Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Data Analyst til Sales Analytics team


 

Har du en passion for data og rapportering, og vil du være med til at sikre fundamentet for rapportering og analytisk arbejde i Verisure? Så er det måske dig, vi leder efter til vores Sales Analytics team.

Du vil blive en del af et ambitiøst team på 4 medarbejdere, som står for datamodellering, rapportering og advanced analytics på tværs af forretningen, samt på basis af analytisk indsigt designe vores kommercielle planer. Teamet udarbejder desuden beslutningsgrundlag til den danske og nordiske ledelse, så ledelsen har den nødvendige viden, til at træffe de bedste beslutninger.

Jobbet
Som Business Data Analyst vil din primære opgave være at udarbejde og vedligeholde forretningskritiske rapporter og analyser med henblik på at skabe solide beslutningsgrundlag til kommercielle initiativer. Det forventes, at du kan sætte dig ind i og forstå forretningsprocesser og data således, at du kan være en solid sparringspartner. Du vil i rollen som Business Data Analyst blive eksponeret for stakeholders på tværs af hele organisationen.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af følgende:

 • Definere og udvikle measures og rapporter i Power BI
 • Udarbejde beslutningsgrundlag på basis af det analytiske arbejde
 • Udvikle og vedligeholde datamodeller
 • Strukturere data i SQL eller DAX
 • Support og deltagelse i diverse projekter og business cases i organisationen
 • Procesoptimering/-automatisering


Profil

Du bliver en del af en organisation i konstant forandring. Derfor trives du i et miljø med forandringer og evner at prioritere dine arbejdsopgaver korrekt. Du får i dette job mulighed for, at sætte dit eget fingeraftryk på dine ansvarsområder, hvorfor det er vigtigt, at du er proaktiv og finder det naturligt at udfordre forretningen med alternative løsningsforslag. Samtidig arbejder du struktureret og elsker at følge dine projekter helt til dørs. Derudover forestiller vi os at:

 • Du har en mellemlang eller længere videregående uddannelse f.eks. inden for datalogi, data science, økonomi eller information management
 • Du er nyuddannet eller har et par års erfaring med Power BI, DAX kodning eller lignende værktøjer
 • Du har erfaring med at omsætte analytiske beregninger til kommerciel indsigt
 • Du er proaktiv teamplayer der trives med at arbejde med analyser og data
 • Kendskab til SQL, Power Query, Power Automate eller Power Apps er en fordel

Det er et krav for ansættelse, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Vi tilbyder
Vi har et brand med en unik historie, som vi brænder for og er stolte af! Alt hvad vi gør, er ud fra vores vision: Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker, og vi er kendte for vores vilje og mod til at gå nye veje.Vi tilbyder en høj grad af frihed og plads til at slippe dit potentiale løs i en flad organisationsstruktur, hvor vi har et uformelt og præstationsorienteret arbejdsmiljø. Vores virksomhed vokser konstant, så der er også gode muligheder for en international karriere.

Om Verisure
Verisure er en del af Securitas Direct koncernen, der er en markedsførende leverandør af sikkerhedsløsninger til private hjem og virksomheder. Med flere end 3 millioner kunder og 20.000 medarbejdere i hele verden, er vi nummer et i Europa og er stadig i kraftig vækst.

I Danmark er vi mere end 140.000 kunders foretrukne leverandør, når det drejer sig om valg af sikkerhedsløsninger. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Er du den rette profil?
Er du interesseret i dette spændende og udfordrende job, bedes du sende dit CV og motiveret ansøgning via nedenstående formular. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Anne Sofie Frandsen, på anne.s.frandsen@verisure.com eller +45 29 49 70 58.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rette kandidat.

Vi ser frem til at høre fra dig!  

 

 
VORES DNA OG HVEM VI ER
I Verisure har vi et sæt af nøgleværdier som definerer hvem vi er. Vi er dybt PASSIONEREDE i alt hvad vi foretager os, konstant INNOVATIVE og ENGAGEREDE I AT GØRE EN FORSKEL på både produkt- og servicesiden.

Vi udvikler os sammen som et TEAM og gør det med TILLID og ANSVAR som vores mærkesager.

  
+18,000 KOLLEGAER


Verisure udgør i dag et team på 18.000 medarbejdere globalt i fortsat vækst! Mere end 80 % af vores kollegaer supporterer dagligt vores kunder ved at yde den mest proaktive og professionelle service inden for sikkerhedsbranchen.
 

 
VI BESKYTTER I 16 LANDE


Vi er nr. 1 i Europa og Sydamerika. Med vores fremtidssikre platform og professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af alarmpakker og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem på tværs af 16 lande.
 

 
24/7 SUPPORT 365 DAGE


Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, fri vagtudrykning og professionel installation er fundamentet i vores forretning.
 

 
3 MIO. KUNDER STOLER PÅ OS


Vi er stolte over at beskytte mere end 3 mio. kunder på verdensplan ved at sikre deres familier, hjem og forretninger. Takket være et stort fokus på kvalitet og service er vores kunder blandt de mest tilfredse i branchen.

 
Vores historie

Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør.

 


Verisure er Europas førende alarmselskab og en virksomhed i rivende vækst med ca. 3 mio. kunder. Hvert 30. sekund installeres et Verisure-system et sted i verden. Som nr. 1 i Europa og med kraftig vækst i Sydamerika, har Verisure ambitioner om at blive verdens største alarmselskab.

Verisure Danmark er en del af Securitas Direct AB, der blev grundlagt i 1988 som en del af virksomheden Securitas i Sverige. I Danmark er vi mere end 150.000 kunders foretrukne sikkerhedsleverandør. Som virksomhed betragter vi dette som en tillidssag, og vi ønsker at levere den bedste ydelse til vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.
 
    


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.