Business Manager Ballerup

Business Manager

Kunne du tænke dig at repræsentere en af landets største it-virksomheder og være med til at fremme det digitale Danmark?

By Ballerup Ansøgningsfrist 2021-01-14 .cs2654AE3A{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt} .cs1BA52A26{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:10pt;font-weight:bold;font-style:normal;} .cs19CF610D{color:#000000;background-color:transparent;font-family:'Microsoft Sans Serif';font-size:10pt;font-weight:bold;font-style:normal;} .csF53863FF{color:#000000;background-color:transparent;font-family:'Microsoft Sans Serif';font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal;} .cs7924B8C6{color:#000000;background-color:transparent;font-family:'Microsoft Sans Serif';font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:italic;} .csD0144412{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 8pt 0pt} .cs7E736E{color:#000000;background-color:transparent;font-family:'Microsoft Sans Serif';font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration: none;} .csB7CE8BEA{color:#0000FF;background-color:transparent;font-family:'Microsoft Sans Serif';font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal;text-decoration: underline;} .cs23FB0664{color:#000000;background-color:transparent;font-family:'Times New Roman';font-size:12pt;font-weight:normal;font-style:normal;} .cs6A1A316A{text-align:left;margin:0pt 0pt 0pt 0pt;list-style-type:disc;color:#000000;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal} .csAFC3D096{text-align:left;margin:0pt 0pt 0pt 0pt;line-height:1.079167;list-style-type:disc;color:#000000;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal} .cs5E4E23B{text-align:left;margin:0pt 0pt 0pt 0pt;line-height:1.066667;list-style-type:disc;color:#000000;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal} .csAE39E155{text-align:left;margin:0pt 0pt 0pt 0pt;line-height:1.066667;list-style-type:disc;color:#000000;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:10pt;font-weight:bold;font-style:normal} .csF593B100{color:#000000;background-color:#FFFFFF;font-family:'Microsoft Sans Serif';font-size:10pt;font-weight:normal;font-style:normal;} .cs52999B49{color:#7F7F7F;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:8pt;font-weight:normal;font-style:italic;} .cs2E90C1C7{color:#7F7F7F;background-color:transparent;font-family:Arial;font-size:8pt;font-weight:bold;font-style:italic;} .csC8F6D76{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Calibri;font-size:11pt;font-weight:normal;font-style:normal;}

Bliv en af alle os i Atea

Atea Finans er en del af Atea, som er Nordens førende leverandør af IT infrastruktur.
I Atea Finans har vi valgt at specialisere os i finansielle løsninger til større IT- projekter og Life Cycle Management (LCM) løsninger. Som Business Manager i Atea Finans vil du skulle understøtte og rådgive landets største virksomheder på de parametre, der har betydning for kundens IT-Økonomi. Ligeledes skal du tilsikre at der opbygges en stærk pipeline i samarbejde med øvrige Atea kollegaer. Du skal kunne tage hånd om salgsprocessen fra start til slut. Du vil skulle identificere salgsmuligheder, afholde salgsmøder, udarbejde tilbud og afslutte salget, Dine kollegaer i salgssupport hjælper dig med implementering og håndtering af aftaler, så du kan fokusere på Atea kunder.

Hos Atea Finans er vi drevet af en stærk kultur, som vi er meget stolte af og vores motto er: ”Culture eats strategy for Breakfast” Du vil blive en del af et kompetent team, hvor vi er afhængige af hinandens succes for at nå vores ambitiøse målsætninger. Vi sætter en stor ære i at levere et korrekt og professionelt arbejde for vores kunder og kollegaer. Vi kommunikerer åbent, ærligt og direkte og har en stor grad af frihed og selvbestemmelse i vores dagligdag.

Du kan læse mere om os som arbejdsplads og se, hvad dine nye kolleger synes om at være hos Atea.

Skab værdi for vores B2B-kunder
Vores mission er klar – vi vil være kundernes førstevalg inden for IT-Økonomi med finansielle IT-løsninger og Life Cycle Management på tværs af brands i IT-markedet.

For at understøtte dette bliver dit primære ansvar at skabe værdi for Ateas kunder ved at vækste salget af vores løsninger til private virksomheder og offentlige institutioner. Du er specialisten, der afdækker kundens behov og udarbejder den løsning, der giver størst mulige IT-Økonomi værdi.

Mere konkret betyder det, at du:

 • understøtter salgsprocessen i samarbejde med vores kollegaer i resten af huset
 • tager initiativ til og deltager på kundemøder
 • fastholder og udvikler eksisterende kunder
 • understøtter den fortsatte udvikling af løsninger og produkter, så vi kan fastholde vores stærke position i markedet
 • laver tilbud og oplæg.
 • Selvstartende teamplayer, der tør udfordre

  Din store motivationsfaktor er ønsket om at yde en faglig stærk rådgivning til dine kunder og hjælpe dem med at højne deres forretning og få den maksimale værdi ud af løsningerne.

  Det, som gør hele forskellen, er dog, at du er tillidsvækkende, flittig, omhyggelig med at tilegne dig viden og fagligt solidt funderet i dine argumenter over for kunden. At se løsninger og muligheder er din force, og du forstår at opveje behov og pris, uanset om det er en lille, mellemstor eller stor kunde. Derudover skal nøglen til din succes findes i din evne til at opbygge relationer til både kolleger, leverandører og kunder.

  Kvalifikationer

 • Forståelse for og solid erfaring med løsningssalg
 • Et teoretisk økonomisk fundament fra en relevant uddannelse, minimum på BA-niveau (HD/HA)
 • Du har en bred forretningsindsigt og forståelse, gerne kombineret med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har rådgivet omkring kundeløsninger indenfor finansiering.
 • Forståelse for IT-branchen
 • Du mestrer dansk og engelsk i skrift og tale.

 • Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Andre job der matcher din søgning

  Partner Business Manager - Nordics

  Snow Software

  København K
  Job Description In close alignment with the Sales, Business Development, Marketing and Professional Services teams, the role will be responsible for the successful execution of the overall partner strategy. Activities will include market segmentatio...
  Indrykket:4. februar 2021

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Andre job der matcher din søgning

  Partner Business Manager - Nordics

  Snow Software

  København K
  Job Description In close alignment with the Sales, Business Development, Marketing and Professional Services teams, the role will be responsible for the successful execution of the overall partner strategy. Activities will include market segmentatio...
  Indrykket:4. februar 2021