Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Advisor med kundefokus til Ejendomskunder, Realkredit Erhverv (Aarhus)

Job Description

Har du en passion for ejendomskunder? Går du til nye opgaver med et positivt mind-set, og har du fokus på den gode kundeoplevelse?

Kort sagt – har du lyst til at arbejde med finansiering og rådgivning af ejendomskunder, så kan jobbet som Business Advisor hos Realkredit Erhverv, Aarhus være noget for dig.

Hos os får du masser af udviklingsmuligheder og en spændende hverdag, når du bidrager til at Erhvervskundecheferne får lettet hverdagen og kan være endnu mere kundevendte.

Unik kundeoplevelse

Som Business Advisor er din vigtigste rolle at skabe en stærk kundeoplevelse. Du er ansvarlig for at lede kundeteamet sammen med en Erhvervskundechef.

Din dagligdag vil blandt andet gå med kundekontakt, udarbejdelse af forretningsplaner, kreditindstillinger, virksomhedsprofiler og præsentationer. Samtidig er du god til at følge op på aftaler og planer omkring kunden og sikre at vores kunder får en skræddersyet og kompetent rådgivning.

Du får et tæt samarbejde med erhvervssupport, som hjælper med forskellige opgaver, så du og de kundeansvarlige kan bruge maksimal tid mod kunden. Du vil også få egne ansvarsområder og dermed være med til at præge din egen hverdag.

Alle opgaver løser du i tæt samarbejde med Erhvervskundechefen, specialister og øvrige samarbejdspartnere – og den daglige sparring er med til at klæde dig på til mere ansvar og mere komplekse opgaver.

Matcher erhvervskundernes behov

Du har en god viden om ejendomsfinansiering, bank og kredit. Du kan levere en god kundeoplevelse. Kunder og kollegaer oplever dig som imødekommende, og med godt humør. Det er vigtigt at du har struktureret tilgang til arbejdet – og du har evnerne til at styre projekter i mål.

”Der er mange veje ind i jobbet – vigtigst er det dog, at du har både evnerne og lysten til at udvikle dig og tage ansvar i teamsamarbejdet omkring kunden. Uanset din baggrund sørger vi for en grundig oplæring. Ud fra dine kompetencer, erfaring og personprofil er vi åbne for at tilpasse jobbet til bedst mulig at matche dine ønsker i overensstemmelse med ønskerne i teamet.”, Erhvervsdirektør Frank Dam Hansen

Om os

Vi er et ejendomsteam på 14 medarbejdere som rådgiver og servicerer større ejendomskunder med realkredit og bankprodukter. Vi vægter kundetilfredshed og gode resultater højt og arbejder ud fra at det skal være sjovt at gå på arbejde, selvom vi er i travlt miljø.

Vi arbejder i et åbent miljø med højt til loftet, hvor glade medarbejdere, glade kunder og gode resultater er i centrum. Dit primære arbejdssted vil være i Realkredit Erhverv i Aarhus og vores team dækker Øst- og Midtjylland. Der tilbydes en attraktiv lønpakke med gode personalevilkår.

Interesseret?

Ansøg venligst hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Har du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Erhvervsdirektør Frank Dam Hansen, 23328240, eller Erhvervsdirektør Arne Wendelbo Jensen, 40809763

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.