Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brugseni Nuuk søger slagtersvend - genopslag

Vi søger en kvalitetsbevidst slagtersvend, som har fokus på service og har styr på sit hånværk. Du bliver en del af det team, som plejer og profilerer slagterafdelingen samt vores pølsemageri. Du arbejder for, at vores kunder møder den bedste kvalitet og service samt finder varerne både indbydende og præsentable.

Du vil få en alsidig hverdag, hvor dine primære opgaver vil være udskæring af fersk kød, fokus på kvalitet, produktion og hygiejne, samt medvirke til lønsom vækst.

Brugseni Nuuk omsætter for over 300 mio. årligt og har et bredt udvalg af både food og nonfood varer. Butikken har cirka 160 medarbejdere heraf 10 i slagterafdelingen og består af 1 slagtermester, 1 mestersvend, 5 svende, 2 lærlinge og 1 pakkemedarbejder. Afdelingen samarbejder tæt med køkkenet og de øvrige afdelinger samt leverer varer til 3 andre butikker i byen.

Kalaallit Nunaanni Brugseni har cirka 500 ansatte fordelt i 17 butikker i 8 byer på kysten. Vi arbejder ud fra stærke grundværdier, som er fastlagte af vores mange tusinde medlemmer. Vi er drevet af, at vi vil gøre en tydelig forskel i Grønland – både for samfundet, miljøet og vores medarbejdere. Vi ønsker samtidigt at være gode til at forblive i øjenhøjde og i dialog med vores kunder. Vores kunder opnår konkrete fordele og handler tildeles hos os fordi vi har gode tilbud, men også fordi de kan være med til at præge virksomheden og samfundet både lokalt og på landsplan.

Kalaallit Nunaanni Brugseni er en 100 % grønlandsk ejet virksomhed i fuld udvikling. Vi er en virksomhed, der går op i vores medarbejderes faglige udvikling. I 2019 er vi blevet certificeret ”Great Place to Work”, hvilke sikre dig et professionelt arbejdsmiljø, der ligger vægt på dine faglige kompetencer og giver dig mulighed for at udvikle dig.

Din profil

 • Uddannet slagter

 • Kvalitets- og ansvarsbevidst

 • Udviser høj hygiejnestandard

 • Er en udadvendt person med gode samarbejdsevner og godt humør

 • Har viljen til succes og vil være en del af et team

 • Yder god service til kunder ved betjent disk

  Vi kan tilbyde

 • Du får mulighed for at vise og udvikle din faglige kunnen

 • Et spændende og udviklende job med gode kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø, i en butik, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet

 • Du får mulighed for at arbejde med traditionelle råvarer samt lokale grønlandske produkter

 • Nymoderniseret afdeling med betjent disk

 • Løn efter kvalifikationer, herunder årlig feriefrirejse, mulighed for personalebolig, til- og fratrædelsesrejse inkl. bohaveflytning ved kontraktopnåelse

 • God personalekøbsordning

  Ansøgningsfrist

  Senest 05. juli 2020.

  Der holdes løbende samtaler.

  Tiltrædelse er efter aftale.

  Ansøgninger sendes via vores hjemmeside www.brugseni.gl/job (og ikke via e-mail).

  Om Nuuk

  Nuuk er Grønlands hovedstad med ca.18.000 indbyggere. Byen har mange muligheder for familier samt gode uddannelsesfaciliteter for børn i skolealderen. Der er et aktivt bymiljø med gode indkøbsmuligheder, caféer, biograf og svømmehal. Som resten af Grønland er Nuuk omkranset af en smuk natur, med rig mulighed for jagt, fiskeri og sejlads.

  Ved spørgsmål om stillingen kontakt

  Slagtermester Casper Petersen, tlf. +299 34 98 16, mail 07650S@brugseni.gl

  Webside: www.brugseni.gl

  Facebook: Kalaallit Nunaanni Brugseni


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.