Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bureauleder hos Feriepartner Blåvand

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for kerneforretningen, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. De er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift, og alle hjælper med at servicere gæster og ad hoc-opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at lukke regnskaber, udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson. Her får du mulighed for at lede og vækste et bureau til næste niveau. Bliv en del af rejsen og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens sommerhusudlejning.

Erfarne kræfter står bag Feriepartner Blåvand. Den ene indehaver er Jan Brusgaard, som er indehaver af Feriepartner Thy samt medindehaver af en række øvrige udlejningsbureauer i Nordjylland igennem mange år. Den anden indehaver er Morten Høst, som bor i Blåvand og er født og opvokset ved Bork Havn, hvor hans familie i mange år har stået bag Feriepartner Bork Havn. Derudover består teamet af en Ferierådgiver, en Servicetekniker, en Oldfrue og en gruppe af rengøringsmedarbejdere, som Oldfruen hjælper med at oplære.

Stillingen udspringer af en ny vækststrategi i kæden, hvor der udvides og investeres yderligere i den daglige ledelse af bureauerne. Fremadrettet vil ledelsen bestå af både en Salgschef og en Bureauleder, som vil have et tæt parløb og mulighed for at dække af for hinanden ved ferie eller sygdom. Morten Høst tager rollen som Salgschef og fokuserer på, at porteføljen af udlejningsemner holdes intakt og fortsat udbygges med sommerhuse af høj kvalitet. Vi søger dermed en Bureauleder, som får ansvaret for personaleledelse og den daglige drift. Bureaulederens væsentligste opgave er sammen med Salgschefen at gå forrest, når budget og målsætninger skal indfries.

Du leder i overensstemmelse med vores værdier og sikrer høj medarbejdertrivsel. Din mission er at sikre Danmarks bedste oplevelse til gæster og husejere gennem lokal tilstedeværelse og evnen til at imødekomme individuelle behov. Du er selv del af den daglige drift og går forrest ift. at servicere gæster. Du sørger for, at kundetilfredsheden er i top og i overensstemmelse med vores kodeks for god kundeservice. I den forbindelse varetager du rekruttering, oplæring og fastholdelse af rengøringspersonale, hvilket er en meget krævende opgave og en afgørende del af forretningen. Det forventes, at du professionelt repræsenterer Feriepartner, og at du sammen med Salgschefen er det lokale bureaus ansigt udadtil. Du deltager i relevante møder i kæden og bidrager til et konstruktivt samarbejde med kædekontoret og de øvrige bureauer.

Vi leder efter kandidater med partnerpotentiale. Partnermodellen omhandler ikke ejerandele af virksomheden, men at der indføres en resultatbaseret, årlig bonus ud fra forhåndsdefinerede succeskriterier. Det implementeres ca. 1-2 år efter ansættelse.

For at blive en succes i jobbet

 • Du har minimum 3 års erfaring inden for både kundeservice og ledelse.
 • Du mestrer konflikthåndtering og forhandlingsteknik.
 • Du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.
 • Du forstår og taler tysk på ”turist-niveau”, eller har viljen og forudsætningen for at lære det.
 • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker.
 • Du trives med selvstændighed, travlhed og en alsidig hverdag. Du har en struktureret tilgang til opgaver og er god til at planlægge samt styre din tid.
 • Du har en løsningsorienteret tilgang og kan sætte dig igennem på en fornuftig måde.
 • Du er engageret i dit arbejde og ambitiøs omkring bureauets resultater.

Hvad du får hos Feriepartner

Markedet er stort og har lovende fremtidsudsigter. Feriepartner har et stærkt økonomisk fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Et high end produkt - og derfor har du gode forudsætninger for at give kunderne en fantastisk oplevelse. Som del af en større kæde står de stærkere, hvilket giver den enkelte bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt adgang til +30 års brancheerfaring og know how. Feriepartner tror på, at frihed under ansvar får det bedste frem i mennesker og arbejder efter et princip om, at alle har både ret og pligt til at træffe beslutninger til gavn for virksomheden. Derfor er der rig mulighed for at sætte dit præg på virksomheden samt egen hverdag. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der også rigeligt af, og Feriepartner har en flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje. Tilgang til opgaver er positiv, hvilket skaber energi og begejstring. De er ærlige og holder, hvad de lover, og det er afgørende for dem at være i øjenhøjde med omgivelserne; uanset om de kommunikerer med hinanden, kunder eller samarbejdspartnere. I forlængelse af en stærk virksomhedskultur og ordnede arbejdsforhold, er de kendetegnet af et velfungerende arbejdsmiljø og høj medarbejderanciennitet. Løn er tilsvarende kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring.

Opgaver

 • Du har det daglige ansvar for drift af bureauet og ledelse af medarbejdere med undtagelse af Salgschefen.
 • Du sikrer optimal sammensætning af medarbejdere på bureauet. Ansættelse af timelønnet personale samt ungarbejdere sker på eget initiativ. Ansættelse af fastansatte medarbejdere sker i tæt samarbejde med Indehaverne.
 • Håndtere personlige, telefoniske og skriftlige henvendelser.
 • Planlægge i forhold til ankomster og afrejser. Indtaste forbrugsaflæsninger. Udarbejde kasseafstemninger. Følge op ifbm. indkomne fakturaer fra kreditorer.
 • Behandle reklamationer og forsikringssager samt løbende udføre forebyggende indsatser.
 • Sikre professionel introduktion af nye medarbejdere og at medarbejderne har den nødvendige information til at udføre deres arbejde effektivt.
 • Understøtte løbende medarbejderudvikling, træning og sparring gennem interne og eksterne uddannelsesaktiviteter så de er gearet til både nutidens og fremtidens kompetencekrav.

Om Feriepartner Danmark

Feriepartner er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på 27 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give vores sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder dem over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Husene er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Feriepartner Danmark formidler feriehusudlejning direkte mellem husejer og europæiske feriegæster. Idet de er organiseret lokalt – og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor – kan de tilbyde deres husejere en bedre afregning og deres feriegæster en billigere ferie – end deres konkurrenter.

EFTER ØNSKE FRA FERIEPARTNER BEDES DU TIL DETTE SPECIFIKKE JOB SKRIVE EN ANSØGNING. INDSÆT VENLIGST I DIT CV OG UPLOAD CV+ANSØGNING SOM ÉN SAMLET PDF-FIL.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.