BRÆNDER DU FOR IT, SERVICE OG TALER DU FLYDENDE SVENSK?

Så har vi muligvis jobbet til dig. PostNord søger lige nu en svensktalende servicedesk-medarbejder med interesse for IT, som vil arbejde på deres kontor i København. Beskriver du dig selv som serviceminded, pædagogisk og kommunikativ – Så kan du være PostNords nye medarbejder. Søg allerede i dag, da vi arbejder med løbende rekruttering.

INFO

På vegne af vores kunde PostNord, leder Academic Work efter en svensktalende servicedesk-medarbejder til det svenske team på deres kontor i København. Du kommer til at arbejde med intern IT support via telefon og mail. For at få de bedste forudsætninger for arbejdet kommer du til at få en grundig introduktion til dine arbejdsopgaver og de forskellige IT-systemer.

Kontoret er placeret i København S, nær Femørens metrostation.

Denne rekrutterings-proces foretages af Academic Work på vegne af PostNord. Alle spørgsmål skal derfor henvendes til Academic Work.

Denne stilling er en bemanding. Du vil derfor ansættes af Academic Work og arbejde som konsulent for PostNord. Opgaven vil være heltid og strække sig 6 måneder. Der findes dog gode muligheder for at blive forlænget, forudsat at alle parter er tilfredse med samarbejdet

JOBOPGAVER

Som svensktalende servicedesk-medarbejder kommer du til at arbejde med varierende IT-support til de svenske slutbrugere. Du tager imod indkommende opgaver – primært via telefon og mail.

Arbejdsopgaver inkluderer:

 • Give IT-support over telefon og mail til medarbejderne hos PostNord
 • Fejlsøgning i virksomhedens system
 • Finde løsninger til forskellige tekniske problemer, såsom printere, scannere mv.
 • Arbejde med sagsbehandling

Der er mulighed for at fordybe sig i specifikke systemer indenfor logistik, breve, mv.

VI SØGER DIG, SOM

 • Har en form for IT-baggrund, uddannelse eller en generel stor interesse for IT
 • Tidligere erfaring med service, gerne i en supportfunktion via telefon
 • Da du kommer til at have kontakt med medarbejdere i Sverige, er det et krav til den stilling, at du skriver og taler flydende svensk
 • Nogle medarbejdere kan være engelsksprogede, og der er derfor et krav med et godt kendskab til engelsk på et teknisk niveau

Det anses som en fordel, hvis du har viden eller erfaring med ITIL (IT Infrastructure Libary), men dette er ikke et krav.

Som person er du serviceminded, og har en glad og positiv fremtoning. Du er villig til at lære og er ikke bange for at arbejde hårdt, når det er nødvendigt. Du er med andre ord en god holdspiller, som hjælper til i det daglige arbejde. Desuden er du analytisk og arbejder meget struktureret.

ANDEN INFORMATION

 • START: Hurtigst muligt
 • OMFANG: Heltid, 37 t/uge, arbejdstider mellem 06.45-18.00. Weekendarbejde kan forekomme.
 • LØN: Timeløn
 • STED: København S
 • Du ansøger ved at klikke på “ANSØG” nederst på siden. Vi modtager kun ansøgninger via hjemmesiden. Har du spørgsmål kan disse henvendes til info@academicwork.dk. Spørgsmål besvares hurtigst muligt inden for vores åbningstider. Inkludér gerne opslagstitel eller ID i emnefeltet, eller inkludér link til opslaget i mailen.

Vi kalder løbende ind til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Vi gør opmærksomme på, at opslag kan fjernes før eventuel ansøgningsfrist i det tilfælde at stillingen besættes.

Vi er ‘Home of the Young Professionals’. Vi tilbyder jobs til studenter, samt dem der har op til 5 års arbejdserfaring. Gennem os kan du arbejde som konsulent på et specifikt projekt eller stilling hos en af vores kunder, eller du kan ansættes direkte hos en af vores kunder via os. Se mere på http://www.academicwork.dk.

Under din ansættelse hos Academic Work vil du have din egen dedikerede Consultant Manager som står til rådighed ved spørgsmål, understøtte din karriereudvikling og sikre dig gode arbejdsforhold på din arbejdsplads.

PRIVATLIVSPOLITIK: ved oprettelse af profil samt indsendelse af ansøgning og andre informationer giver du automatisk samtykke til at Academic Work behandler din informationer i henhold til persondataloven. Se mere på PUL (kun tilgængelig på Svensk).

KUNDEINFORMATION

PostNord er den førende leverandør af kommunikations- og logistikløsninger til, fra og inden for Norden. De sikre postservice til privatpersoner og virksomheder i Sverige og Danmark.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Apple ACMT/IOS Tekniker

MENTECH A/S

Brænder du for at arbejde med Apple Produkter som Macbooks og Imac? Så er du måske vores nye Apple certificeret tekniker (ACMT). Det er et must at du har taget ACMT uddannelsen Mentech A S udvider med en afdeling i Århus, og søger derfor nye Apple t...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Barona IT søger kørende serviceteknikere!

Barona IT ApS

Barona IT søger en kandidat, der er interesserede i at arbejde som kørende serviceteknikere for vores kunde. Stillingen består i at arbejde med og løse tekniske problemer inden for hardinstallationer for vores kunde i region Hovedstaden. Du som ansø...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

IT-supporter

POWER PEOPLE SJÆLLAND ApS

Power People søger for kunde i København 2 IT-supportere til Try Hire ansættelse - med opstart hurtigst muligt. Dine arbejdesopgaver bliver at hjælpe brugere med løsning af deres IT problemer via telefonen. Det kan eksempelvis være på Windows platfo...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:29. marts 2018

Netværks- og driftstekniker- Senior netværks- og driftstekniker-Ny teknologier, Godt arbejdsklima, Internationalt miljø.

Krüger Search v/Paul Anker Krüger Larsen

For TechEdge som er i stor vækst søger vi en dygtig netværks- og driftstekniker. Du får stor variation i dine opgaver, og du får stor indflydelse på dine opgaver og projekter. Se venligst http: www.techedgegroup.com Du kommer til at arbejde i et IT ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Linux kollega til drift af HPC Systemer i spændende omgivelser

Udvikling og Ressourcer

København
FE søger en kollega med erfaring for og interesse i drift af linux baserede clustre. Driftsopgaven omfatter et antal clustre, der er specialdesignet til hver deres specifikke opgave. Stillingen indebærer desuden en god portion selvstændighed i uform...