Brænder du for dit håndværk og drømmer du om en fantastisk sommer på dejlige Læsø?

Læsø Spiserhus søger lige nu faglærte kokke i to tidsbegrænsede stillinger.
Vi tilbyder job i veletableret restaurant beliggende på Østerby Havn på Læsø.
Vores menukort er varierende efter sæson og der lægges vægt på de bedste smage og råvarer fra Læsø.
Vi serverer klassiske frokost-retter og ugentlige 3 retters aftenmenuer samt vores populære "Læsø tapas". 
Vi arbejder ofte med fisk og skaldyr samt med øens lokale kvæg Læsø galloway, og vi henter så meget grønt som muligt hos øens lokale avlere.
Vi søger medarbejdere, som kan indgå et i team bestående af 1 køkkenchef og 1 køkkenmedarbejder, hvor man arbejder to ad gangen.
Du skal være kreativ, pligtopfyldende og værdsætte det tætte samarbejde. Du skal desuden have erfaring i at køre et a la carte køkken. 
Vi har 50 pladser inde og 50 pladser ude.
Vi tilbyder 1 stk stilling med start ca. midt maj - midt september og er behjælpelige med at finde bolig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330165044Phoenix-8528129412020-01-27T00:00:00Brænder du for dit håndværk og drømmer du om en fantastisk sommer på dejlige Læsø?

Læsø Spiserhus søger lige nu faglærte kokke i to tidsbegrænsede stillinger.
Vi tilbyder job i veletableret restaurant beliggende på Østerby Havn på Læsø.
Vores menukort er varierende efter sæson og der lægges vægt på de bedste smage og råvarer fra Læsø.
Vi serverer klassiske frokost-retter og ugentlige 3 retters aftenmenuer samt vores populære "Læsø tapas". 
Vi arbejder ofte med fisk og skaldyr samt med øens lokale kvæg Læsø galloway, og vi henter så meget grønt som muligt hos øens lokale avlere.
Vi søger medarbejdere, som kan indgå et i team bestående af 1 køkkenchef og 1 køkkenmedarbejder, hvor man arbejder to ad gangen.
Du skal være kreativ, pligtopfyldende og værdsætte det tætte samarbejde. Du skal desuden have erfaring i at køre et a la carte køkken. 
Vi har 50 pladser inde og 50 pladser ude.
Vi tilbyder 1 stk stilling med start ca. midt maj - midt september og er behjælpelige med at finde bolig.

Læsø Spiserhus søger lige nu faglærte kokke i to tidsbegrænsede stillinger.Vi tilbyder job i veletableret restaurant beliggende på Østerby Havn på Læsø. Vores menukort er varierende efter sæson og der lægges vægt på de bedste smage og råvarer fra Læsø.Vi serverer klassiske frokost-retter og ugentlige 3 retters aftenmenuer samt vores populære Læsø tapas . Vi arbejder ofte med fisk og skaldyr samt med øens lokale kvæg Læsø galloway, og vi henter så meget grønt som muligt hos øens lokale avlere.Vi søger medarbejdere, som kan indgå et i team bestående af 1 køkkenchef og 1 køkkenmedarbejder, hvor man arbejder to ad gangen.Du skal være kreativ, pligtopfyldende og værdsætte det tætte samarbejde. Du skal desuden have erfaring i at køre et a la carte køkken. Vi har 50 pladser inde og 50 pladser ude.Vi tilbyder 1 stk stilling med start ca. midt maj - midt september og er behjælpelige med at finde bolig.11Jobnet85281294100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-19T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandNordjyllandLæsø3698953Læsø Spisehus11Østerby Havnegade 19940LæsøDKDanmark0
info@laesoe-spisehus.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset10000890478JobNet5104619510461910023-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85281294https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=85281294https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85281294&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=85281294&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/jobtitle/512211-79-1.jpgBrænder du for dit håndværk og drømmer du om en fantastisk sommer på dejlige Læsø?12009001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration364012211André Palsgaardinfo@laesoe-spisehus.dkDKDanmarkDKDanmark330155587Talentfuld kok, kreativ og med virkelig god smagRobot Vi har brug for en dygtig kok, som vil have muligheden for at være den kreative medspiller i vort lille køkkenteam på Strandgaarden Badehotel. Her kan du vidreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø samtidigt med, at vi har en god sommer sammen. Jobbet er måske dit første job efter at du er udlært fra et godt sted :-). Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum. Strandgaarden er et lille badehotel med en gourmet restaurant og 20 værelser, med maksimalt ca. 50 gæster. Teamet består af kokke tjenere samt et par dygtige servicearbejdere. Du skal kunne lide at arbejde og ikke være bange for en lang arbejdsuge. Du kommer til at arbejde direkte under vor dygtige Køkkenchef Niklas Thomsen. Teamet laver spændende menuer og vi har brug for dine gode ide r til at skabe oplevelser for vores trofaste gæster. Du er selvstændig og har et godt overblik. Du er absolut kreativ og dygtig. Tidligere ansatte har gjort det fantastisk og idag arbejder mange i stjernerestauranter eller har deres eget. Strandgaarden har altid været et godt springbræt for en fremtid i restaurationsbranchen. Erfaring fra andre gode steder er en fordel, men din indtilling til at skabe lækre oplevelser er det vigtigste - du skal være en dygtig håndværker. Du skal desuden være en god kammerat for resten af teamet. Den udbetalte løn er god, da du får et ekstra fradrag for at arbejde på Læsø - Hvis du bor på fastlandet. Vi tilbyder billigt logi tæt på hotellet og stranden. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på 40447654. Ring hellere idag end imorgen :-).

