Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brolægger/ grå gartner, søges til arbejde i og omkring København.

Brolægger/brolæggere, anlægsgartner søges. 

Vi har travlt, og søger derfor folk til at varetage de mange opgaver der er i forbindelse med udvidelsen af fibergravnig i hele storkøbenhavn, samt midt og sydsjælland.

Arbejdet består af reetablering i fortove, indkørsler, overkørsler, mm. Nyanlæg vil også forekomme, både mindre og større entrepriser af udgravning, bundopbygning, mm

DU:

Sætter en ære i at, levere et pænt styke arbejde.

Er mødestabil.

Er omstillingsparat og en holdspiller.

VI KAN TILBYDE:

God løn efter kvalifikationer.

Gode kollegaer

Højt humør,(selv når det regner og fryser).

Erfaring indenfor branchen er nødvendigt. Du behøver ikke være uddannet, men skal så have reel arbejdserfaring med at lægge fortovsfliser, sætte brosten, og chausse, samt kantstenssætning og andet indenfor faget.

Ugentlig arbejdstid er 37,5 time.

 

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329794112Phoenix-3737c51a12018-04-16T00:00:00Brolægger/ grå gartner, søges til arbejde i og omkring København.

Brolægger/brolæggere, anlægsgartner søges. 

Vi har travlt, og søger derfor folk til at varetage de mange opgaver der er i forbindelse med udvidelsen af fibergravnig i hele storkøbenhavn, samt midt og sydsjælland.

Arbejdet består af reetablering i fortove, indkørsler, overkørsler, mm. Nyanlæg vil også forekomme, både mindre og større entrepriser af udgravning, bundopbygning, mm

DU:

Sætter en ære i at, levere et pænt styke arbejde.

Er mødestabil.

Er omstillingsparat og en holdspiller.

VI KAN TILBYDE:

God løn efter kvalifikationer.

Gode kollegaer

Højt humør,(selv når det regner og fryser).

Erfaring indenfor branchen er nødvendigt. Du behøver ikke være uddannet, men skal så have reel arbejdserfaring med at lægge fortovsfliser, sætte brosten, og chausse, samt kantstenssætning og andet indenfor faget.

Ugentlig arbejdstid er 37,5 time.

 

 

 

 

2018-06-15T03:52:58.363 Brolægger brolæggere, anlægsgartner søges. Vi har travlt, og søger derfor folk til at varetage de mange opgaver der er i forbindelse med udvidelsen af fibergravnig i hele storkøbenhavn, samt midt og sydsjælland. Arbejdet består af reetablering i fortove, indkørsler, overkørsler, mm. Nyanlæg vil også forekomme, både mindre og større entrepriser af udgravning, bundopbygning, mm DU: Sætter en ære i at, levere et pænt styke arbejde. Er mødestabil. Er omstillingsparat og en holdspiller. VI KAN TILBYDE: God løn efter kvalifikationer. Gode kollegaer Højt humør,(selv når det regner og fryser). Erfaring indenfor branchen er nødvendigt. Du behøver ikke være uddannet, men skal så have reel arbejdserfaring med at lægge fortovsfliser, sætte brosten, og chausse, samt kantstenssætning og andet indenfor faget. Ugentlig arbejdstid er 37,5 time.11Jobnet3737c51a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-15T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3217558Vanløse Brolægning IvS11Hanstholmvej 5A2720VanløseDKDanmark155.6846250012.48211210Klarion5@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent555559JobNet48092901000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3737c51ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3737c51ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3737c51a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3737c51a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale712201Brolægger21Bygge og anlæg354428328Thomas LundKlarion5@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark329905932Brolægger eller Anlægsgartner SøgesRobot Medarbejder med kendskab til faget, søges til mindre Anlægsgartner og Brolæggerfirma. Vi har travlt og laver mange forskellige opgaver- Brolægning, beskæring, hæk, træfældning og anlæg. Arbejdet indbefatter tunge løft. Arbejdet kræver derfor, at du har en god fysik. Egen bil er en fordel, da arbejdspladsen er skiftende steder. Personalegoder: Massage og Akupuntur hos aut terapeut. Kontakt Carsten Riber Mobil 22822528 Træffes også i weekenden

Medarbejder med kendskab til faget, søges til mindre Anlægsgartner og Brolæggerfirma.

