Brand Manager til nyt og bæredygtigt sportsbrand

Er sport en livsstil for dig, og har du brancheerfaringen til at introducere det nye sportsbrand Alcis - et brand med fokus på bæredygtighed og teknisk avanceret sportswear? Så søger vi dig, der kan åbne de rette døre i Skandinavien.

Om jobbet
Som Brand Manager bliver det dit ansvar at introducere brandet Alcis på det skandinaviske marked. Alcis er et succesfuldt og veletableret brand i Asien og er kendt for at skabe bæredygtigt og teknisk avanceret sportswear til en attraktiv pris. Her rammer brandet et sweetspot i det skandinaviske marked, og med bæredygtigheden som en kerneværdi såvel som et konkurrenceparameter har brandet et stort potentiale i en sportsbranche med stadig større fokus på netop bæredygtighed. Vi søger derfor dig, der kan forløse potentialet og introducere og forankre Alcis på det skandinaviske marked. Ambitionerne er store.

Det er et must, at du besidder et stærkt entrepreneur gen og et stort drive, da du her får en unik mulighed med lanceringen af et nyt og alligevel solidt afprøvet sportsbrand med et stort potentiale, og hvor du med din erfaring fra branchen sætter fart og retning for denne rejse. Du kommer både til at arbejde strategisk med salgsudvikling, budget og produkter, ligesom du varetager al salget selv, indtil et vist niveau er nået. Med en engageret opbakning fra dit bagland sikrer du, at aktiviteter koordineres og eksekveres i alle led. Jobbet spænder således vidt, da du indledningsvist er eneste person på brandet, dog med en solid opbakning fra dine kolleger. Dine primære markeder er udover det danske hjemmemarked Norge, Sverige og Finland.

Om dig
Du har erfaring med salg til sportsbranchen, og du har indsigten til at lægge den rette strategi og relationerne til at åbne de rette døre. Din salgsprofil er relationsbaseret, og du vægter tillid, troværdighed og ansvar højt. Dine kunder er glade for samarbejdet med dig, selvom du er en stærk forhandler med købmandskabet i orden, og du har derfor vist, at du kan skabe stabile og langvarige kunderelationer.

Som menneske er du en ambitiøs, positiv og målrettet. Du formår at skabe et energisk miljø omkring dig, hvor faglighed, ambitioner og godt humør går op i en højere helhed. Som pioneren på brandet er du naturligt den person, der tager teten og sikrer et godt overblik, så ambitionerne indfries og nye mål sættes.
Du er godt kommunikerende på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt. Har du erfaring med SPY, vil det være en fordel. Du får reference til ejerne af Tex-Time.

Virksomheden tilbyder
Et ansvarsfuldt job i en dynamisk og innovativ virksomhed med et stort engagement og kompetente kolleger der, som du selv, er teamplayers med en positiv tilgang. Virksomheden har en uformel tone og en flad struktur, der giver en god agilitet og mulighed for medindflydelse. Der tilbydes endvidere gode forhold og muligheder for personlig udvikling.

Tex-Time er et handelsfirma, som udover det nye brand Alcis også har distributionen af spændende brands på det skandinaviske marked bl.a. Geographical Norway, Duke, Place du Jour med flere. Virksomheden er stiftet i 2010 og har på kort tid formået at etablere sig på det skandinaviske marked ved at fokusere på hårdt arbejde og godt købmandskab. Der sælges både fra express og på kollektion til herre-, dame- og børnesegmentet. Se mere: www.tex-time.dk og www.alcissports.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.