Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Broinspektør til Lillebæltsbroen af 1935

Har en baggrund som smed eller mekaniker? Er du selvstændig og kan du færdes både oppe på broen og nede i pillerne?

Så er du måske vores nye broinspektør, som skal varetage eftersyn og vedligeholdelsesarbejde af den gamle Lillebæltsbro.

Du bliver en del af afdelingen Forst, Arealet, Broer & Bygninger i Teknik. Afdelingen har bl.a. ansvaret for at sikre, at der gennemføres vedligeholdsarbejder på broen, så trafikken kan opretholdes både sikkert og pålideligt. Som broinspektør bliver dit primære arbejdssted Lillebæltsbroen, og du får en spændende opgave med at sikre vedligeholdelsen af et af Danmarks unikke bygværker.

Det daglige ansvar for Lillebæltsbroen
Du samarbejder tæt med den broingeniør, som har ansvaret for Lillebæltsbroen, men også sammen med den anden broinspektør, der arbejder på Lillebæltsbroen. Sammen sørger I for at tilrettelægge opgaver og sikre den daglige forvaltning af broen. I har det praktiske ansvar, og det er således jeres opgave at koordinere alt arbejde med entreprenører, foretage inspektioner og føre tilsyn med vedligeholdsesarbejder. Det er desuden jer, som sikrer samarbejdet med rådgivere samt andre eksterne interessenter – bl.a. myndigheder.

En vigtig opgave bliver at koordinere alle aktiviteter på broen – både igangværende og fremtidige. Udfordringen er at koordinere arbejder, som berører flere områder af broen, så det påvirker vej- og togtrafikken mindst muligt. Dette indebærer en del samarbejde med kolleger inden for Broer samt andre fagområder i Banedanmark.

Dine dagligdag vil være arbejdet på Lillebæltsbroen, men en del møder og lignende foregår på vores kontor i Fredericia, København og Ringsted. Der vil også være opgaver som du skal varetage ad hoc på Oddesundbroen eller Jernbanebroen over Limfjorden.

Uddannet smed eller mekaniker, og trives med selvstændigt arbejde
Du er uddannet smed, mekaniker eller lignende og kommer sikkert fra en stilling som formand/konduktør for beton-, stål-, el- eller baneentreprenør. Du har kørekort, og er ikke bange for at benytte de IT-arbejdsværktøjer, du får stillet til rådighed. Således har du erfaring på brugerniveau med Word, Excel, Outlook og Internet Explorer. Kendskab til vedligeholdelse af broer fx Lillebæltsbroen eller andre større bygværker er en fordel, men ikke en betingelse. Følgende kvalifikationer er desuden et fortrin, men på ingen måde en forudsætning: Pas på på banen, Vejen som arbejdsplads, Faldsikringskursus, Truckcertifikat og Krancertifikat.

Du trives med at arbejde selvstændigt, og sammen med din nærmeste kollega, der også har arbejdssted på Lillebæltsbroen. Dine øvrige kolleger sidder i Fredericia, eller rundt i landet. Du skal kunne arbejde alene både på toppen af broen og i bunden af pillerne, og jobbet er bestemt ikke stillesiddende – med andre ord, så skal du kunne trives med både at arbejde i højden og i små rum.

Du er desuden opsøgende og holder dig orienteret om vedligeholdelses- eller anlægsopgaver i andre dele af Banedanmark og Vejdirektoratet, der kan påvirke driften af broen. Det kræver rigtig gode koordineringsevner for at holde overblikket og sikre den bedst mulige planlægning.

Din nærmeste leder bliver sektionschef Gitte Weitze Christensen: ”I vores sektion lægger vi stor vægt på at løse opgaver med stor faglighed og professionalisme, men vi gør det i en afslappet atmosfære og har det sjovt imens. Vi har en meget vigtig opgave indenfor jernbanedriften, og er derfor fagligt velfunderet”.

Løn
Er du uddannet håndværker vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen for Håndværkere i staten.

Er du uddannet bygningskonstruktør vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere, så kontakt sektionschef Gitte Weitze Christensen, broingeniør Svend Erik Gaardmand eller broinspektør Palle Wullf Kristensen. Send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler
For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” og følger instruktionerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her