Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Controller søges til Dansk Miljø- & Energistyring A/S, Holstebro

Er du skarp til økonomistyring og controlling? Er du projektorienteret, og vil du sikre udvikling og optimering af strategiske projekter? Vil du være en del af en virksomhed med fokus på trivsel og fællesskab? Så er det dig, vi søger!

 

Om jobbet
Som Business Controller skal du styrke den generelle projektøkonomistyring gennem analyse og snak med projektledere. Du skal give ledelsen et tydeligt overblik over igangværende projekter samt identificere kalkulationsafvigelser og belyse eventuelle optimeringer. Sammen med det øvrige ledelsesteam har du et overordnet ansvar for, at Dansk Miljø- og Energistyring A/S til stadighed lever op til målsætning og værdigrundlag. 

Du vil blive en del af et kompetent team, hvor videndeling og sparring er i fokus, og hvor opgaver løses i fællesskab. Du refererer direkte til ledelsen.

Det er en ny stilling, og du vil have stor mulighed for at påvirke indhold og retning af stillingen.

Dine arbejdsopgaver vil desuden indbefatte: 

  • Afrapportering af afvigelser på igangværende projektøkonomi samt status på garantistillelser til ledelsen
  • Samling af årsager for afvigelser til optimering af kalkulation eller proces
  • Implementering og forankring af et nyt økonomisystem
  • Sparring ifm. overdragelse fra salg til projekt


Faglige kvalifikationer
Du er uddannet cand.merc., HD(R) eller Financial controller, og du har flere års erhvervsfaring i bagagen. Det er en fordel, hvis du her erfaring med projektledelse. Du kommer med en god forretningsforståelse og mestrer disciplinerne inden for økonomistyring, controlling og regnskab. Dertil er du superbruger i Excel. 

Personlige kompetencer
Du er analytisk velfunderet og kan videreformidle tal og data. Du har et stort overblik og kan hurtigt omsætte viden til praksis. Du er proaktiv og trives med forandringer. Dertil er du ansvarsbevidst og detaljeorienteret, og du motiveres af at løse opgaverne inden for de fastsatte rammer og til tiden. 

Vi tilbyder 
En alsidig stilling med gode udviklingsmuligheder i en uformel organisation med et højt IT-mæssigt modenhedsniveau. DME har fokus på trivsel og arbejdsglæde, og kulturen er kendetegnet ved en humoristisk omgangstone og et engageret og fagligt kompetent arbejdsmiljø. Du får en lønpakke efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring samt del i en attraktiv overskudsdeling. 

Vi ser frem til at høre fra dig
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for DME, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ann-Michelle B. Trebbien på tlf. +45 3085 1327.

Om Dansk Miljø- & Energistyring A/S
DME blev grundlagt i 1988 og er med sine ca. 60 medarbejdere leveringsdygtige i komplette styrings- og overvågningsanlæg til fjernvarme, kraftvarme, vandværker, renseanlæg og industri. DME arbejder med udgangspunkt i kundens behov og tilfredshed og har stort fokus på kvalitet, kundeoplevelse og langtidsholdbare tekniske løsninger.

Læs mere på http://www.dme.as


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.