Vi har brug for en dygtig kok, som vil have muligheden for at være den kreative medspiller i vort lille køkkenteam på Strandgaarden Badehotel. Her kan du vidreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø samtidigt med, at vi har en god sommer sammen. Jobbet er måske dit første job efter at du er udlært fra et godt sted :-).

Vi arbejder i et lille team af dygtige medarbejdere, der alle sætter en ære i at give gæsterne en oplevelse af at være i centrum. Strandgaarden er et lille badehotel med en gourmet restaurant og 20 værelser, med maksimalt ca. 50 gæster. Teamet består af kokke & tjenere samt et par dygtige servicearbejdere. Du skal kunne lide at arbejde og ikke være bange for en lang arbejdsuge. Du kommer til at arbejde direkte under vor dygtige Køkkenchef Niklas Thomsen. Teamet laver spændende menuer og vi har brug for dine gode ideér til at skabe oplevelser for vores trofaste gæster.

Du er selvstændig og har et godt overblik. Du er absolut kreativ og dygtig.

Tidligere ansatte har gjort det fantastisk og idag arbejder mange i stjernerestauranter eller har deres eget. Strandgaarden har altid været et godt springbræt for en fremtid i restaurationsbranchen.

Erfaring fra andre "gode steder" er en fordel, men din indtilling til at skabe lækre oplevelser er det vigtigste - du skal være en dygtig håndværker. Du skal desuden være en god kammerat for resten af teamet. 

Den udbetalte løn er god, da du får et ekstra fradrag for at arbejde på Læsø - Hvis du bor på fastlandet. Vi tilbyder billigt logi tæt på hotellet og stranden. 

Du er velkommen til at ringe og høre nærmere på 40447654. Ring hellere idag end imorgen :-).

STRANDGAARDEN BADEHOTEL ApSLæsø2020-01-13T00:00:002020-03-05T00:00:00
330164903Kokke til Flexcrew-puljeRobot Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line nu kokke til højsæsonen I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der laver mad til både gæster og besætning. Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi gerne have mulighed for at tilknytte dig til vores flexcrew-pulje. Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke. Primære arbejdsopgaver: Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild Deltage i varebestilling og lagerføring Egenkontrol i henhold til lovgivning Proviantering Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer Bidrage ved status og vareoptælling Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen Rengøring i egen afdeling Dine kompetencer Gastronomisk uddannelse kok, bager, slagter eller lignende er et krav. Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig. Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien. Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden. Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav. Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib. Din personlighed I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive ansat i Fjord Line. Faglighed Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed vores gæsters smagsløg skal også på en rejse. Service Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs. Samarbejde Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre. Stabilitet Det er vigtigt at du kan møde til tiden både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig. Vi tilbyder: En ny familie til søs Løn efter DIS-ordning og overenskomst Gode kollegaer og plads til personlig udvikling Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren. Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger. Hvis du kan se dig selv i kabyssen, så skynd dig at sende en ansøgning Vi ansætter kandidater løbende. For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden. Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR på HR@fjordline.com. Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne. Fjord Line et grønt og visionært rederi Fjord Line er et færgerederi med grønne ambitioner. Flere af vores færger sejler på CO2-venligt naturgas, vi har for længst igangsat projekter til nedbringelse af energiforbrug samt plast og madspild, og vi er hele tiden på jagt efter nye områder, hvor vi kan bidrage klimavenligt. «Moving People» er vores mission Vi flytter mennesker både fysisk og i overført betydning ved at skabe gode oplevelser for vores gæster ombord. Vores ambition er at blive Skandinaviens bedste, mest elskede og mest lønsomme færgerederi. At være bedst betyder for os at yde fremragende service, sprede glæde og bevæge mennesker.Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line nu kokke til højsæsonen

I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. Derfor får vi brug for kokke, der laver mad til både gæster og besætning.
Hvis du allerede sejler som kok for et andet rederi, er selvstændig eller på anden måde ønsker en ekstra indkomst, så vil vi gerne have mulighed for at tilknytte dig til vores flexcrew-pulje.

