Gem job

Buffet Manager i Roskilde

Er du vores nye Buffet Manager?

Lav lækker mad og udvikl dig som leder. Er du klar til at iføre dig forklæde og stegegaffel, når du tilbereder alt lige fra den klassiske salat til kænguru?

Som Buffet Manager har du overblik over og ansvaret for forløbet i køkkenet på en given aften samt at sikre de højeste hygiejnestandarder. I tæt samarbejde med køkkenpersonalet sikrer du klargøring og tilberedning af både kød, varme retter og grønt til buffeten, så vi leverer topkvalitet på maden hele aftenen. Du behøver ikke være faglært kok eller have 10 års erfaring som leder, for vi lærer dig op i tilberedning af maden samt godt lederskab.

Velkommen til restaurant Flammen

Du kender os sikkert allerede. Vi er vokset fra at være en lille kro i Sønderjylland til at have 15 restauranter i hele Danmark. Vi har vundet plads i danskernes hjerter – og ikke mindst maver – med en simpel opskrift: en velforsynet buffet tilberedt med masser af kærlighed og de bedste råvarer.

Vi leder nu efter vores nye mellemleder. Hos os får du en kæmpe flok dejlige kolleger, som hver dag giver flere hundrede gæster et godt, solidt måltid mad.

Køkkenet og buffeten er din banehalvdel

Som buffet manager får du den hellige opgave at tilberede buffetens herlige retter, som får gæsternes munde til at løbe i vand. Det gør du, før vi åbner kl. 17. Når køkkenteamet møder ind, er det dig, der uddelegerer dagens opgaver. Men du er også ude på gulvet, hvor du taler med gæster og kolleger.

På en typisk vagt er det dig, der:

  • Klargør og tilbereder både kød, grønt og de varme retter til buffeten
  • Fastholder de højeste hygiejnestandarder
  • Bestiller og modtager varer
  • Samarbejder omkring driften af køkkenet generelt
  • Guider og leder dine medarbejdere i køkkenet, som møder ind i løbet af eftermiddagen
  • Koordinerer med vores Floor Manager, som har ansvaret for værterne i restauranten
  • Koordinerer og sparrer med restaurantens General Manager, som har det overordnede ansvar

Det skal være sjovt at gå på arbejde

På vores restauranter har vi gjort kål på myten om, at et køkken skal styres med en hård tone og i et stresset miljø. Vi har erstattet den hårde tone med et stærkt sammenhold og højt humør. Det mærker du tydeligt, når du kommer ind i vores restaurant.

Den madglade og kvalitetsbevidste type

  • Det er en fordel, at du har professionel erfaring med madlavning, og gerne med buffet
  • Du har gerne ledererfaring fra tidligere job, men vigtigst er et godt lederpotentiale, som vi kan bygge ovenpå - du forstår at sprede godt humør og motivere dine kolleger
  • Du er grundig, udadvendt og selvsikker
  • Du kan tale, læse og skrive dansk
  • Du er klar på varierende arbejdstider
  • Du kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

  • 37 timer per uge i gennemsnit
  • Et godt, sundt og travlt arbejdsmiljø med overenskomst med 3F
  • Dygtige og læringsivrige medarbejdere
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept
  • En række attraktive medarbejdergoder
  • Opstart snarest muligt

Vi inviterer løbende til samtale, så send os dit motiverede CV vedhæftet ansøgning, billede og relevante bilag allerede nu ved at trykke på ”Søg job” nederst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig :)


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Operation manager med COO ambitioner

Riddlehouse ApS

Køge
Om Riddlehouse Vi er en startup fra 2018 som har haft en vild vækstrejse og i dag tæller 41 medarbejdere. Vi er landets førende udbyder af gåder, opgaver og puzzles til brug i escape rooms, gådejagter og andre escape games. Vi har hovedkontor i Køge...
Indrykket:13. april 2021

Kitchen manager

Lucky Star ApS

Køge
Vi har rigtig travlt og søger en køkkenchef til at indgå i vores køkkenteam. Vi fremstiller både sushi og asiatiske retter. Du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Dine daglige opgaver er bl.a.: Vagtplanl...
Indrykket:8. april 2021

Kitchen chief

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har rigtig travlt og søger sushi chefer til at indgå i vores køkkenteam Du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Dine daglige opgaver er bl.a.: Vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og...
Indrykket:8. april 2021

Kokke til dansk/fransk spisehus

Restaurationen Hellerup Sejlklub

Hellerup
Kok til Dansk Fransk restaurant. Nu nærmer vi os, forhåbentligt, en åbning af samfundet og efter en nedlukket periode, hvor der er blevet renoveret, er vi nu klar til at ansætte vores nye kollegaer. Så hvis du brænder for at producere hjemmelavet ma...
Indrykket:26. marts 2021

Branchekendt forpagter søges til cafeteria og kiosk i Vesthallen, Slagelse

VESTHALLEN SLAGELSE

Slagelse
Den selvejende hal, Vesthallen Slagelse søger forpagter til Cafeteria og kiosk. Vesthallen er beliggende på Skjoldsvej 8, 4200 Slagelse. Se information om hal på www.vesthallenslagelse.dk. Cafeteriaet er beliggende på 1. sal og omfatter ca. 160 m2, ...
Indrykket:26. marts 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Operation manager med COO ambitioner

Riddlehouse ApS

Køge
Om Riddlehouse Vi er en startup fra 2018 som har haft en vild vækstrejse og i dag tæller 41 medarbejdere. Vi er landets førende udbyder af gåder, opgaver og puzzles til brug i escape rooms, gådejagter og andre escape games. Vi har hovedkontor i Køge...
Indrykket:13. april 2021

Kitchen manager

Lucky Star ApS

Køge
Vi har rigtig travlt og søger en køkkenchef til at indgå i vores køkkenteam. Vi fremstiller både sushi og asiatiske retter. Du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Dine daglige opgaver er bl.a.: Vagtplanl...
Indrykket:8. april 2021

Kitchen chief

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har rigtig travlt og søger sushi chefer til at indgå i vores køkkenteam Du er uddannet kok, gerne med erfaring fra enten hotel, restauration eller catering. Dine daglige opgaver er bl.a.: Vagtplanlægning, ledelse af køkkenpersonale, bestilling og...
Indrykket:8. april 2021

Kokke til dansk/fransk spisehus

Restaurationen Hellerup Sejlklub

Hellerup
Kok til Dansk Fransk restaurant. Nu nærmer vi os, forhåbentligt, en åbning af samfundet og efter en nedlukket periode, hvor der er blevet renoveret, er vi nu klar til at ansætte vores nye kollegaer. Så hvis du brænder for at producere hjemmelavet ma...
Indrykket:26. marts 2021

Branchekendt forpagter søges til cafeteria og kiosk i Vesthallen, Slagelse

VESTHALLEN SLAGELSE

Slagelse
Den selvejende hal, Vesthallen Slagelse søger forpagter til Cafeteria og kiosk. Vesthallen er beliggende på Skjoldsvej 8, 4200 Slagelse. Se information om hal på www.vesthallenslagelse.dk. Cafeteriaet er beliggende på 1. sal og omfatter ca. 160 m2, ...
Indrykket:26. marts 2021