Brobetjent - Guldborgbroen

Kan du sikre en glidende trafikafvikling af Guldborgbroen?
 
Til at styre den daglige drift og betjening af Guldborgbroen søger vi en ny assisterende brobetjent, som helårsansættelse med årsnorm.
 
Daglig betjening af broen:
Det er vigtigt med gode samarbejdsevner, når trafikafviklingen skal gå op i en højere enhed.
Din fornemmeste opgave bliver at sikre den daglige drift og betjening af Guldborgbroen, så trafikafviklingen fungerer bedst muligt samt udføres sikkerhedsmæssigt korrekt og forsvarligt.
Hvis broen ”driller”, er det dig, der iværksætter de procedurer, som sørger for, den kommer til at fungere igen. Dette kan f.eks. være besejlingslanterner samt tåge- og advarselssirener.
 
Jobbet:
Der kan være flere tilgange til jobbet, men en 9. klasses afgangseksamen og en radiouddannelse med SRC/DSC kursus (VHF-certifikat) er et krav.
Det er en fordel med en håndværksmæssig uddannelse, såsom elektriker eller maskinarbejder, ligesom erfaring med brobetjening og en navigatorisk uddannelse vil være en fordel. Du skal kunne gøre dig forståelig på tysk og engelsk, da broen også betjener udenlandsk skibstrafik.
Jobbet indebærer også, at du indgår i vagtordninger efter nærmere fastlagt vagtplan samt ajourføring af brojournal, gennemsejlingsjournal og tjekskemaer samt almindeligt vedligeholdelse og renholdelse af broområdet.
Du kommer til at indgå i et team sammen med 1 ledende brofoged og 4 sæsonansatte brobetjente, og da broen er enmandsbetjent, efter nærmere fastlagt broreglement med varierende åbningstider, er du som udgangspunkt alene på vagt.  
 
Mødetider på Guldborgbroen:
Broen er, efter pt. gældende broreglementet, betjent i perioden 1. april til 31. oktober fra kl. 08.00 til 20.00. I perioden 1. november til 31. marts er broen ikke bemandet, og broåbning finder kun sted efter forudgående aftale. Tilkaldevagt til betjening af erhvervstrafikken forekommer hele døgnet og hele året ligesom åbningstiderne kan ændre sig.
Du skal kunne møde på sin tilkaldevagt indenfor én time. Desuden kan der forekomme natarbejde, hvor du skal være der hele natten.
 
Ansættelsesvilkår:
Du ansættes i forhold til gældende overenskomst med FOA Søfart. Lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. Forventet efterfølgende hurtigst mulig ansættelse, dog senest 1. april 2018.
 
Mere information:
Vil du videre mere om jobbet, så kontakt ledende brofoged Søren Trillingsgaard, tlf. 2518 0797.
 
Ansøgningsfrist:
Tirsdag den 20. februar 2018
 
Samtaler:
Mandag den 26. februar 2018
 
Ansøgningsprocedure:
Send os din ansøgning ved at klikke på ”Send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og dit CV. Vi tager kun imod elektroniske ansøgninger.
 
Mere om Guldborgsund:
Guldborgsund kommune har pr. 1. august 2015 indført røgfri arbejdstid. Læs mere om Guldborgsund kommune på www.guldborgsund.dk.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her