forhold til deres hverdag med skolegang, aktiviteter og sociale forhold? Vi tror på at vores skolelærer kan gøre en forskel, så vi udvider og søger en nye kollega.

Deltids lærer til udsatte unge

Vi søger en deltids lærer på ca. 15 timer pr. uge, der sikre en undervisning der er tilpasset den enkelte. Du skal have viden om tre undervisningsfag - matematik, dansk og engelsk.

 Du er måske pensioneret lærer, men har mere at give, eller du kunne godt tænke dig i en periode at arbejde deltid, eller måske er du der i livet hvor du gerne vil prøve en ny arbejdsplads. Så har vi, på Startskuddet måske det du søger.

 Du skal kunne undervise, lede og støtte børn og unges udvikling. Du skal have lyst til selvstændigt at være på, men også at arbejde tæt sammen med andre mennesker. Du planlægger og udvikler din undervisning både fagligt og pædagogisk.

 

Profilområde

Skolegang er et tværfagligt alment skolefagligt undervisningstilbud. Her kan den enkelte deltage i ganske få timer eller flere dage på en uge - alt afhængig af behov og læringslyst. Der er muligheder for:

  • At vedligeholde og udvikle boglige færdigheder inden for matematik, dansk og engelsk
  • At opnå en almen viden om samfundsmæssige forhold

 

Dine opgaver vil typisk være:

  • At udvikle en troværdig og tillidsfuld relation til eleven - en relation der bygger på ligeværdighed, respekt, omsorg, empati og ærlighed. Relationen er bærende for udviklingen hos eleven.
  • At sikre progression i forløbet i forhold til de opsatte mål i uddannelsesplanen og handleplanen.
  • At dokumentere det pædagogiske arbejde gennem statusnotaer og lignende.
  • At indgå i et tværfagligt samarbejde med alle aktører rundt om eleven.

 

Vi ønsker medarbejdere der:

  • Har gerne erfaring med målgruppen, og en relevant faglig uddannelse samt lyst og evne til at arbejde udviklingsorienteret med elever.
  • Er i stand til at arbejde både selvstændigt og i flerfaglige sammenhæng, og sætter en ære i at opretholde orden og struktur i sin aktivitet.
  • Er god til at etablere struktur, have udpræget ordenssans, og være i stand til at holde et højt niveau af orden og struktur på din aktivitet.
  • Man gør, som man siger, og optræder som rollemodel.

 Vi følger den enkelte unge tæt, og stillingen inkluderer derfor også at du er mentor/vejleder for eleverne. Det kan derfor være en fordel at have vejleder/mentor/oplæringserfaring. Vi går efter den rette personlighed, der brænder for de unge.

 

Vi tilbyder:

Som en del af det, vil du være en del af Erhvervsskolen i Startskuddet, og opleve muligheden for løbende sparring og inspirerende samarbejdsflader.

 

Du vil blive en del af en team, der tør tænke utraditionelt, og hvor alle deltager aktivt i at videreudvikle indsatsen til gavn for eleverne. Vi er en enhed med høj social og faglig trivsel, karakteriseret ved humor, omsorg og hjælpsomhed.

Ansøgninger sendes via www.Startskuddet.dk, senest 28. februar 2021…. vi kalder løbende ind til til samtale.

 


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.