Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brugseni Nuuk søger slagtersvend

Vi søger en kvalitetsbevidst slagtersvend, som har fokus på service og har styr på sit hånværk. Du bliver en del af det team, som plejer og profilerer slagterafdelingen samt vores pølsemageri. Du arbejder for, at vores kunder møder den bedste kvalitet og service samt finder varerne både indbydende og præsentable.

Som slagtersvend hos Brugseni Nuuk bliver du en vigtig del af teamet, der plejer og profilerer vores slagterafdeling. Vi sætter ære i at kræse om det gode håndværk, derfor vil du blandt andet stå med traditionelle ferske udskæringer af en lang række lækre produktkategorier. Vi tilbyder en stilling, hvor dit håndværk kommer på prøve, og hvor du blandt andet vil arbejde med Grønlandske råvarer såsom rensdyr, moskusokse, hval, diverse fisk og lokale delikatesser. Du får med andre ord en hverdag, der aldrig er ens. Vores afdeling er en åben og integreret del af vores butik. Derfor vil kontakt med vores kunder også blive en del af hverdagen. Vi ser gerne, at du trives med god kundevejledning og service.

Vi arbejder aktivt for at sikre et godt og humørfyldt arbejdsmiljø i afdelingen. Hos os vil du blive en del af en virksomhed, der alle dage arbejder for at skabe den bedste arbejdsdag for vores medarbejdere. Vi ser vores medarbejdere som den vigtigste ressource, for at vi kan gøre en forskel i lokalsamfundet og sikre vores kunder den bedste service og de bedste produkter.

Brugseni Nuuk omsætter for over 300 mio. årligt og har et bredt udvalg af både food og nonfood varer. Butikken har cirka 160 medarbejdere heraf arbejder der 10 i slagterafdelingen som består af 1 slagtermester, 1 mestersvend, 5 svende, 2 lærlinge og 1 pakkemedarbejder. Afdelingen samarbejder tæt med køkkenet og de øvrige afdelinger samt leverer varer til vores 3 andre butikker i byen.

Kunne dette have interesse, så ser vi frem til at høre fra dig.

Din profil

 • Uddannet slagter

 • Kvalitets- og ansvarsbevidst

 • Udviser høj hygiejnestandard

 • Er en udadvendt person med gode samarbejdsevner og godt humør

 • Har viljen til succes og vil være en del af et team

 • Yder god service til kunder ved betjent disk

Vi kan tilbyde

 • Du får mulighed for at vise og udvikle din faglige kunnen

 • Et spændende og udviklende job med gode kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø, i en butik, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet

 • Du får mulighed for at arbejde med traditionelle råvarer samt lokale grønlandske produkter

 • Nymoderniseret afdeling med betjent disk

 • Løn efter kvalifikationer, herunder årlig feriefrirejse, mulighed for personalebolig, til- og fratrædelsesrejse inkl. bohaveflytning ved kontraktopnåelse

 • God personalekøbsordning

Ansøgningsfrist

Senest 26. februar 2021.

Der holdes løbende samtaler.

Tiltrædelse: 1. april 2021 eller efter aftale.

Ansøgninger sendes via vores hjemmeside www.brugseni.gl/job (og ikke via e-mail).

Om byen Nuuk

Nuuk er Grønlands hovedstad med ca.18.000 indbyggere. Byen har mange muligheder for familier samt gode uddannelsesfaciliteter for børn i skolealderen. Der er et aktivt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, biograf og svømmehal. Som resten af Grønland er Nuuk omkranset af en smuk natur, med rig mulighed for jagt, fiskeri og sejlads.

Om vores virksomhed

Kalaallit Nunaanni Brugseni har cirka 500 ansatte fordelt i 17 butikker i 8 byer på kysten. Vi arbejder ud fra stærke grundværdier, som er fastlagte af vores mange tusinde medlemmer. Vi er drevet af, at vi vil gøre en tydelig forskel i Grønland – både for samfundet, miljøet og vores medarbejdere. Vi ønsker samtidigt at være gode til at forblive i øjenhøjde og i dialog med vores kunder. Vores kunder opnår konkrete fordele og handler tildeles hos os fordi vi har gode tilbud, men også fordi de kan være med til at præge virksomheden og samfundet både lokalt og på landsplan.

Kalaallit Nunaanni Brugseni er en 100 % grønlandsk ejet virksomhed i fuld udvikling. Vi er en virksomhed, der går op i vores medarbejderes faglige udvikling. I 2020 er vi blevet certificeret ”Great Place to Work”, hvilke sikre dig et professionelt arbejdsmiljø, der ligger vægt på dine faglige kompetencer og giver dig mulighed for at udvikle dig.

Ved spørgsmål om stillingen kontakt

Slagtermester Casper Petersen, tlf. +299 34 98 16, mail casper.petersen@knb.gl

Webside: www.brugseni.gl

Facebook: Kalaallit Nunaanni Brugseni


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.