Budgetmedarbejder til Datalogisk Institut

Brænder du for økonomistyring og kan se dig selv i et forskningsmiljø med Europas største kapaciteter inden for it? Så er jobbet som budgetmedarbejder på Datalogisk Institut, Københavns Universitet (DIKU) noget for dig! 
 
På instituttet forsker vi på eliteplan og uddanner dygtige dataloger. Vi gør det godt på et område,  der skal sikre Danmarks fremtid. Derfor vokser instituttets økonomi. Fra at have været en del et økonomi-administrativt fællesskab opbygger vi nu egen økonomienhed. Vi har derfor brug for en faglig dygtig budgetmedarbejder. Yderligere information om DIKU finder du på www.diku.dk 
 
Opgaverne inkluderer

 • Budgetstyring af instituttets økonomi med fokus på eksterne bevillinger,  
 • Tilskudsstyring af eksternt finansierede projekter, herunder fra EU,  
 • Udarbejdelse og videreudvikling af finansiel ledelsesrapportering, 
 • Regnskabs- og økonomiadministrative opgaver så som kontering, omposteringer og godkendelse af udgifter til diverse projekter. 
Vi forventer, at du 
har en relevant videregående samfundsfaglig uddannelse (f.eks. cand.polit., cand.adm., scient.pol., cand. merc.) og gerne et par års erfaring, eller er ambitiøs kontoradministrativ medarbejder med flere års relevant erfaring (HK), 
 • har erfaring med og forståelse for økonomistyring i en større offentlig videns-institution, 
 • har arbejdet med styring af offentlige og private tilskud og puljefinansiering af projekter, herunder fra EU, 
 • kan lide at arbejde med it og gerne kendskab til økonomisystemer, fx Navision og rapportværktøjet LDV. Det er også en fordel, hvis du er god til Excel.  
 • besidder gode kommunikative evner, herunder på engelsk til vores mange udenlandske medarbejdere. 
Vi tilbyder 
 • Et attraktivt, udviklende og alsidigt job med stor selvstændighed og afveksling i opgaverne. 
 • Tæt dagligt samspil med institutledelsen, forskere samt de centrale økonomifunktioner på universitetet. 
 • At blive en del af et nyt mindre økonomi-team på instituttet ledet af en økonomichef, der arbejder målrettet på at understøtte god styring af instituttets økonomi, herunder fra en voksende portefølje af eksternt finansierede forskningsprojekter.  
 • Et udviklende økonomifagligt miljø, hvor du vil være i løbende dialog og samspil med instituttets medarbejdere og ledelse samt de centrale økonomifunktioner på universitet. 
 • Engagerede kolleger, som vægter faglig sparring og samarbejde højt, og som har en uhøjtidelig, åben og respektfuld omgangstone. 
 • Muligheden for selv at sætte præg på dine arbejdsopgaver. 
 • Gode faglige og personlige udviklingsmuligheder - såsom kurser og relevant videre- og efteruddannelse. 
Løn- og ansættelsesvilkår 

Har du en bachelor- eller kandidatgrad vil din ansættelse og aflønning være som fuldmægtig efter gældende AC-overenskomst og der ydes rådighedstillæg til stillingen.  
Ellers vil ansættelsen og aflønning ske i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for HK/Stat, med indplacering i løngruppe 3, sats II. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.  
 
Tiltrædelse er pr. 1. maj 2018. 
 
Yderligere oplysninger 
Du vil være tilknyttet økonomienheden, som er en del af Instituttets administration. Instituttets fysiske placering er primært i Universitetsparken på Østerbro, men vi har også lokaler på Amager samt Nørrebro. Vores eksterne projekter administreres pt hos Kemisk Institut, og overdragelsen vil sker i tæt samarbejde med nuværende aktører.  
Du kan få mere information om stillingen ved at henvende dig til Administrationschef Jeanett Grau Engstrøm (jeanett@di.ku.dk) tlf.nr. 2073 3501 eller økonomichef Jonas Probst (træffes pt. bedst via mail jopr@di.ku.dk). 
 
Ansøgningsproces 
Send din ansøgning vedlagt CV og relevant dokumentation elektronisk via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), så den er os i hænde senest den 1. marts 2018. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 12. og 13. marts 2018. 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund at søge stillingen. Vi opfordrer også nyuddannede til at søge stillingen. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Application Architect - Mobile

MAERSK LINE A/S

Can you hold the standard high, drive change and build commercial value through bringing the brand to life every day? Can you take responsibility of technical realisation of IT solutions for a specific application is designed and implemented in acco...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Solution Architect - Projects

MAERSK LINE A/S

Can you hold the standard high, drive change and build commercial value through bringing the brand to life every day? Can you take responsibility of the technical integrity of and scalability of IT solutions across the enterprise, owning each soluti...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

It-arkitekt til at udvikle fremtidens NemLog-in

Digitaliseringsstyrelsen

København
Vil du være med til at gennemføre et af vores vigtigste it-projekter, som berører næsten alle danskere? Hverdagen er digital, og Danmark ligger i den internationale top, når det gælder udviklingen af en digital offentlig infrastruktur. Som It-arkite...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Infrastrukturarkitekt med kendskab til netværk, storage og sikkerhed

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets EfterretningstjenesteHar du mod på at sætte rammerne for både udviklingen af og sammen med et team af dygtige kolleger bygge den fremtidige infrastrukturplatform i PET? Vi har fokus på skabe en robust og skal rbar inf...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Infrastrukturspecialister med fokus på server storage og VMware

Politiets Efterretningstjeneste

Søborg, Rigspolitiet, Politiets EfterretningstjenesteKan du levere solide, tekniske løsninger, hvor eventuelle udfordringer er blevet overvejet og proaktivt håndteret så har vi plads til dig i vores infrastrukturgruppe.PET implementerer nye it-løsni...