BRUUN RECYCLING ApS søger 2 medarbejdere

BRUUN RECYCLING ApS søger 2 medarbejdere til nedrivning samt recycling, til omgående tiltrædelse!

Vi søger 2 friske, stabile samt fleksible medarbejdere til vores firma. Kan du bruge håndværktøj og er fysisk fit samt med hænderne skruet godt på, så er det måske dig vi skal bruge. Du kan evt. være med andet statsborgerskab end dansk. Vi taler både dansk, engelsk og rumænsk.

Vi udfører mange nedrivninger, primært med nedskæring af jern- og metalkonstruktioner, hvorfor det er en nødvendighed, at du har erfaring med brugen af en skærebrænder samt andre skærende værktøjer, meget gerne med certifikat ”Brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj (Varmt arbejde)” Har du erfaring / certifikat på asbest sanering vil dette være en fordel, men ikke en nødvendighed. Hertil vil det være en stor fordel, hvis du besidder en viden om jern og metal, da vi arbejder med samt håndtere alle former for jern- og metalskrot.

Vi udfører opgaver i hele Danmark, dog er de fleste opgaver i og omkring København, hvorfor det vil være af stor betydning, at du har BE – kørekort. Vi kører ud fra vores virksomhed i Våbensted, 4990 Sakskøbing, typisk med afgang mellem kl. 5:00 og kl. 6:00 (vi kører sammen i teams ud fra Våbensted i virksomhedens firmabiler)

For den rette medarbejder, er der tale om fast varigt arbejde, og med god mulighed for at sætte eget præg på arbejdsdages opgaver, samt den forsatte udvikling af virksomheden. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer.

Vi har overenskomst men løn m.v. forhandles individuelt i forhold til kvalifikationer.

 

Krav til stillingerne:                  

- Erfaring med nedrivning med brug af skærende værktøjer.

- Fysisk fit.

- Kørekort, som minimum kategori B, men gerne kategori BE (trailer-kort).

- Skal kunne begå sig på dansk samt tale engelsk (engelsk på øvet niveau).

 

Ønske til stillingerne:               

- Kendskab til jern- og metalskrot

- Truckcertifikat

- Asbest saneringsbevis

 

Send os en kortfattet ansøgning på e-mail: info@bruunrecycling.dk

Vi ser frem til at høre fra vores kommende nye kollegaer!

Ved spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte vores Direktør Jack Bruun Pedersen på telefon: 5351 0504

Da vi ønsker begge stillinger besat snarest muligt, behandles ansøgninger løbende. (Stillingsopslag slettes, når der er fundet 2 nye medarbejdere)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.