Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for ledelse af fagligt dygtige og kompetente medarbejdere - så er du lige den vi søger til afsnit 19.3

Vi søger en afdelingssygeplejerske til åbent afsnit 19.3, da vores afdelingssygeplejerske gennem mange år har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en leder til at stå i spidsen for vores afsnit.

Afsnit 19.3 søger en ledelsesvant og erfaren afdelingssygeplejerske, som har interesse for at lede et fantastisk team med megen erfaring, der brænder for at yde pleje og behandling til den psykiatriske patient.

Sammen med afdelingens overlæge vil du være med til at videreudvikle afdelingen.

Det bliver du en del af
Afsnit 19.3 er et åbent afsnit med plads til 16 døgnindlagte patienter samt 1 brugerstyret indlæggelsesseng / brugerstyret seng. Afsnittet er en del af Psykiatrisk Center København, og er placeret på Gentofte Hospital.

Afsnittet er i gang med implementering af Safewards interventionerne, der primært omhandler, hvad personalet kan gøre for at skabe et sikkert miljø for både patienter og personale, og hvordan personale og patienter i fællesskab reducerer og løser konflikter. Dette med henblik på at optimere patient- og personalesamarbejdet.

Afsnittet har en stor grad af patientinddragelse, og afholder hyppigt patientfeedbackmøder med inddragelse af patienternes ønsker og mål for pleje og behandling. Foruden en vifte af forskellige tværfaglige aktiviteter, tilbyder vi gruppetilbud til patienterne om psykoedukation.

Vi ønsker at arbejde for et sundt arbejdsmiljø, ny som erfaren, og har for nyligt opstartet tilbud om sygeplejefaglig vejledning til nye sygeplejersker i psykiatrien.

Vi sætter tværfagligheden højt og har et tæt og gavnligt samarbejde på tværs af faggrupper.

Du vil indgå i ledelsen i samarbejde med afsnittets overlæge og have daglig sparring med afsnittets kliniske specialist om den faglige udvikling.

Afsnittet er kendetegnet ved teamwork, lydhørighed og fællesskab, og vi glæder os til dit ledelsesmæssige bidrag, der skal være med til at gøre os endnu bedre.

Vi leder efter en afdelingssygeplejerske med følgende kompetencer:

 • Du kan lede plejepersonalet og vise vejen frem
 • Du er synlig og anerkendende i din ledelsesstil
 • Du er engageret og motiverende i forhold til at opnå en høj sygeplejefaglig kvalitet
 • Du er løsningsorienteret, energisk og god til at kommunikere
 • Du har fokus på både faglig og organisatorisk udvikling af personalet, økonomi, tværfagligt samarbejde – alt sammen med henblik på fortsat optimering af patientforløbene
 • Du kan lede i et miljø der er præget af forandring og mangeartede krav
 • Du vil arbejde aktivt og engageret for et godt arbejdsmiljø
 • Du kan organisere arbejdet, så det tager højde for aktivitet hen over døgnets 24 timer
 • Du er god til at samarbejde på tværs i organisationen og med eksterne samarbejdspartnere
 • Du har fokus på patientoplevet kvalitet
 • Du har erfaring med LEAN og forbedringsarbejde
 • Du er nysgerrig på fortsat udvikling af et Safewardsafsnit
Vi tilbyder dig

 • Et afsnit med kompetente medarbejdere, der har lyst til udvikling og som tager ansvar
 • Stor indflydelse på ledelsesopgaven
 • Et afsnit hvor fagligheden er høj og patienten altid er i fokus
 • En travl hverdag med mange udfordringer
 • Ledersparring og deltagelse i Region Hovedstadens ledelsesudviklingsprogram
 • Gode samarbejdsrelationer i afdelingssygeplejerskegruppen
Yderligere oplysninger
For yderligere information om stillingen så kontakt venligst udviklingschef Kristina Schwartz på 23 65 39 01 eller via mail; Kristina.schwartz@regionh.dk eller via mail til overlæge Rita Lill Torgaard Thomsen, rita.lill.thorgaard.thomsen@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Forud for evt. ansættelse vil der efter nærmere aftale med den enkelte ansøger blive indhentet reference fra 1-2 personer om tidligere ansættelsesforhold.

Søg stillingen via link på siden senest fredag den 18. september kl. 12.00

Om Psykiatrisk Center København
Psykiatrisk Center København (PCK) er Danmarks største psykiatriske center og er et fagligt spændende og forskningsstærkt center med mange dygtige og engagerede psykiatere. På PCK er der et godt sammenhold og en vilje til at sikre et lærende arbejdsmiljø.

Vi modtager og behandler voksne psykiatriske patienter indenfor de almene psykiatriske områder, og har derudover en meget høj andel af regions- og højt specialiserede funktioner (affektive lidelser, angst, OCD, somatiseringstilstande, anoreksi, sexologi, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirugi, ældrepsykiatri og militærpsykiatri). Centeret spænder således fagligt meget bredt og har stærke forskningsmiljøer indenfor affektiv sygdom, neuropsykiatri, skizofreni og socialpsykiatri organiseret under 5 professorer.

PCKs optagerområde udgøres af store dele af København og dækker 250.000 borgere fra City til Nordvest. Vi har ca. 850 ansatte 191 psykiatriske senge, 85000 ambulante kontakter og 7500 skadestuebesøg årligt. Udover sengeafsnit og akutmodtagelse, placeret på 2 snart 3 matrikler har vi 3 distriktpsykiatriske centre, opsøgende og udgående teams et affektivt ambulatorium og et stort psykoterapeutisk ambulatorium.

Region Hovedstaden er Danmarks største region med 1,7 millioner indbyggere, et årligt budget på 37 milliarder kroner og godt 36.000 medarbejdere – heraf knap 5.000 i psykiatrien. En af Region Hovedstadens hovedopgaver er at tilbyde psykiatrisk behandling af høj faglig kvalitet i en psykiatri, der har patienten i centrum. Regionen ledes af regionsrådets 41 folkevalgte politikere og har hovedsæde på regionsgården i Hillerød. Region Hovedstaden ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.