Vi har travlt og laver mange forskellige opgaver- Brolægning, beskæring, hæk, træfældning og anlæg.

Arbejdet indbefatter tunge løft. Arbejdet kræver derfor, at du har en god fysik.

Egen bil er en fordel, da arbejdspladsen er skiftende steder. 

Personalegoder: Massage og Akupuntur hos aut terapeut.

Kontakt Carsten Riber

Mobil 22822528

Træffes også i weekenden

 

Anlægsgartner og Brolægger, Carsten RiberDragør2018-11-03T00:00:002018-12-29T00:00:00
329923356Gigabit søger erfaren brolægger til entreprenørarbejde i Storkøbenhavn.Robot Drømmer du om at arbejde med højt til loftet og sætter du pris på et veludført stykke arbejde? Hvis du er en holdspiller, som også kan tage fat og tage vare på dig selv, så er du lige den vi søger til vores nye brolæggerhold hos Gigabit.Det søger vi:Gigabit ønsker at forsætte vores fremgang, og leder derfor efter 1 ny medarbejder at udvide vores brolæggerhold, og hjælpe med reetableringen efter vores arbejde med fiberrør. Arbejdet foregår primært i Storkøbenhavn, hvor Gigabit ApS graver eget fibernet ned flere steder. Vi er en iværksættervirksomhed i vækst, med store drømme og med et fantastisk arbejdsmiljø. Vi søger en fagudlært brolægger, og det et plus, hvis du har trailer-kørekort og Vejen som arbejdsplads.Din nye hverdag:Hos Gigabit sætter vi stor stolthed i at levere hurtigt internet til alle i Danmark. Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores egen infrastruktur, og vi udfører bl.a. fiber- og kabelnedlægning, samt udgravning til brønde, samt tilslutning af stikledninger til de enkelte privatkunder. Vi arbejder primært i fortorv og rabatter i villaområder. Der kan opstå en del ad hoc opgaver, og du kan derfor forvente en varieret arbejdsuge.Med gode arbejdskollegaer og et hovedkontor der altid er klar til at hjælpe med et smil, ser vi frem til at kunne byde dig velkommen som en del af vores team.Vi tilbyder:Du vil få muligheden for at blive en del af en internet virksomhed, hvor alt arbejdet bliver lavet af vores egne folk, og hvor du vil blive en del af vores fælles fremgang. Jobbet giver mulighed for en spændende arbejdsdag med gode kollegaer. Vi tror på vigtigheden i en åben dialog, og på frihed under ansvar.Derudover tilbyder vi: Løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning efter overenskomst Faglige udviklingsmuligheder og mulighed for at blive opkvalificeret inde for sit felt Veludstyret bil, telefon og evt. tablet til arbejdsbrug Gigabit kan stille bil til rådighed, som kan bruges mellem hjem og arbejdsplads, men det er et krav, at du har kørekort og er erfaren bilist, da der kan forventes en del køretid i forbindelse med arbejdet.Der er tale om varigt arbejde for de rette, da vi arbejder hele året rundt. Vi foretrækker omgængelige folk, som kan tænke selv, og initiativ bliver værdsat hos os. Vi er åbne og loyale over for vores medarbejdere, og forventer det samme til gengæld.De fleste af vores folk taler dansk, da der er en del kundekontakt, og vi søger derfor hovedsagligt dansktalende medarbejder.Vedhæft venligst straffeattest og CV til den skriftlige ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig - du er savnet!

