Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du også for moms? Så er det måske dig, vi søger

Er din faglighed i top, og vil du være en del af et stærkt juridisk hold med faglighed og udvikling i absolut fokus, så er du måske en af vores nye, erfarne kollegaer i Jura, Moms i Skattefaglig afdeling?

Vi tilbyder dig en hverdag med mange spændende og forskelligartede opgaver, hvor du får lov til at sætte dit præg på, hvordan momsreglerne skal forstås. Vi går ind for en fleksibel hverdag, hvor du har stor mulighed for selv at planlægge dine opgaver og din arbejdsdag.

Dine arbejdsopgaver – en bred vifte af muligheder

Du kommer til at få en bred opgaveportefølje inden for momsområdet. Dine opgaver kan bl.a. være at:

  • udarbejde indstillinger til principielle bindende svar til Skatterådet
  • møde i Landsskatteretten i forbindelse med principielle sager
  • deltage i lovforberedende arbejde, herunder samarbejde med Skatteministeriets departement
  • videreformidle information på moms- og lønsumsafgiftsområdet, herunder udarbejde styresignaler, opdatere Den juridiske vejledning samt afholde intern undervisning for dine kolleger i Skattestyrelsen inden for forskellige juridiske emner
  • monitorere og foretage en opfølgning på retssager på Skatteministeriets område
  • håndtere internationale henvendelser, herunder EU-relaterede opgaver
Udover ovenstående opgaver er det desuden din opgave at være rådgiver for Skattestyrelsens øvrige medarbejdere, når de støder på vanskelige eller principielle juridiske spørgsmål. Det gælder uanset, om det er i forbindelse med en konkret afgørelse, kontrol eller etablering af nye processer.

Samtidig bliver du en del af diverse udvalg og et stort netværk, hvor den faglige sparring og videndeling er i fokus. Du får også mulighed for at deltage i internationale fora.

Hos os har vi mange muligheder for faglige udfordringer – er du klar til at gribe dem?

Dine kompetencer – høj faglighed inden for dit fagområde

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som fx cand.jur., cand.merc.jur., skatterevisor eller lignende - kombineret med relevant erfaring.

Vigtigst er, at du har en interesse for og viden om momsområdet og brænder for at blive en del af fagligt stærkt miljø med juraen som omdrejningspunkt.

For at lykkedes i stillingen, er det desuden vigtigt, at du:

  • har en proaktiv og analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver, og du altid er klar til at rådgive dine kolleger, så vi alle løser vores arbejde korrekt og bedst muligt
  • ser værdi i at samarbejde, og det falder dig naturligt at pleje menneskelige relationer og have mange kontaktflader på tværs af en stor organisation
  • er en dygtig kommunikator, der altid sikrer, at dine svar enkelt og korrekt bliver formidlet videre til dine kolleger
  • er initiativrig, robust og kan bevare overblikket, når der er mange opgaver og korte deadlines
Jura, Moms - dit kontor

Jura består af to afdelinger. Skattefaglig afdeling samt Straf- og procesafdelingen. Skattefaglig afdeling dækker alle områder vedrørende skat, moms og afgifter, og skal gennem vejledning og rådgivning sikre korrekt lovfortolkning samt ensartet regelanvendelse og praksis i Skatteforvaltningen.

Du bliver en del af kontoret for moms, som i dag består af 12 dygtige medarbejdere med en anciennitet, som spænder fra 2 - 46 års erfaring. Vi har et godt sammenhold, og vi lægger i hverdagen vægt på en god og behagelig omgangstone gerne krydret med humor. I forhold til løsning af opgaver løfter vi i flok.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning sammen med CV, eksamensbeviser og eventuelt yderligere materiale senest søndag d. 7. marts 2021 via linket ”søg jobbet”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Michael Bisgaard, 72377389.

Samtaler afholdes løbende. Der kan indgå en logisk analyse og en personlighedsanalyse som en del af rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er som udgangspunkt Copenhagen Towers, Hannemanns Alle 25, 2300 København S, men vi er interesserede i ansøgere fra hele landet. ?

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.