Gem job

Brand Owner til Nicolas Vahé

"Hos Nicolas Vahé tror vi på, at det skal være simpelt at spise god, smagfuld og sund mad hver eneste dag. Vi har udviklet et bredt udvalg af gourmet produkter, som kan være med til at give hverdagen et ekstra pift. Delikatesser, drikkevarer og accessories - alle udviklet med udgangspunkt i en stærk filosofi og af kærlighed til mad og gode råvarer. Hos Nicolas Vahé sætter vi en stor ære i, at vores produkter er lavet på de bedste råvarer, og at kvaliteten er i top."

Som Nicolas Vahé Brand Owner er du ansvarlig for at fastsætte retningen og den kommercielle udvikling for brandet i tæt samarbejde med ledelsen. Du tager ansvar for brandet, og du sikrer, at retningen eksekveres fra produkt og designudtryk til kommunikation i samarbejde med Indkøb, Design og Marketing. Sammen med brandets Indkøber & Produktudvikler skaber du overblik og retning for produktudvikling. Det er desuden dit ansvar at sikre vidensdeling, træning og undervisning af salgspersonalet, og det falder dig naturligt at holde dig opdateret om branchens udvikling igennem leverandørbesøg og fagmesser i samarbejde med Indkøb.

 • Ansvarlig for udvikling og sammensætning af sortiment samt overholdelse af fastsatte deadlines i samarbejde med Indkøb
 • Udarbejdelse af moodboards, der sætter retningen for Nicolas Vahé og sæsonens nyheder i samarbejde med Indkøb
 • Sikre at kommunikationen matcher brandets retning i samarbejde med Marketing
 • Sikre at designretningen efterlever brandets DNA i samarbejde med Design
 • Sikre udtryk i foto og styling på messer og i studios i samarbejde med Style
 • Ansvarlig og udførende på opstartsmøder og Stop&Go møder
 • Ansvarlig og udførende på uddannelse af salgspersonale
 • Du bliver en del af et ambitiøst team, der løfter i flok og sætter pris på hinanden. Hverdagen er fagligt krævende, men med plads til sjov, smil og godt humør.


  Du har en bred og dyb viden indenfor fødevarebranchen, og dit kreative og kommercielle mindset sikrer Nicolas Vahés fremadrettede udvikling, dine samarbejdsevner er best-in-class, og du bevæger dig hjemmevant i krydsfeltet mellem Indkøb, Design, Marketing og Salg. Du har gode kommunikative og menneskelige egenskaber, og du drives af et tæt og produktivt parløb med Indkøb og den øvrige organisation. Dit store drive gør, at du med største naturlighed tager ejerskab for brandet, og du arbejder hårdt for at opnå det forventede vækstpotentiale.
  Med reference til Design & Marketing Manageren har Brand Owner det daglige ansvar og beslutningskompetencer omkring designretning, accessories, det generelle brand DNA og brandets kommercielle udvikling.


  Society of Lifestyle er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du bliver en del af en sund familieejet virksomhed med tre stærke kerneværdier: ærlighed, passion og innovation. Som medarbejder hos Society of Lifestyle er det din fornemste opgave at være ambassadør for, at værdierne efterleves i hverdagen, både internt og eksternt.

  Det er en fuldtidsstilling med primær arbejdssted på virksomhedens kontor i Ikast


  Gem job
  ellerDownload

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.