Gem job

Brænder du for Scrum Master rollen? Og ønsker du at facilitere og coache teamet i vores agile transformation? Så er det måske dig vi leder efter!

Fujitsu leverer moderne ERP løsninger til det offentlige marked i Danmark og Grønland, og vi er i gang med en større agil transformation, som du vil blive en del af. Vi har fokus på digital transformation og skabelse af værdi for vores kunder i form af tæt samarbejde - og konstant udvikling af vores produkter.
Vores produkter er baseret på Microsoft standard løsninger herunder Dynamics 365 Finance and Operations samt AX2012.

Som vores nye Scrum Master ser vi gerne, at du er hjemmevant i de agile events - og ved hvornår dit team skal være selvorganiseret og hvornår du skal hjælpe og supportere dit team. I forbindelse med din rolle som Scrum Master er det vigtigt, at du er i stand til at varetage mere end ét team ad gangen.

Yderligere vil du få en vigtig rolle i vores agile transformation, hvor du vil være med til at udbrede det agile mindset i vores organisation. Helt konkret vil dine primære arbejdsopgaver bestå af:

 • Agere Scrum Master for et eller flere Scrum teams
 • Drive, coache og lede de agile teams
 • Facilitering af agile events online – vores teams er sammensat af medarbejdere fra forskellige fysiske lokationer, herunder Indien
 • Du skal kunne håndtere udfordringer i teamet og eskalere hvis nødvendigt
 • Agere som ambassadør i vores agile transformation
 • Bliv en del af et dedikeret og professionelt team
  Vores teams består typisk af medarbejdere med cross functional skills. I teamet vil der typisk være udviklere og konsulenter, med forskellige specialer og forskellig anciennitet. Derfor er det vigtigt, at du er vant til at håndtere forskellige persontyper, og at du brænder for at hjælpe teamet med at udnytte deres forskelligartede kompetencer bedst muligt - og herved understøtter at teamet bliver et ”high performing” team. Din rolle er således helt afgørende for teamets udvikling og performance.

  Udover at skabe høj performance og udvikling, prioriterer vi også at have det sjovt i vores daglige arbejde. Du skal personligt kunne rumme en uformel tone og skal kunne skabe et godt kammeratskab i teamet, hvor vi ikke kun performer som de bedste, men også samtidigt har det sjovt.

  ”Ved at arbejde i vores organisation er der rig mulighed for at få indflydelse på vores agile rejse. Rejsen slutter ikke… vi er fast besluttet på at blive ved med at udvikle os og gøre det endnu bedre i morgen. Vi brænder for at levere de bedste løsninger for vores kunder, og vores produkter er ”vores børn”. Vi går den ekstra meter for hinanden, og siger vores ærlige mening på en konstruktiv måde. Vi er en afdeling med fart på og med mange jern i ilden. Det bliver aldrig ensformigt eller kedeligt hos os. Vi er ”ERP the winning team”,” fortæller Scrum Master, Martin Vince

  Kvalifikationer

 • Du er en erfaren og certificeret Scrum Master
 • Du er hjemmevant i de agile events
 • Du har erfaring med at implementere og drive agile teams online fra forskellige lokationer
 • Det er en fordel at have erfaring med ERP systemer, gerne AX eller Dynamics 365
 • Det er et plus, hvis du har erfaring med SAFe og Azure DevOps
 • Du trives i et travlt og professionelt miljø, kan bevare overblikket og agere proaktivt
 • Du tager selvstændigt ansvar i en organisation, med et totalt passioneret team med høj faglighed, hvor samarbejde og teamspirit er en væsentlig faktor i hverdagen
 • Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau

 • Vi tilbyder
  En stilling med en fornuftig work-life balance samt gode udviklingsmuligheder i en organisation med ca. 230 medarbejdere i Danmark, fordelt mellem Ballerup, Aarhus og Nuuk. Jobbet udføres med base i enten Aarhus eller Ballerup og du vil blive en del af en fælles kantineordning samt sundhedsforsikring.


  Interesseret?
  Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Udviklingsdirektør, Lars Brogaard på telefon +45 27 13 30 48.

  Vi ønsker stillingerne besat hurtigst muligt, men venter selvfølgelig på den rette. Derfor holder vi samtaler løbende.

  Vi ser frem til at modtage dit CV samt ansøgning!

  .


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.