Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Controller

Business Controller til Alflow i VejenBrænder du for at være hands-on og samtidig have det økonomiske overblik? Har du en stærk holdånd, og har du samtidig forståelse for vigtigheden af de enkeltstående opgaver?
Møder du folk med et åbent sind, og har du fokus på kvalitet og "just in time" i din opgaveløsning? Så er det måske dig, Alflow Scandinavia A/S mangler.
Stillingen
Alflow søger en ny business controller, som bliver ansvarlig for en valid og kvalitetsfuld rapportering og bogføring for to selskaber, Alflow og Flowtrend.
Du vil få ansvaret for 2 medarbejdere, en administrationsmedarbejder og en kantineassistent, og du refererer direkte til CEO for Alflow.
Du vil i tæt samarbejde med administrationen have ansvaret for, at virksomhedens ledelse og bestyrelse får de rapporteringer, der er behov for på hhv. måneds-, kvartals- og årsbasis.
Du udarbejder fx momsafregninger, likviditetsbudgetter, og står for mindre ERP-opdateringer mv.
Opgaver der hører til stillingen
• Bogføring; fx anlægskartotek, lager, kreditorer
• Rapportering; månedsrapportering, afvigelsesforklaringer ift. budget og forecast
• Forskellige rapporteringsopgaver for ledelsen og organisationen
• Momsregnskab, måneds- og årsafslutning samt klargøring til revisor
• Perioderegnskab samt profitabilitetsanalyser
• Forsikringer og pensioner
• Udarbejdelse af ansættelseskontrakter og MU samtaler
• Diverse afstemninger

Hvem er du?
Lige som Alflow tror du på, at man kommer langt med en god dialog, og at ejerskab skal gå hånd i hånd med samarbejde. Du trives med at være hands-on, er proaktiv og holder overblikket.
Du har en relevant kort videregående uddannelse, fx HD 1. del eller en akademiuddannelse inden for regnskab samt nogle års erfaring fra en lignende stilling. Alternativt har du solid erfaring som bogholder fra en handelsvirksomhed.
Du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale, og tysk vil være en fordel. Du er analytisk, struktureret og har en høj detaljegrad i alle facetter af dit arbejde.
Vi ser gerne, at du har kendskab til forskellige ERP systemer. Hos Alflow anvendes Navision 2016.
Vi tilbyder
En flad og effektiv organisation i vækst, hvor samarbejde, kvalitet og kommunikation er i højsædet.
Du vil opleve, at Alflow er karakteriseret ved et uformelt og nærværende miljø, og et godt kollegialt sammenhold som omdrejningspunktet. Desuden en organisation som agerer professionelt for at levere de bedste resultater for vores kunder.
Vi tilbyder dig muligheden for at tilrettelægge din egen hverdag, frihed under ansvar og en attraktiv lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og erfaringer. Dertil kommer både sundhedssikring og pension.
Ansøgning
JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sene en ansøgning, CV samt relevante bilag via "Søg stillingen" funktionen nedenfor.
Vi behandler ansøgningerne løbende og, du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag. De indledende samtaler vil blive afholdt i Kolding.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Henriette Nørgaard på telefon + 45 3085 1309.
Om Alflow Scandinavia A/S
Vi har siden 1998 været eksklusivdistributør af flowkomponenter i såvel kunststoffer som rustfrit stål til farmaceutisk-, kemisk- & fødevareindustrien i primært Danmark.

Vores produktprogram er omfattende og består af højkvalitetspumper, ventiler, slanger, omrørere og mixere, rør og fittings, tankudstyr, m.m. i hovedsageligt rustfrit stål og plast.
Alflow er en anerkendt og seriøs leverandør af produkter af høj kvalitet. Det er vi blandt andet, fordi vores leverandører overholder alle gældende krav fra direktiver og standarder inden for fødevare-, kemisk og farmaceutisk industri.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.alflow.dk


Arbejdssted: Vejen


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her