Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for de gastromedicinske patienter og sygeplejefagligt fokus?

Brænder du for de gastromedicinske patienter og sygeplejefagligt fokus?

Så søg en attraktiv sygeplejerskestilling i Gastromedicinsk Ambulatorium - Frederikssund, en del af afdeling K, Nordsjællands Hospital.

Stillingen er på fuldtid eller efter aftale, med start pr. 1.1.2021.Kort om afdelingen

Ambulatoriet, er en del af afdeling K Nordsjællands hospital, hvor vi er delt på to matrikler med kirurgi i Hillerød og medicinsk ambulatorium på Frederikssund sygehus. VI er på nuværende tidspunkt placeret på Frederikssund, men vi følger spændt med i opbygningen af det nye sygehus i Hillerød, hvor vi regner med at skulle være i fremtiden.

Hos os er der højt til loftet, godt humør og vi arbejder målrettet med at sikre et godt arbejdsmiljø på trods af travlhed. Vi har et ønske om at du som ansat oplever, at der bliver lyttet til dine forslag, ønsker og behov.

Kort om stillingen i Gastromedicinsk Ambulatorium

I Gastromedicinsk ambulatorium varetager vi udredning, samtaler og behandling. Vores patienter har sygdomme relateret til levergaldesystemet og kroniske tarmlidelser. Vi har ca. 5.500 besøgende årligt. Vi er seks engagerede sygeplejersker med forskellig baggrund og erfaring.

I ambulatoriet vægter vi en høj faglig standart i forhold til den sundhedsfaglige kvalitet og de kommunikative aspekter. Vores mål er det gode patientforløb med kontinuitet. Vi forsøger at tilpasse vores patientforløb og arbejdsgange, således vi får øget fokus på den sygeplejefaglige del, ud fra kontaktlæge/e -systemet.

Arbejdsdagene i vores ambulatorium er alsidige. Vi arbejder i tidsrummet 7.30 - 16 mandage til fredag, og har tirsdag senkonsultation til kl. 18. Vi varetager samtaler og følger op på ordinationer fra lægerne. Vi monitorerer patienter i telemedicin og opstarter og justerer behandling ud fra en delegeret ordinationsret. Vi varetager telefontid og udleverer medicin til patienterne. Vi varetager biologiske behandlinger, samt giver jerninfusioner og udfører vene-sectio

Vi udvikler løbende vores arbejdsområder og faglighed. Dette har indenfor de seneste år betydet, at vi har udviklet tiltag, såsom sygeplejerskedrevet levercirroseambulatorium, telemedicinsk-ambulatorium, hvor patienterne er selvmonitorerende. IBD-seminar for patienter og pårørende x 2 årligt

Kort om profilen vi søger

Vi søger en ny kollega der har lyst og interesse i at arbejde med kroniske patienter og længerevarende patientforløb. Du skal være stabil, kunne arbejde selvstændig, have gode kommunikative evner og interesse for at arbejde med patienter i krise. Ligeledes skal du have lyst til at være med til at videreudvikle sygeplejen i afdelingen.

Har stillingsopslaget vagt din interesse vil vi meget gerne høre fra dig. Vi kan vi tilbyde individuelt tilpasset introduktionsforløb, hvor du i de første måneder vil være tilkoblet to kolleger, der ser frem til at introducere og oplære dig i vores speciale.

Vores åbningstid er mandage – fredage i tidsrummet 8-16. tirsdage har vi aftenkonsultation til klokken 18.

Du kan læse mere om Kirurgisk Afdeling ved at kopiere nedenstående link i din browser:

https://intranet.regionh.dk/noh/afdelinger/kirurgisk-afdeling/Sider/kirurgisk%20afdeling.aspx

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller har lyst til at besøge os, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Birgitte Sørensen på telefonnummer 48 29 59 28Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.

Ansøgningsfrist onsdag d. 11. november 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler vil efterfølgende finde sted i uge 47.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.