Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business controller til Forsvarets Efterretningstjeneste

Vi søger nye kollegaer der brænder for økonomistyring og forretningsudvikling.
Økonomi er på en rejse mod et reelt partnerskab med forretningen, hvor samarbejde, optimering af processer og systemunderstøttelse, enkel økonomistyring og relevant rapportering er målet.
Vi rådgiver og vejleder FE, optimerer anvendelsen af FE’s økonomiske ressourcer, deltager i udviklingen af dataanvendelsen og arbejder fokuseret på at styrke sammenhængen mellem økonomi og forretning.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Som business controller vil du være en vigtig spiller i relation til samarbejdet med den øvrige del af forretningen. Vi står foran en række spændende udviklingsopgaver og du skal have lyst til deltage i konceptudvikling og kunne komme med forslag til optimering af økonomifunktionen

Afhængig af dine interesser og kompetencer, kan du forvente at få væsenlig indflydelse på dine opgaver og den fremadrettede økonomistyring i FE.

Dine primære arbejdsopgaver vil være følgende:

• Dialog og samarbejde med de enkelte forretningsområder i FE for at sikre og følge op på budget, prognose og ledelsesrapportering
• Udarbejde og udvikle den interne rapportering
• Optimering af økonomistyringen i FE
• Controlling, rapportering og support til forligs initiativer samt større programmer og projekter
• Rådgive om investerings- og projektstyring, herunder deltage i udarbejdelse af konkrete businesscases
• Optimering af den fremadrettede teknologiunderstøttelse

Du og din baggrund er vigtig
• Du har kandidatuddannelse og min. 5 års erfaring fra en lignende stilling
• Du har en alsidig baggrund gerne fra både det private og det offentlige.
• Du ser mønstre, undrer dig og undersøger.
• Du byder ind med løsninger og forslag til justeringer, når det er relevant – ikke blot, når du bliver spurgt.
• Du er diplomatisk, og har lyst og dokumenterede evner til at samarbejde med forretningen om anvendelsen af de økonomiske ressourcer.
• Du har alsidig erfaring med ERP-systemer.
• Du er superbruger i Excel og har stærke it-kompetencer i øvrigt.
• Du arbejder struktureret og selvstændigt, og lægger gerne en ekstra indsats for at komme frem og nå deadlines.
• Du er god til at formulere dig i såvel skrift som tale, og kan fremstille økonomiske problemstillinger forståeligt og overskueligt.

Som person er du udadvendt og sætter service højt, da du vil få en bred daglig kontaktflade i organisationen og skal kunne navigere på alle niveauer.
Du har et godt humør og en positiv indstilling, da vi er et tæt knyttet hold af kollegaer, der fungerer godt som en enhed.
Der er fart på i dagligdagen, så det er vigtigt, at du trives med hurtige skift og kan holde mange bolde i luften ad gangen. Du holder hovedet koldt og træffe beslutninger hurtigt og effektivt.
Det er vigtigt, at du er god til at arbejde på tværs af forskellige faggrænser og er god til at kommunikere på både engelsk og dansk.

Din nye arbejdsplads.
FE arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet, som har betydning for Danmark og danske interesser.

FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed, der sikrer et stærkt cyberforsvar.
Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som FE betaler.

Som ansat i FE er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV via stillingsopslaget, senest den 10. juli 2020

Vi indkalder løbende til samtaler og vi stiler mod en ansættelse fra 1. september eller kort derefter. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2212 hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på http://fe-ddis.dk/, hvor du blandt andet finder vores ”Beretning” og kan få et mere detaljeret indblik i FE’s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.