Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Brugseni Qaqortoq søger slagtersvend

Vi søger en kvalitetsbevidst svend til vores slagterafdelingen i Qaqortoq. Brænder du for slagterfaget og kan du se dig selv i et job, hvor du arbejder med det gode traditionelle håndvæk fra dag et? – så har vi stillingen til dig!

Som slagtersvend hos Brugseni Qaqortoq bliver du en vigtig del af teamet, der plejer og profilerer vores slagterafdeling. Vi sætter ære i at kræse om det gode håndværk, derfor vil du blandt andet stå med traditionelle ferske udskæringer af en lang række lækre produktkategorier. Vi tilbyder en stilling, hvor dit håndvæk kommer på prøve, og hvor du blandt andet vil arbejde med Grønlandske råvarer såsom rensdyr, moskusokse, hval, diverse fisk og lokale delikatesser. Du får med andre ord en hverdag, der aldrig er ens. Vores slagterafdeling og delikatesse består af 6 medarbejdere, som hver dag sikre vores butik byens bedste udvalg.

Vi arbejder aktivt for at sikre et godt og humørfyldt arbejdsmiljø i afdelingen. Hos os vil du blive en del af en virksomhed, der alle dage arbejder for at skabe den bedste arbejdsdag for vores medarbejdere. Vi ser vores medarbejdere som den vigtigste ressource, for at vi kan gøre en forskel i lokalsamfundet og sikre vores kunder den bedste service og de bedste produkter.

Har du dit håndværk i orden og kunne du tænke dig et job i en af Grønlands største detailkæder? – Så vil vi se frem til at læse din ansøgning.

Din profil

 • Uddannet slagter

 • Kvalitets- og ansvarsbevidst

 • Udviser høj hygiejnestandard

 • Er en udadvendt person med gode samarbejdsevner og godt humør

 • Har viljen til succes og vil være en del af et team

 • Kan yde god service til kunder ved betjent disk

Vi kan tilbyde

 • Et spændende og udviklende job med gode kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø, i en butik, hvor varekvalitet og kundeservice sættes i højsædet

 • Du får mulighed for at arbejde med traditionelle råvarer samt lokale grønlandske produkter

 • Nymoderniseret afdeling med betjent disk

 • Løn efter kvalifikationer, herunder årlig feriefrirejse, mulighed for personalebolig, til- og fratrædelsesrejse inkl. bohaveflytning ved kontraktopnåelse

 • God personalekøbsordning

  Ansøgningsfrist

  Senest 08. august 2020.

  Der holdes løbende samtaler.

  Tiltrædelse er efter aftale.

  Om Kalaallit Nunnaani Brugseni:

  Vi er en 100% grønlandsejet detailvirksomhed, der har butikker i 8 byer i Grønland.

  I 2020 er vi som virksomhed for andet år i træk blevet certificeret ”Great Place to Work”, hvilke sikre dig et professionelt arbejdsmiljø, der ligger vægt på dine faglige kompetencer og giver dig mulighed for at udvikle dig.

  Om Qaqortoq

  Qaqortoq er en by, der ligger i de skønneste sydgrønlandske omgivelser. Byen har lige over 3000 indbyggere og har et aktivt byliv med gode indkøbsmuligheder samt muligheder for uddannelse og aktiviteter for børn og unge. Som resten af Grønland er Qaqortoq ligeledes omkranset af en smuk natur, med rig mulighed for jagt, fiskeri og sejlads.

  Ansøgninger sendes via vores hjemmeside www.brugseni.gl/job (og ikke via e-mail).

  Ved spørgsmål om stillingen kontakt

  Slagtermester Per Ploug, tlf. +299 64 55 18, mail: Qaqortoq@brugseni.gl

  Webside: www.brugseni.gl

  Facebook: Kalaallit Nunaanni Brugseni


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.