Drømmer du om at arbejde med højt til loftet og sætter du pris på et veludført stykke arbejde? Hvis du er en holdspiller, som også kan tage fat og tage vare på dig selv, så er du lige den vi søger til vores nye brolæggerhold hos Gigabit.

Det søger vi:
Gigabit ønsker at forsætte vores fremgang, og leder derfor efter 1 ny medarbejder at udvide vores brolæggerhold, og hjælpe med reetableringen efter vores arbejde med fiberrør. Arbejdet foregår primært i Storkøbenhavn, hvor Gigabit ApS graver eget fibernet ned flere steder. Vi er en iværksættervirksomhed i vækst, med store drømme og med et fantastisk arbejdsmiljø.

Vi søger en fagudlært brolægger, og det et plus, hvis du har trailer-kørekort og Vejen som arbejdsplads.


Din nye hverdag:
Hos Gigabit sætter vi stor stolthed i at levere hurtigt internet til alle i Danmark. Vi arbejder i øjeblikket på at udvide vores egen infrastruktur, og vi udfører bl.a. fiber- og kabelnedlægning, samt udgravning til brønde, samt tilslutning af stikledninger til de enkelte privatkunder. Vi arbejder primært i fortorv og rabatter i villaområder.

Der kan opstå en del ad hoc opgaver, og du kan derfor forvente en varieret arbejdsuge.
Med gode arbejdskollegaer og et hovedkontor der altid er klar til at hjælpe med et smil, ser vi frem til at kunne byde dig velkommen som en del af vores team.

Vi tilbyder:
Du vil få muligheden for at blive en del af en internet virksomhed, hvor alt arbejdet bliver lavet af vores egne folk, og hvor du vil blive en del af vores fælles fremgang. Jobbet giver mulighed for en spændende arbejdsdag med gode kollegaer.
Vi tror på vigtigheden i en åben dialog, og på frihed under ansvar.

Derudover tilbyder vi:

  •     Løn efter kvalifikationer, samt pensionsordning efter overenskomst
  •     Faglige udviklingsmuligheder og mulighed for at blive opkvalificeret inde for sit felt
  •     Veludstyret bil, telefon og evt. tablet til arbejdsbrug

      
Gigabit kan stille bil til rådighed, som kan bruges mellem hjem og arbejdsplads, men det er et krav, at du har kørekort og er erfaren bilist, da der kan forventes en del køretid i forbindelse med arbejdet.

Der er tale om varigt arbejde for de rette, da vi arbejder hele året rundt. Vi foretrækker omgængelige folk, som kan tænke selv, og initiativ bliver værdsat hos os. Vi er åbne og loyale over for vores medarbejdere, og forventer det samme til gengæld.

De fleste af vores folk taler dansk, da der er en del kundekontakt, og vi søger derfor hovedsagligt dansktalende medarbejder.
Vedhæft venligst straffeattest og CV til den skriftlige ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig - du er savnet!

Gigabit ApSBrøndby2018-12-05T00:00:002019-01-11T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Brolægger eller Anlægsgartner Søges

Anlægsgartner og Brolægger, Carsten Riber

Dragør
Medarbejder med kendskab til faget, søges til mindre Anlægsgartner og Brolæggerfirma. Vi har travlt og laver mange forskellige opgaver- Brolægning, beskæring, hæk, træfældning og anlæg. Arbejdet indbefatter tunge løft. Arbejdet kræver derfor, at du ...
Indrykket:3. november 2018
Udløbsdato:29. december 2018

Gigabit søger erfaren brolægger til entreprenørarbejde i Storkøbenhavn.

Gigabit ApS

Brøndby
Drømmer du om at arbejde med højt til loftet og sætter du pris på et veludført stykke arbejde? Hvis du er en holdspiller, som også kan tage fat og tage vare på dig selv, så er du lige den vi søger til vores nye brolæggerhold hos Gigabit.Det søger vi...
Indrykket:5. december 2018
Udløbsdato:11. januar 2019