Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bring - De grønne bude søger cykelbude

Jobtype

Vi søger cykelbude til at køre på egen cykel i centrum af København. 

Fysik

Jobbet som cykelbud er sjovt, men det kan også være hårdt - og du kan være sikker på, at du kommer i god form! Derfor er det vigtigt med et godt humør og en god portion tålmodighed. Du bliver ikke superbud på en uge. Det tager lidt tid at vænne sig til de mange kilometer og til at finde rundt i byen.

Uddannelse

Alle nye cykelbude kommer igennem De Grønne Budes introduktionsprogram, som både omfatter servicepolitik, betjening af radioudstyr og sikkerhed. Samtidig vil du i en periode blive oplært i jobbet af et erfarent bud.

Uniform

En af de ting, der har gjort De Grønne Bude kendte i byen og ude i verden, er vores grønne uniformer. Når du starter hos De Grønne Bude får du to uniformer, som du selv skal sørge for at vaske og holde i orden. Og specielt det med at få uniformen vasket er vigtigt. Du kører og sveder meget hele dagen, og når du træder ind I receptionen skulle det gerne være som et frisk pust udefra og ikke en ildelugtende oplevelse.

Karrieremuligheder

Mange starter som cykelbud for at tjene penge og nyde det frie liv, inden de begynder på en uddannelse. Men med 200 medarbejdere er Bring - De Grønne Bude en større arbejdsplads, som også kan byde på andre spændende jobs. Erfaringerne viser fx, at de bedst kvalificerede til jobbet som 'styrmand' eller mellemleder er tidligere cykelbude. Derfor sidder der i dag mange eks-cykelbude som gruppeledere, 'styrmænd' eller selvstændige 'vognmænd'.

Sikkerhed

Trafikken kan være en farlig arbejdsplads. Men i De Grønne Budes levetid er ingen kommet så voldsomt til skade, at det har haft en dødelig udgang. Men selvfølgelig er der skader. Og det er oftest bude, som kun har været ansat i kort tid, der kommer galt afsted, fordi de mangler rutine og overblik i trafikken. Derfor er det vigtigt, at du passer på dig selv overholder både færdselsreglerne og De Grønne Budes trafikpolitik. Som grønt bud skal du altid køre med cykelhjelm. Effekten af hjelmen er jo beviselig - vi har et utal af flækkede, knækkede og smadrede hjelme liggende. Vores politik er, at det ikke skal være folks egen beslutning, om de vil have smadret hovedet. Vil man arbejde for De Grønne Bude, må man finde sig i at være ordentlig beskyttet. Og det gælder faktisk ikke om at køre stærkt, for at tjene penge! Det handler om at kende byen, smutvejene og kunderne.

Arbejdstiden

Vi kører med breve og pakker mandag til fredag. Vi søger friske bude som kan tage 2-4 vagter om ugen i tidsrummet 8.00-11.00, 13.00-18.00 eller 15.00-20.00

Løn

Timelønnen er 139,5 kr. samt efter kl. 19.00 er der et tillæg på 27,65 kr
Der er overenskomst med 3F lager og handel.

Lyder jobbet som noget for dig, så send en mail til kasper.grufstedt@bring.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.