Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du for udbudsret og entrepriseret?

Så er det dig, Banedanmark søger til vores afdeling i Fredericia

Opgaverne er udfordrende, kontrakterne er store, kollegaerne er engagerede og humøret er højt.

Udbudsjurist med interesse for entrepriseret
Som vores nye entreprisejurist er dit primære ansvar at yde juridisk rådgivning og bistand til et forretningsområde, som foretager indkøb af bygge- og anlægsarbejder. Du hjælper afdelingen med nationale udbud og EU-udbud og er med til at planlægge udbudsprocessen. Herudover giver du juridisk rådgivning, når der er brug for det i projekterne.

En alsidig arbejdsplads med faglige udfordringer og gode kolleger
Du vil blive en del af en sektion med 25 jurister, som er delt i tre teams. Fagligheden er høj og vi prioriterer sparring og faglige diskussioner – både de afgørende og de nørdede. Vi har forskellige ansvarsområder og hver vores juridiske specialer, men finder sammen i et uformelt socialt miljø med højt til loftet og respekt for den enkelte.

Stillingen indebærer en bred intern berøringsflade. Det er derfor vigtigt, at du trives i en udadvendt rolle og er god til at skabe relationer. Det indebærer, at du er nysgerrig og ikke er bange for at stille ”dumme” spørgsmål, da hverdagen inden for jernbanedrift kan være ganske teknisk.

Lidt om os
Din nærmeste leder er Maria, der selv er jurist og har 9 års erfaring. Maria er ny leder for teamet og tilføjer energi, gejst og nytænkning. Du kan altid søge sparring med Maria eller med dine kollegaer, og du tilrettelægger selv din hverdag og håndterer de udfordringer der dukker op. Det er derfor vigtigt, at du besidder overblik, evner at strukturere din hverdag og holder af at have det fulde ansvar for dine processer, relationer og produkter

Teamet består af 9 engagerede medarbejdere, som primært beskæftiger sig med udbud og entrepriseret. Vi gennemfører indkøb af bygge- og anlægsarbejder og bistår projekterne i hele processen fra udarbejdelse af udbudsmateriale, forhandling, underskrift til sparring omkring misligholdelse af kontrakt og meget mere. Indkøbene foretages i overensstemmelse med forsyningsvirksomhedsdirektivet.

Banedanmark er en af landets største indkøbere på infrastrukturområdet og i 2016 udgjorde vores indkøb mere end 5,7 mia. kr.

Hvem er du?
Du er cand.jur., cand.merc.jur. eller ingeniør og har praktisk erfaring med udarbejdelse af kontrakter og gennemførelse af udbud af bygge- og anlægsopgaver. Du kan lide at arbejde selvstændigt og være ansvarlig for tilrettelæggelsen af din egen arbejdsdag. Du trives i samarbejde med andre fagligheder og evner at kommunikere klart og tydeligt.

Løn
Afhængig af dine kvalifikationer kan stillingen besættes som fuldmægtig, special- eller chefkonsulent.

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt teamleder Maria Kjellerup.

For at søge stillingen klikker du på linket "Søg stillingen" og følger instruktionerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her