Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for politiet, og er du jurist?

Østjyllands Politi, Aarhus

Østjyllands Politi søger en dygtig og motiveret jurist til Juridisk Sektion.

Har du erfaring fra Justitsministeriets område, et departement, en stor kommune, et større advokatkontor eller lignende, er det måske dig, som vi leder efter.

Som jurist i Juridisk Sektion er du tæt på politikredsens øverste ledelse, og du får et unikt indblik i politikredsens mange opgaver og en bred berøringsflade med hele organisationen.

Juridisk Sektion har til huse på hovedpolitistationen i Aarhus og er sammensat af jurister, administrative medarbejdere og én polititjenestemand. Sektionen er kendetegnet ved et stærkt fagligt miljø, spændende opgaver samt et godt sammenhold og samarbejde både internt i sektionen og med vores kolleger i resten af politikredsen.

En spændende og bred opgaveportefølje:

Dine opgaver vil bl.a. omfatte juridisk sparring med politikredsens ledelse, sagsbehandling uden for strafferetsplejen, udarbejdelse af bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål, behandling af klagesager, håndtering af disciplinærsager og anmodninger om aktindsigt.

Juridisk Sektion har desuden en vigtig rolle i forskellige samarbejdsfora, ligesom sektionen deltager i politikredsens kriseberedskab. Du vil derfor også få sådanne opgaver.

Dine kompetencer:

• Uddannet jurist, cand. jur.
• Stærke juridiske kvalifikationer.
• Stor interesse for offentlig ret.
• Særdeles gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner.
• Særlig god til at samarbejde.
• Flair for og lyst til et dynamisk og bredt arbejdsområde, der stiller krav til såvel selvstændig opgavevaretagelse som tæt samarbejde med kolleger og samarbejdspartnere.
• Veludviklet samfundsforståelse, herunder politisk tæft og fornemmelse for sager og opgaver, der kan give anledning til særlig politisk eller pressemæssig opmærksomhed.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig en afvekslende arbejdsdag på en spændende arbejdsplads i en af landets store politikredse. Herudover får du rigtig gode kolleger i en sektion med en uformel omgangstone og godt humør. Hertil kommer spændende faglige udfordringer og individuel kompetenceudvikling

Ansættelsesforhold

Du bliver ansat som jurist hos Østjyllands Politi, der også er ansættelsesmyndighed. Såfremt du i forvejen er ansat under Justitsministeriets område, kan du bevare din ansættelsesform.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.
Din arbejdstid vil være på ukontrollabel tjeneste med en ugenorm på 37 timer.

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, og at denne kan opretholdes under hele din ansættelse.

Dit arbejdssted bliver Østjyllands Politi med tjenestested indtil videre på Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C.

Opstart: Tiltrædelse i stillingen sker efter nærmere aftale.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef René Pedersen på telefon 6122 6796.

Samtaler forventes afholdt i uge 48. Samtalen vil bl.a. indeholde en case.

Du kan søge stillingen via www. politi.dk under fanen ”job i politiet”.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, alder, religion eller etnisk baggrund.

Østjyllands Politi har tre primære stationer henholdsvis i Aarhus, Randers og Grenaa samt et antal lokalstationer. Kredsen dækker følgende kommuner; Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Aarhus, Odder og Samsø med et areal på 3.503 km2 og ca. 536.000 indbyggere. Der er ved Østjyllands Politi ansat i alt ca. 1.000 medarbejdere.

Østjyllands Politi arbejder ud fra værdier om åbenhed, ærlighed, ansvarlighed, etik og kvalitet. Vores mission er, som en del af dansk politi, at virke for tryghed, sikkerhed, fred og orden i samfundet gennem forebyggende, hjælpende og håndhævende virksomhed. Vi vil sikre, at strafskyldige drages til ansvar og sikre, at der ikke sker forfølgning af uskyldige.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.