Ombord på skibene har vi både cafeteria, buffetrestaurant og a la carte gourmet brasserie, hvor gæsterne kan spise. Derfor har vi mange spændende opgaver til vores kokke.

Primære arbejdsopgaver:

  • Forberedelse og tilberedning til a la carte, buffet, café, konferencer, selskaber og besætning
  • Produktion i store mængder med fokus på gæsteantal og at undgå spild
  • Deltage i varebestilling og lagerføring
  • Egenkontrol i henhold til lovgivning
  • Proviantering
  • Respektere standarder og procedure i forhold til gældende retningslinjer
  • Bidrage ved status og vareoptælling
  • Indspil og idéer til udvikling i afdelingen i samarbejde med køkkenchefen
  • Rengøring i egen afdeling
Dine kompetencer

  • Gastronomisk uddannelse – kok, bager, slagter eller lignende – er et krav.
  • Du skal tale et af de skandinaviske sprog flydende, så både nordmænd, svenskere og danskere kan forstå dig.
  • Du skal kunne kommunikere på engelsk, så du kan læse en sikkerhedsprocedure og tale med de gæster, der ikke er fra Skandinavien.
  • Jobbet kan være fysisk krævende med eksempelvis tunge løft. Derudover har du vagter på i gennemsnit 10 timer, hvor du går og står det meste af tiden.
  • Erfaring med arbejdet til søs er en fordel, men ikke et krav.
  • Det er også en fordel, hvis du har gyldigt sundhedsbevis for søfarende og/eller gyldigt sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib.


Din personlighed

I Fjord Line arbejder vi efter fire kompetencekriterier, og kan du opfylde disse, så er du godt på vej til at blive ansat i Fjord Line.

  • Faglighed
    Du skal have hænderne skruet rigtigt på og have en faglig stolthed – vores gæsters smagsløg skal også på en rejse.
  • Service
    Du er Fjord Lines ansigt udadtil, og derfor skal du selvfølgelig kunne give gæsterne service i topklasse. Men det er også vigtigt at give god service til dine kollegaer på både land og til søs.
  • Samarbejde
    Skibet er en stor arbejdsplads med mange forskellige afdelinger og ansatte. Derfor er det vigtigt, at du er god til at løse opgaver i samarbejde med andre.
  • Stabilitet
    Det er vigtigt at du kan møde til tiden – både når du skal påmønstre skibet, men også når din vagt ombord begynder. Derudover skal din arbejdsindsats også være stabil, så dine kollegaer altid kan stole på dig.
Vi tilbyder:

  • En ny familie til søs
  • Løn efter DIS-ordning og overenskomst
  • Gode kollegaer og plads til personlig udvikling
  • Sikkerhedskursus til sejlads med passagerskib
  • Tidsbegrænsede ansættelser henover sommeren.
  • Der kan være mulighed for tilknytning efter sommeren som Flexcrew (afløser) eller fast stilling, hvis du gør det godt og der er ledige stillinger.
Hvis du kan se dig selv i kabyssen, så skynd dig at sende en ansøgning – Vi ansætter kandidater løbende.



For at komme i betragtning til stillingen SKAL ansøgningen sendes via hjemmesiden.



Hvis du har nogle spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR på HR@fjordline.com.
Det er lederne er ombord, der udvælger relevante ansøgere til samtalerne.

Fjord Line – et grønt og visionært rederi
Fjord Line er et færgerederi med grønne ambitioner. Flere af vores færger sejler på CO2-venligt naturgas, vi har for længst igangsat projekter til nedbringelse af energiforbrug samt plast og madspild, og vi er hele tiden på jagt efter nye områder, hvor vi kan bidrage klimavenligt.

«Moving People» er vores mission
Vi flytter mennesker både fysisk og i overført betydning ved at skabe gode oplevelser for vores gæster ombord. Vores ambition er at blive Skandinaviens bedste, mest elskede og mest lønsomme færgerederi. At være bedst betyder for os at yde fremragende service, sprede glæde og bevæge mennesker.

FJORD LINE DANMARK A/SHirtshals2020-01-27T00:00:002020-02-22T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Talentfuld kok, kreativ og med virkelig god smag

STRANDGAARDEN BADEHOTEL ApS

Læsø
Vi har brug for en dygtig kok, som vil have muligheden for at være den kreative medspiller i vort lille køkkenteam på Strandgaarden Badehotel. Her kan du vidreudvikle dig på god kvalitet i et absolut kreativt miljø samtidigt med, at vi har en god so...
Indrykket:13. januar 2020

Kokke til Flexcrew-pulje

FJORD LINE DANMARK A/S

Hirtshals
Vil du udfordre din faglighed i nye rammer? Og ønsker du at prøve kræfter med livet til søs? Så søger Fjord Line nu kokke til højsæsonen I vores højsæson får vi ekstra travlt, når vi får flere gæster og går fra at have 3 skibe i søen til at have 4. ...
Indrykket:27. januar 2020