Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brænder du som os for at arbejde med nybagte familier?

Juliane Marie Centret

Barselsafsnit 5033-34 søger en sygeplejerske på 37 timer ugl. fra 1. april 2020 eller efter nærmere aftale.

Der er weekend vagt hver 2. weekend eller hver 3. weekend i 12 timersvagt. På 6 uger er vagtbelastningen ca. 10 - 12 aften/nattevagter.

Vi er et dynamisk afsnit med stor lyst til udvikling. Afsnittet er normeret til 24 barselspladser. Desuden har afsnittet egen obstetrisk opvågningsfunktion efter kejsersnit eller andre obstetriske fødselskomplikationer.

Vores patientgrundlag udgøres primært af barslende kvinder med kirurgiske og medicinske sygdomme som for eksempel postpartum blødning, diabetes, præeklampsi, hjertesygdomme eller stofskiftesygdomme. Barselsafsnittet er også for kvinder, der har født ved kejsersnit, eller kvinder der har behov for særlig observation og behandling efter fødslen. Derudover kan der også være behov for særlig observation og pleje af det nyfødte barn. Personalet udgøres både af sygeplejersker, jordemødre, obstetrikere samt pædiatere, og vi vægter det tværfaglige samarbejde højt.

På 5033-34 tilbyder vi et spændende speciale i konstant udvikling. Vi arbejder med tildelt patientpleje og optimerede patientforløb. Vores mål er at den nybagte familie kan føle sig tryg under hele indlæggelsen og medinddrages i plejen og planlægningen af indlæggelsesforløbet og udskrivelsen. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at bidrage med et stort fagligt engagement og har fokus på dialog og medinddragelse.
I afsnittet arbejder vi målrettet med at udvikle vores organisationsform, og du kan i høj grad være med til at præge udviklingen. Vi er en åben organisation med fokus på muligheder frem for begrænsninger. Vi har i afdelingen en uformel tone, og et godt humør. Her er højt til loftet, og vi har brug for alle medarbejderes ideer og bidrag til at få skabt en af landets bedste barselsafsnit.

Vi ønsker, at du:

  • Har specialekendskab indenfor obstetrik
  • Er faglig dygtig og engageret, og er opdateret både teoretisk og praktisk
  • Er rummelig og evner at skabe tryghed. Du formår at bruge familiernes og dine kollegaers forskellighed konstruktivt
  • Er stabil og fleksibel
  • Er positiv og imødekommende med et godt humør
Praktiske oplysninger:
Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte afdelingssygeplejerske Britt-Marie Hørsted Thyregod på tlf. 3545 7936. Mail: britt-marie.hoersted.thyregod.01@regionh.dk

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV (i pdf- eller Word-format).

Ansøgningsfrist: 17/2 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 8 og 9.

Interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.