Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BUC Region Hovedstaden, afdeling Hillerød - reservelæger (introduktionsstilling)

Ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden, Afdeling Hillerød, er to 1-årige stillinger som introduktionsreservelæge ledige til besættelse 1. april 2018 eller efter aftale.  
 
Jobbet 
Afdelingen består af fem kliniske afsnit og omfatter tre børnepsykiatriske ambulatorier for aldersgruppen 3-13 år (henholdsvis for små og større børn samt et afsnit for udvidet behandling af skolebørn med tilknyttet dagfunktion), et ungdomspsykiatrisk ambulatorium for aldersgruppen 14-17 år og et ambulatorium for hele aldersgruppen på Bornholm. 
 
Afdelingen har ansat 20 læger, heraf 4 introduktionsreservelæger.  
 
Vi tilbyder 
Stillingerne er placeret i et af afdelingens ambulatorier i Hillerød. Ansættelserne påtænkes, afhængig af ansøgerens kvalifikationer og uddannelsesmæssige behov, at indeholde såvel børnepsykiatriske som ungdomspsykiatriske elementer. Uddannelsesplanlægningen sker i tæt samarbejde med den afsnitsledende og den uddannelsesansvarlige overlæge. 
 
Afdelingen har formaliseret introduktions- og uddannelsesprogram, herunder tilbydes indledende børne- og ungdomspsykiatrikursus. Til grunduddannelsen i psykoterapi tilbydes teoretisk kursus, ligesom det tilstræbes at tilbyde superviseret terapiforløb. 
 
Vi forventer 
Vi ønsker to engagerede, samarbejdsorienterede og fagligt interesserede kolleger, der har gennemført den kliniske basisuddannelse. Supplerende erfaring fra klinisk ansættelse, eventuelt i pædiatrien og/eller psykiatrien, vægtes højt. 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingerne er vagtfrie. 
 
Øvrige løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.  
 
Stillingerne ønskes besat 1. april 2018 eller efter aftale. 
 
I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.  
 
Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer, inden endelig beslutning om ansættelse. 
 
 
Ansøgningsprocedure
Ansøgning med CV sendes elektronisk via linket i dette opslag.  
 

Ansøgningsfrist: Mandag den 12. februar 2018. 
 
Ansættelsessamtaler planlægges afholdt den 16. februar 2018.   
 
 
Ønskes nærmere oplysninger, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Anne Châtillon (mail: anne.chatillon@regionh.dk, tlf. 3864 6603) eller klinkchef Uwe Klahn (mail: ja.uwe.klahn@regionh.dk, tlf. 3864 6507).  
 
Arbejdsgiver: Region Hovedstadens Psykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Afdeling Hillerød 
Adresse: Dyrehavevej 48 
By: 3400 Hillerød  
Telefon: 3864 1000 
Web-adresse: http://www.buc-regionh.dk ;
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her