Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Controller med ansvar for Danmark og Norge søges til stor international koncern i Glostrup

Beskrivelse

Du bliver som Business Controller ansvarlig for en af virksomhedens vigtigste produktgrupper i Danmark og Norge. Ved hjælp af analyser og controlling vil du, i samarbejde med salgsafdelingerne i Danmark og Norge, optimere forretningen i forhold til kunder og produkter. Du vil derfor få en stor kontaktflade inden og uden for organisationen, hvor du vil kommunikere med mange forskellige interessenter. Herudover vil du deltage i projekter og samarbejde med andre business partnere i koncernen. I stillingen vil der forventeligt være 20-30 rejsedage om året. Du vil referere til virksomhedens nordiske Finance Director, som er placeret i Norge. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver
• Budgetter og budgetopfølgning
• Forecast
• Analyser
• Rapportering
• Kalkulationer på produkter og kunder
• Rabat- og bonusadministration
• Opfølgning med kunder omkring manglende betaling
• Sparringspartner for salgsafdeling
• Proces- og systemoptimering
• Deltagelse i projekter
• Ad-hoc

Om virksomheden
Der er her tale om en veletableret salgs- og servicevirksomhed, der er en del af en stor tysk koncern med mere end 20.000 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab er beliggende i Glostrup og beskæftiger ca. 200 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø med fokus på at kunne levere den bedste kvalitet til kunderne. Selskabet i Danmark er en del af en nordisk organisation med en samlet nordisk ledelse. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold og tilbyder bl.a. pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning.

Personlige kompetencer
Som person trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med at du formår at skabe relationer og agere sparringspartner for virksomhedens interessenter. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herudover besidder du en god tal- og forretningsforståelse, der gør dig til en værdifuld sparringspartner for forretningen.

IT-kompetencer
Du har flair for IT

Erfaring & uddannelse
HD-R, cand.merc. eller tilsvarende. Derudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling.

Sprog
Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner
Søren B. Christiansen

Ansøgningsproces
Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkel ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.
ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.