Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Data Analyst til Inhouse Telesales


 

Er du proaktiv og stærk analytisk? Brænder du for at drive performance og sørge for at vi kommer i mål med vores ambitioner? Så er du måske vores nye Business Data Analyst.

Vi søger en Business Data Analyst som kan være med til at drive vores Inhouse Telesales afdeling til det næste niveau. I et team med 10 passionerede kolleger og mere end 100 sælgere, vil dit fokus være på at samle og strukturere data, udarbejde rapporter og bygge et dataunivers i Power BI, som skal forbedre Verisures forretning. Dit daglige arbejde vil være i tæt kontakt med vores Head of Telesales, hvor du får en afgørende rolle i implementeringen af vores strategi og målsætninger.

Jobbet
Som Business Data Analyst vil du blive ansvarlig for at udvikle, drive og optimere vores Inhouse Telesales afdeling via:

 • Udvikling, rapportering og opfølgning på de vigtigste KPIer (fx i PowerBI) og visualisering af data i PowerPoint til beslutningsoplæg
 • Månedlig analyse og opfølgning på omkostninger relateret til Inhouse Telesales
 • Ejerskab for at bygge et dataunivers i Power BI til Inhouse Telesales
 • Udarbejdelse af analyser og beslutningsoplæg ifm. strategiske tiltag eller procesændringer, fx business cases eller beregning af økonomiske konsekvenser for en ny proces
 • Stor berøringsflade med hele organisationen - specielt med vores andre analytikere, der løbende arbejder på at højne datagrundlag og -kvalitet på tværs af hele forretningen


Profil

Du bliver en del af en virksomhed i konstant forandring. Derfor trives du i et miljø med forandringer og evner at prioritere dine arbejdsopgaver korrekt. Du får i dette job mulighed for, at sætte dit eget fingeraftryk på dine ansvarsområder, hvorfor det er vigtigt, at du er proaktiv og finder det naturligt at udfordre forretningen med alternative løsningsforslag. Samtidig er du struktureret og god til at have fokus på detaljerne.

 • Du er nyuddannet eller har maks. 1-2 års erfaring og har en mellemlang eller længere videregående uddannelse inden for f.eks. datalogi, data science, økonomi eller information management
 • Du har en analytisk tilgang til store datasæt og erfaring med Power BI
 • Du er en stærk analytiker og behersker Excel og PowerPoint på et avanceret niveau
 • Du evner at sætte dig ind i og forstå forretningsprocesser og dermed data, således, at du kan være en solid sparringspartner, der forvandler data til let forståelige konklusioner og handling
 • Du er passioneret omkring at samarbejde og skabe resultater sammen med andre
 • Du er en teamplayer med stærke kommunikationsevner
 • Du trives med at arbejde i et performancedrevet miljø

Det er et krav for ansættelse, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Vi tilbyder
Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje.Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vores virksomhed vokser konstant, så der er også gode muligheder for en international karriere.

Om Verisure
Verisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst.

I Danmark er vi mere end 140.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Er du den rette profil?
Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job, bedes du sende dit CV og motiveret ansøgning via nedenstående formular. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Anne Sofie Frandsen, på anne.s.frandsen@verisure.com eller +45 29 49 70 58.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig!  

 

 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.