Brolægger/anlægsgartner

Er du glad og Energisk, har en god arbejdsmoral og er god til at løse diverse abejdsopgaver?- Søger du nye udfordringer? - Så er det måske lige dig vi står og mangler. 

Til vores virksomhed søger vi en uddannet brolægger eller anlægsgartner, som er engageret og målbevidst ift. sine arbejdsopgaver.

Hos Lærkedal Entreprenøren kan du se frem til en alsidig hverdag, hvor en dag ikke ligner den næste. Vi arbejder med forskellige og udfordrende anlægsopgaver, og deltager i både store og små belægningsopgaver, samt opførsel af trapper og terrænmure, reetablering mv.

Der er mulighed for firmabil samt gode ansættelses forhold med overenskomst med DI (Dansk byggeri).

Vores arbejde foregår hovedsagligt i Midt og Sønderjylland samt på Fyn og det er derfor en stor fordel hvis du bor i trekanstområdet eller nær Middelfart.


Vi forventer at du er uddannet brolægger eller anlægsgartner, med solid erfaring fra en lignende stilling med gråt anlægsarbejde, samt at du har mod og lyst til at udvide dine kompetencer.

Vi forventer at du er stolt af dit fag, og er kvalitetsbevidst.

Samt at du har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt.


Hos Lærkedal Entreprenøren sætter vi stor pris på at de opgaver vi udfører er af høj kvalitet og vi har derfor også mange tilbagevendende kunder.

Ved interesse send os dit cv via mail, eller kontakt os pr. tlf for yderligere spørgsmål.


Vi glæder os til at høre fra dig. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.