Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Analyst

Job Description:

Om DXC

Som verdens førende uafhængige, end-to-end IT-servicevirksomhed, hjælper DXC Technology sine kunder med at drive deres digitale transformation. Dette gøres ved at modernisere og integrere konventionel it og implementere skalerbare digitale løsninger, som skaber solide forretningsresultater. DXC’s teknologi-uafhængighed, globale kompetencer og udbredte partner-netværk gør det muligt for vores 6.000 private og offentlige kunder i 70 lande at gennemføre deres digitale transformation. DXC Technology er anerkendt som en førende, social ansvarlig virksomhed. Du kan læse mere via dxc.technology og udforske THRIVE, som er DXC guide til digital transformation.

Situationen

DXC Technology, Danmark hjælper mange store offentlige kunder med at betjene mange tusinde borgere hver dag. Vi udvikler og vedligeholder nogle af samfundets mest kritiske systemer. Efterhånden som Danmark bliver mere og mere digitaliseret, oplever vi, at kravene og forventningerne til os som serviceudbyder øges. Det er med stolthed, at vi kan sige, at vores arbejde har stor indflydelse på danskernes digitale dagligdag.

I DXC Technology, Danmark ønsker vi at udvide de teams, der arbejder med SKAT - en af vores store kunder - med en række Business Analysts/Product Owners.

Om stillingen

Du vil blive del af et team af DXC-medarbejdere på SKAT-opgaverne, der sammen med Kunden, sætter en ære i at være med til at løse den vigtige samfundsmæssige opgave, det er, at danskernes skat bliver beregnet korrekt og betalt til tiden.

Som Business Analyst/Product Owner vil du have et tæt samarbejde med SKATs medarbejdere. Din vigtigste opgave er at være bindeleddet mellem kundens behov og de tekniske muligheder i SKATs systemportefølje.

Du vil spille en vigtig rolle i kravanalysen og fungere som mødefacilitator. Du skal forstå kundens behov og omsætte dette til løsningsforslag i form af user stories.

Du vil også være ansvarlig for at vedligeholde og prioritere dit teams opgaver med input fra systemarkitekter og andre interessenter.

En del af dit ansvar inkluderer test, hvor du gennemgår kravspecifikationer vedrørende nye produkter eller releases. Du skal facilitere design, specificere og prioritere test-cases samt foretage rapportering.

IT-løsningerne er opbygget over længere tid og benytter sig derfor af forskellige metoder, værktøjer og teknologier. Når vi nyudvikler og moderniserer, anvender vi det nyeste inden for agilitet, både med hensyn til metodeframework, samarbejdsform og teknologi-setup.

Vores agile udvikling baserer sig på Scrumteams eller SAFe framework. Vi benytter os her af de mest moderne metoder, teknologier, værktøjer og samarbejdsformer. Vi opererer med kontinuerlige processer i DevOps setups med alt hvad dertil hører af kontinuerlig læring og forbedring og med anvendelse af løbende automatiseret test, implementering, levering, release on demand osv.

Holdet

DXCs hold på SKAT-opgaven består af i alt ca. 100 kollegaer, som alle er dedikerede til at levere høj kvalitet til tiden. Holdet består primært af Business Analysts ,Udviklere og Testere. Der indgår desuden forskellige andre profiler til hjælp og støtte f.eks. IT-arkitekter og teknikere.

Den ideelle kandidat

Du vil spille en nøglerolle i at omdanne og udvikle kundernes krav og behov til fantastiske softwareløsninger. Det er vigtigt, at du har et ønske om at være en del af denne rejse.

Som person er du nysgerrig, forandringsorienteret og fleksibel. Du kan tilpasse stil, indhold, tone, så din kommunikation passer til målgruppen. At arbejde med stramme tidsfrister med fokus på detaljer er ikke et problem for dig, og du kan klare et til tider hektisk miljø. Du er proaktiv med fokus på at levere den bedste løsning under de givne omstændigheder.

Baggrund

 • Du er en holdspiller, men trives også med at arbejde selvstændigt
 • Du vil nyde at optræde som en betroet rådgiver for kunden og motivere det tekniske bagland
 • Du vil gerne opnå erfaring med flere forskellige systemer, platforme, applikationer og er interesseret i at lære relevant domæneviden
 • Du har en videregående uddannelse – gerne, men ikke nødvendigvis inden for informationsteknologi eller tilsvarende
 • Dit tankesæt afspejler, at du fokuserer på løsninger og ikke problemer
 • Du kender dine interessenter, og du har øje for muligheder og kvalitet for kunder. 
 • Arbejdsplads og rejser

  Arbejdspladsen er i Valby, København.

  Kontakt

  Flemming Falk Hansen
  Application Lead, Core Delivery - Denmark
  E-mail: fhansen3@dxc.com  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.