Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bureauleder hos Feriepartner Lønstrup

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for vores kerneforretning, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. Vi er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift, og alle hjælper med at servicere gæster og ad hoc-opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at lukke regnskaber, udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson. Her får du mulighed for at lede og vækste et bureau til næste niveau. Bliv en del af rejsen og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens sommerhusudlejning.

Stillingen udspringer af en ny vækststrategi i kæden, hvor der udvides og investeres yderligere i den daglige ledelse af bureauerne. Fremadrettet vil den bestå af både en Salgschef og en Bureauleder, som vil have et tæt parløb og mulighed for at dække af for hinanden ved ferie eller sygdom. Begge er budgetansvarlige, refererer til den administrerende direktør og er ligestillede med forskellige ansvarsområder. Bureaulederen har ansvar for personaleledelse og den daglige drift, hvor Salgschefen har ansvar for, at porteføljen af udlejningsemner holdes intakt og fortsat udbygges med sommerhuse af høj kvalitet. Bureaulederens væsentligste opgave er sammen med Salgschefen at gå forrest, når budget og målsætninger skal indfries.

Du leder i overensstemmelse med vores værdier og sikrer høj medarbejdertrivsel. Din mission er at sikre Danmarks bedste oplevelse til gæster og husejere gennem lokal tilstedeværelse og evnen til at imødekomme individuelle behov. Du er selv del af den daglige drift og går forrest ift. at servicere gæster. Du sørger for, at kundetilfredsheden er i top og i overensstemmelse med vores kodeks for god kundeservice. I den forbindelse varetager du rekruttering, oplæring og fastholdelse af rengøringspersonale, hvilket er en meget krævende opgave og en afgørende del af forretningen. Det forventes, at du professionelt repræsenterer Feriepartner, og at du sammen med Salgschefen er det lokale bureaus ansigt udadtil. Du deltager i relevante møder i kæden og bidrager til et konstruktivt samarbejde med kædekontoret og de øvrige bureauer.

Vi leder efter kandidater med partnerpotentiale. Partnermodellen omhandler ikke ejerandele af virksomheden, men at der indføres en resultatbaseret, årlig bonus ud fra forhåndsdefinerede succeskriterier. Det implementeres ca. 1-2 år efter ansættelse.

For at blive en succes i jobbet

 • Du har minimum 3 års erfaring inden for både kundeservice og ledelse.
 • Du mestrer konflikthåndtering og forhandlingsteknik.
 • Du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.
 • Du forstår og taler tysk på ”turist-niveau”, eller har viljen og forudsætningen for at lære det.
 • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker.
 • Du trives med selvstændighed, travlhed og en alsidig hverdag. Du har en struktureret tilgang til opgaver og er god til at planlægge samt styre din tid.
 • Du har en løsningsorienteret tilgang og kan sætte dig igennem på en fornuftig måde.
 • Du er engageret i dit arbejde og ambitiøs omkring bureauets resultater.

Hvad du får hos os

Markedet er stort og har lovende fremtidsudsigter. Vi har et stærkt økonomisk fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Et high end produkt - og derfor har du gode forudsætninger for at give kunderne en fantastisk oplevelse. Som del af en større kæde står vi stærkere, hvilket giver den enkelte bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt adgang til +30 års brancheerfaring og know how. Vi tror på, at frihed under ansvar får det bedste frem i mennesker og arbejder efter et princip om, at alle har både ret og pligt til at træffe beslutninger til gavn for vores virksomhed. Derfor er der rig mulighed for at sætte dit præg på virksomheden samt egen hverdag. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der også rigeligt af, og vi har en flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje. Vores tilgang til opgaver er positiv, hvilket skaber energi og begejstring. Vi er ærlige og holder, hvad vi lover, og det er afgørende for os at være i øjenhøjde med vores omgivelser; uanset om vi kommunikerer med hinanden, kunder eller samarbejdspartnere. I forlængelse af en stærk virksomhedskultur og ordnede arbejdsforhold, er vi kendetegnet af et velfungerende arbejdsmiljø og høj medarbejderanciennitet. Løn er tilsvarende kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring.

Opgaver

 • Du har det daglige ansvar for drift af bureauet og ledelse af medarbejdere med undtagelse af Salgschefen.
 • Du sikrer optimal sammensætning af medarbejdere på bureauet. Ansættelse af timelønnet personale samt ungarbejdere sker på eget initiativ. Ansættelse af fastansatte medarbejdere i tæt samarbejde med den administrerende direktør.
 • Sikre professionel introduktion af nye medarbejdere; herunder udarbejde en introduktionsplan med gennemgang af procedurer for reklamationsbehandling og introduktion til IT-systemer. Sikre at medarbejderne har den nødvendige information til at udføre deres arbejde effektivt.
 • Understøtte løbende medarbejderudvikling, så de er gearet til både nutidens og fremtidens kompetencekrav gennem interne og eksterne uddannelsesaktiviteter samt løbende træning og sparring.

Om Feriepartner Danmark

Vi er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på 27 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give vores sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder os over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Vores huse er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur. Feriepartner Danmark formidler feriehusudlejning direkte mellem husejer og europæiske feriegæster. Idet vi er organiseret lokalt – og ikke driver et stort, dyrt hovedkontor – kan vi tilbyde vores husejere en bedre afregning og vores feriegæster en billigere ferie – end vores konkurrenter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.