Brix & Kamp A/S søger Energikonsulent

Drives du af at finde besparelser for dine kunder? Brix & Kamp A/S søger Energikonsulent til vores afdeling i Hjørring (Aalborg)

Brix & Kamp A/S er en af Danmarks ældste rådgivende ingeniørvirksomheder. Vi er dybt forankret i den nordjyske muld med kontorer i Hjørring, Aalborg og Frederikshavn, men arbejder i hele Danmark. Vores kompetente medarbejdere arbejder med alt fra energimærker af enfamilieshuse til supersygehusene i Aalborg, Gødstrup og Odense. Lige nu er vi i gang med flere spændende projekter bl.a. hospitalsbyggeri, større boligkomplekser og opgaver for Forsvaret.

VI UDVIDER, og derfor får du nu muligheden for at få dit drømmejob som energikonsulent hos Brix & Kamp A/S. Du vil få et selvstændigt job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi er vores kunders foretrukne samarbejdspartnere, og vi forventer, at du ligeledes kan mestre mange forskellige og alsidige faglige opgaver og opnå den samme fortrolighed med dine kunder. Det er i høj grad et selvstændigt job med kundekontakt, men også med god mulighed for intern faglig sparring. Vi samarbejder på tværs af afdelingerne, når vi har større opgaver, vi skal løse. Men som udgangspunkt har du ansvaret for dine egne kunder.

Du vil være en vigtig brik i arbejdet med energibesparelser, da det fylder mere og mere for vores kunder.

DINE ARBEJDSOPGAVER:

 • Tilstandsrapportering og tilstandsanalyser
 • Kalkulation / totaløkonomi (1 og 5 års eftersyn)
 • Bygningsdelsoverslag
 • Specialundersøgelser – fx skimmel- og fugtundersøgelser
 • Mindre projekteringsopgaver
 • Mindre tilsynsopgaver
 • Fagtilsyn

VORES ØNSKER TIL DIG:

 • Du har sandsynligvis en byggeteknisk uddannelse som ingeniør eller bygningskonstruktør – gerne med erfaring indenfor energi- og tilstandsvurdering
 • Du har en bred forståelse for energi- og klimaområdet
 • Du er god til at kommunikere med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Du bevarer overblikket i hektiske perioder og er fleksibel i forhold til kundernes behov
 • Du kan arbejde selvstændigt men er alligevel også en teamplayer
 • Du har et godt humør, er udadvendt og en god kollega

VI TILBYDER dig et spændende job i et uformelt men godt arbejdsmiljø på vores kontor i Hjørring, der p.t. huser ca 35 medarbejdere. Du vil få stor indflydelse på dit eget job, og vi har gode muligheder for personlig og faglig videreudvikling. Du vil få mange dygtige kolleger og sparringspartnere, og vi tilbyder dig løn efter dine kvalifikationer. Vi har selvfølgelig sundhedsforsikring og ikke mindst kantineordning. Vi har desuden en velfungerende personaleforening, der laver spændende arrangementer.

Jobbet er som udgangspunkt i Hjørring, men for den rigtige kandidat kan det også være på vores kontor i Aalborg.

SPØRGSMÅL? Hviid & Larsen ApS står for rekrutteringen. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR- og rekrutteringspartner Randi Rosendahl Lyngesen på 23 86 15 55.

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen.

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Opstart efter aftale.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via link på Hviid & Larsens hjemmeside iht. GDPR-lovgivningen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.