Buffist - Esbjerg
Buffister søges til Bowl´n´Fun og The Grill i Esbjerg

Er du serviceminded, bliver du glad af at give folk en god oplevelse og kan du lide at arbejde i et socialt miljø hvor tingene går stærkt? Så er det muligvis dig vi leder efter.
Bowl´n´Fun er Danmarks største bowling- og forlystelseskæde med dertilhørende restaurant The Grill, som hver aften serverer lækre buffeter til de mange gæster.

Bowl'n'Fun og The Grill Esbjerg er et af kædens største centre. Centeret har aktiviteterne gokart, bowling, Happies mini legeland og golfsimulatorer.

Lyder det spændende? Så er det måske dig der skal være med til at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige?Arbejdsopgaver:

 • Som buffist hos Bowl´n´Fun er din primære opgave at servicere vores gæster ude ved buffeten og grillen. Du har medansvar for, at gæsterne får en skøn oplevelse og et godt produkt. Derfor er det vigtigt, at du er meget serviceminded, smilende og kvalitetsbevidst.
 • Arbejdsopgaverne er primært i køkkenet og omkring buffeten, hvor du assisterer kokkene i køkkenet samt griller kød og står for udskæring ved grillen.
 • Det er intet krav at have kendskab til madlavning, men du må meget gerne have en lyst og et engagement for at lave mad.
 • Ad Hoc opgaver. • Vi tilbyder dig:

  At blive en del af Danmarks største bowling- og forlystelseskæde i en stilling, hvor du sammen med dine kollegaer forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes. At blive en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback i et harmonisk arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden. En arbejdsplads hvor der er mulighed for udvikling, og hvor vi tilbyder flere tiltalende personalegoder.  Vi forventer:
 • At du har lyst til at give vores gæster en god oplevelse
 • Du har overblik og besidder evnen til at holde hovedet koldt, når det går stærkt
 • At du kan lide at arbejde i et team
 • Du har sans for kvalitet og forstår vigtigheden af rengøring og god hygiejne

 • Arbejdstiderne vil hovedsageligt være aften- og weekendarbejde. Vi søger medarbejdere som ønsker 10-15 timer ugentligt.

  Vi ser frem til at høre fra dig.  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:13. marts 2018

  Køkkenpersonale søges - Haderslev

  BowlnFun

  Erfaren køkkenpersonale søges til Bowl n Fun og The Grill i Haderslev Er du serviceminded, bliver du glad af at give folk en god oplevelse og kan du lide at arbejde i et socialt miljø hvor tingene går stærkt? Så er det muligvis dig vi leder efter. V...
  Indrykket:2. februar 2018
  Udløbsdato:30. marts 2018

  Kok / Cater / Ufaglært kok - Hobro

  BowlnFun

  Svendborg
  Kok Cater Ufaglært kok med køkkenerfaring søges til The Grill i Hobro Vi søger ny medarbejder til vores køkken i Hobro. En medarbejder med erfaring indenfor køkkenbranchen og kan lide at lave god mad til gæsterne der dagligt besøger Bowl& 39 n& 39 F...
  Indrykket:6. februar 2018
  Udløbsdato:27. februar 2018

  Buffist / Køkkenpersonale - Odense

  BowlnFun

  Svendborg
  Buffister Køkkenpersonale søges til Bowl n Fun og The Grill i Odense Er du serviceminded, bliver du glad af at give folk en god oplevelse og kan du lide at arbejde i et socialt miljø hvor tingene går stærkt? Så er det muligvis dig vi leder efter. Bo...
  Indrykket:9. februar 2018
  Udløbsdato:26. februar 2018

  Kantineassistent

  SØBY VÆRFT A/S

  KANTINEASSISTENT Vi har travlt i vores kantine og derfor søger vi en assistent til at hjælpe vores kantineleder. Vi har som udgangspunkt åben fra mandag til fredag, dog kan weekendarbejde forekomme i et mindre omfang. Din profil: Du er kvalitetsbevi...