Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Business Intelligence analytiker til Banedanmark

Vil du arbejde med at optimere brugen af SAP BI og forbedre forståelsen af økonomiske data i en kompleks organisation, der udvikler og vedligeholder jernbanen?

Du kommer til at arbejde med en række spændende problemstillinger i en organisation med mange aktiviteter og store projekter de kommende år. Banedanmark er en organisation med ca. 2.500 kollegaer, hvor der for den rette kandidat vil være gode muligheder for at gøre karriere.

Du bliver en del af området ”Økonomistyring og Regnskab”, hvor vi i dag er 80 medarbejdere med forskellig økonomisk baggrund. Vi har oprettet et nyt SAP BI support team, der har til formål at understøtte og koordinere udviklingen af SAP BI i området. Du vil få mulighed for selv at påvirke stillingens indhold, da den er nyoprettet.

Bliv nøgleperson i forbedring af Banedanmarks økonomistyring

Som Business Intelligence analytiker har du tovholderrollen i forbindelse med forbedringer af brugen af SAP BI i Banedanmark, hvilket giver dig en stor kontaktflade og et tæt samarbejde med alle interessenter i Økonomistyring og Regnskab. Du får et tværgående overblik over Banedanmarks økonomiske setup, hvilket skal lette og forbedre vores økonomiske analyser og rapportering både til den udførende del af forretningen og til Banedanmarks direktion.

Du bliver en nøgleperson i forbindelse med udvikling og fejlretning af vores nuværende økonomimodel. Du skal eksempelvis forbedre oplevelsen hos brugerne af den økonomiske rapportering og sikre datasikkerhed i forbindelse med systemopdateringer.

Samtidig står Banedanmark over for at skulle opgradere vores nuværende SAP løsning til en SAP S4 Hana løsning, hvor du også vil få en central rolle, særligt med henblik på at sikre den rigtige SAP BI løsning.

Dygtig akademiker med økonomisk fokus

Du er samfundsvidenskabelig kandidat, for eksempel cand.polit., cand.merc., cand.oecon. eller anden lang videregående uddannelse med fokus på økonomi. Vi søger en kandidat, som har erfaring med SAP BI og som er i stand til at stille krav til udviklingen af nye SAP BI rapporter. Erfaring med Microsoft Office pakken er ligeledes nødvendig og stærke Excel kompetencer er et krav.

Som person tilegner du dig hurtigt ny viden og har en god forståelse for tekniske problemstillinger. Du tager selvstændigt initiativ og beslutninger og kan styre dine opgaver i mål. Du er struktureret og påtager dig gerne en koordinerende rolle. Desuden er du opsøgende over for kolleger rundt i organisationen.

Løn

Du ansættes i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Kasper Nyhom. Vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.