Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brolægger

Vi har travlt med en masse spændende projekter ude i det fri, og vi har derfor brug for endnu flere dygtige medarbejdere til vores teams. Vi søger en brolægger, der vil være med til at skabe unikke udendørs rammer for vores kunder og give dem et flot resultat lavet med håndværk af høj kvalitet.

Ud under åben himmel!

Dit arbejde kommer ofte til at foregå under åben himmel. Du kommer både til arbejde selvstændigt og i teams, hvor vi trækker på hinandens forskellige kompetencer og fagligheder. Dine arbejdsopgaver varierer, men består for eksempel i etablering af større og mindre anlægsopgaver i form af både industribelægninger, kantsten, indkørsler samt designede haveanlæg.

Hvem er du?

Du er uddannet brolægger eller grå anlægsgartner, og har du samtidig nogle af disse kvalifikationer, er det et plus:

  1. Kan udføre de fleste former for belægningsarbejde samt tilhørende anlægsarbejde
  2. Kan arbejde selvstændigt og i teams
  3. Har kørekort B/BE og gerne CE

Som person er du klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe både vores kunder og dine kolleger. Du er kvalitetsbevidst og tager ansvar for, at arbejdet bliver løst til fuld tilfredshed for alle involverede.

Vi tilbyder

En fuldtidsstilling, hvor du bliver fastansat efter en kort prøveperiode. Du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø, hvor vi vægter din personlige og faglige udvikling – det du ikke kan nu, kan du altid lære. Lønnen fastsættes efter dine faglige kvalifikationer og den gældende overenskomst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.